Copak kradu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
moje řešení je vietnamec - akorát kalhoty musím někde splašit. možná koupím nějaké pro obézky v sekáči.
Jinak podle mě je to oblečení tak drahé, protože prostě na těhotenství a dětech „se nešetří“. proto stojí udělátko z tkaniček na pás do auta 1500 a podobně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj já kupovala akorát kalhoty, vyšly něco kolem 1200,– Jinak trička apod. jsem neřešila, prostě o číslo větší, nebo nějakou rozšířenou tuniku. Na doma pohodlné tepláčky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě zatím nejvíc „dostalo“ TĚHU TÍLKO za 1250,–Kč - upřesňuji, že to byla taková ta obyč. žebrovaná bavlna (jako tílka sportovců 50átých let), jednobarevná a jen to bylo o něco delší… ![]()
Já měla všechny trička „netěhu“ - jen jsem vybrala přiměřené střihy a velikosti (…jo a nosím je doteď
)
Těhu jen kalhoty a sukni a šaty na léto.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jeste taky doporucuju (bud pro sikovnou tehuli, nebo jestli mas dobrou svadlenu) predelat stare bokovky na tehu kalhoty
Vzala jsem starsi bokove dziny a takove plataky a dala to svadlene, vsila mi na boky takove sirsi gumy, ale nejsou nejak hnusny, proste takova v:,–(ka (trojuhelnik) a jakou jsem delala paradu v normal „tehu“ kalhotech
![]()
Stalo me to celkem asi 400 Kc za oboje, takze dobra cena ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Souhlasím, že nápisem „těhotenské“ se všechno o 100 procent prodraží. Jako trička jsou dobré tuniky a áčkové střihy z normálních obchodů, svetry volnější nejlépe celopropínací (v pozdější fázi se nemusí dopínat až dolů), kalhoty jen jedny a ze sekáče nebo nějaké bokovky na tkaničku (jdou pak uvázat pod břicho), na doma pružné tepláky. A v Tescu mají kolekci True (myslím, že se to tak jmenuje
), je to vedené jako nadměrná velikost, myslím, že začíná číslem 44 - měla jsem 2 trička a nadělala parády! (normálně mám velikost 40-42).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na začátku 3. měsíce, když už jsem musela odpoledne rozepínat džíny, jsem v euforii dala třináct stovek za těhu manšestráky (dětský obchod U kohouta ve Strašnicích). Nosila jsem je celou zimu, službu mi udělaly, ale že bych takových kalhot musela mít víc… Teď na jaro jsem si koupila v dětském sekáči C&A těhu džíny za 250,– Kč a jaká jsem v nich kočka. ![]()
Jinak zatím jsem nosila svoje trička, ale už začínají být krátký, tak pomalu přecházíme na manželovy… ![]()
A mimochodem, viděla jsem pěkný netěhu trička v Marks&Spencer - v podstatě všechno má A střih a ceny se pohybují kolem 300,– Kč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem si koupila za 1.000,– těhu kalhoty.Abych měla co nosit do práce,k doktorovy atd.Jinak mám tepláky od vietnamců.
Mě spíš dělá problém sehnat trička a svetry v modernějším provedení.
U vietnamců mají různá volná trička,ale buď jsou strašně výrazně barevná a nebo tak pro mojí babičku.Já vím,že je budu nosit jen chvilku,ale zase nechci vypadat v těhotenství jak stará mladá.
Chci být hezká i v těhu. ![]()
V Tesku jsem si včera koupila tryčko na ramena za 230,–.
Ještě si tam zajdu asi pro větší číslo a jinou barvu.Je fakt pěkný,příjemný na tělo a za ty peníze ho nekoupim ani u vietnamců.
Opravdu to těhu oblečení je darda.Tady je vidět,jak se dobře vydělává na cizím štěstí.Chceš mít mimčo,tak koukej platit.Ale to co platí pak stát,tak to je fakt almužna.
Ty ceny jsou opravdu někdy hnus.Když si člověk veme,že komplet nakoupit na malé vás vyjde na několik desítek tisíc a další desítky tisíc by měl dát za těhu oblečení,tak je to fakt k neuvěření.
Já jsem našla na internetu obchod,kde naji fakt libové těhu věci.Moderní a krásné.Tak jsem si tam vyhlídla 2×kalhoty,3×tričko,2×svetr a 1×kabátek.
Tak jsem to večer ukázala přítely a on na to,že je to fakt super.Když jsem mu řekla,že by mě to vyšlo na necelích 12.000,– tak řekl,co je na tom,tak si to objednej a já ti to koupim. ![]()
To raději koupim věci na mimi.Já jsem si nekoupila takhle drahý věci do teď a nehodlám je utrácet ani teď.Na co mi budou kalhoty za 1.500,– když mi pak budou ležet ve skříni.To abych měla 10 dětí, abych je pořádně unosila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jediné, co je fakt nutné, jsou podle mě kalhoty a pak kojící podprsenky (a obecně prádlo, mně se prsa zvětšila strašně už při prvním těhu, ale dostala jsem od mamky podprsenky, co si odněkud objednala, byly jí malé, ale byla líná je vrátit. Teď při druhém těhu už ve 24tt nosím kojící podprsenky koupené po prvním dítěti, takže nechci vidět, k jaké velikosti se dopracuju).
Jinak jsem měla asi dvě blůzky z C+A, které mi někdo koupil jako dárek. Kromě nich jsem nosila svoje původní, pokud byla trička víc elastická a trochu delší, břicho se do nich vešlo (ale je fakt, že dlouho na mně nebylo nic vidět). Svetry jsem taky měla původní - volné roláky. Tentokrát mám termín v červnu, tak počítám, že se v létě ještě vejdu do některých volných šatů a trik (taková ta ala indická móda) a bude to.
Drahé je to všecko příšerně, a v sekáčích, co jsem se dívala, tady v Liberci nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj.na mmb seženeš krásné věci,třeba tento svetřík http://www.mimibazar.cz/foto.php?… za pár korun
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak moje rada je,že shánět výprodeje.
V mimibazaru a přes net-bych se bála-už kvůli tomu,že to nebude sedět. Zrovna včera jsem si pořídila na Zličíně v babyparku kalhoty za 490 (sleva z 2100) - ale haleny ve stejné velikosti jsem měla příšerně upnuté-takže velikosti jsou u každé firmy jiné.
HaM a CaA má taky čas od času výprodeje-tam jsem si v zimě pořídila tuniky (3ks) s krátkým rukávem - jednu za necelé dvě stovky a přes zimu jsem oblékla rolák a na to tuniku a bylo.
Když člověk chodí do práce a ještě do úřadu-tak musí vypadat a ne chodit jen v jedné haleně a kalhotech.
Vše co jsem si koupila je unositelné i když nebudu těhu-takže aspoň to je malá útěcha.
Jinak mám šaty z minulého těhu-dvoje - krásné tveret-ale ty neoblíknu přes prsa. Takže leží nostalgicky ve skříni.
Jinak spodní prádlo je docela darda- to jsem taky pořídila ve výprodeji- v mothercare měli výprodej a dvoje kalhotky za 700je fakt šílenost. Ve slevě je měli za 200 a tak jsem neváhala-ovšem jsou fantastické a už asi vím proč stály tolik. Určitě se nedají srovnat s těmi bezešvými těhu.
Pak mohu doporučit butik Fany - tam mají výprodeje a dají se tam pořídit pěkné věci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a ještě jeden obchod - http://www.modestia.cz/index2.php?…
tam mají výprodeje a tuniky,trika kolem 200Kč. Jinak je to dražší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak my sice mame penez hodne ale rozhodne nehodlam utracet tisice za tehu obleceni na par mesicu. koupila jsme si na www.mimibazar.cz dvoje tehu gate,jedny od maternity dokonce uplne nove za 350Kc a druhe dziny za 250Kc…jinak to jisti saty,sukne na gumu,sportovni kalhoty na gumu.Jakepak copak…Dneska se nosi dost tuniky normalne takze se i krasne vyuziji na tehotenstvi a celkove je dost obleceni co konci pod prsy,napriklad saty a jiz zminene tuniky,topy…hodne peknych veci maji napriklad i ti vietnamci.Uprimne v normal obchode se me momentalne styl lateka barev ani vubec nelibia ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nad cenami v obchodech se mi také protočily panenky… Nakonec jsem si koupila dvoje kalhoty a tuniku na aukru. Jen do nich musím ještě trochu dorůst. Od kamarádky mám laclovou sukni a k ní můžu vzít jakékoliv tričko..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kamča.dalmatinka píše:
Ahoj.na mmb seženeš krásné věci,třeba tento svetřík http://www.mimibazar.cz/foto.php?… za pár korun
Tý jo, ten je moc pěkný
Podobný jsem kdysi upletla podle návodu v angličtině, ale někde se stala chyba (tloušťka vlny, jehlice?) a byl hrozně široký
Takže jsem nevědomky upletla těhu svetr
Teď jsi mi ho připomněla, zkusím ho najít ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit