Copak kradu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@j.a.n.i1 píše:
@doulova87 Ja bych to riskla, v nejhorsim vyhodis stovku, ono je to stejne vsechno cina nebo Bangladéš, bez ohledu na to jakou na to nasijou znacku.
to bych raději za stovku šla na dobrý kafe a zákusek a užila si to, než nakupovat s myšlenkou - no co přijdu kdyžtak o stovku.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jdukolem I ten zakesek a kafe muze byt hnusny… riskujes stejne jak u toho svetru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
@jdukolem I ten zakesek a kafe muze byt hnusny… riskujes stejne jak u toho svetru.
když půjdu do ověřené cukrárny tak ne ![]()
ale jak říkám - já jsem lakomá.. jinak proti nákupu u Vietnamců nic nemám - ale taky chodím jen k těm ověřeným no..láce za 100,– svetr by mi byla podezřelá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jdukolem V overene cukratne nemuze mit nekdo spatny den a zkazit zakusek? Nebo blbou varku od dodavatele? A nizka cena jeste nemusi nutne znamenat nekvalitu, ja mam treba ted teplakovou soupravu za asi 90,– a je naprosto super, kvalitou srovnatelna se znackovymi za x set a kdybych to neriskla, tak to nikdy nezjistim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
@jdukolem V overene cukratne nemuze mit nekdo spatny den a zkazit zakusek? Nebo blbou varku od dodavatele? A nizka cena jeste nemusi nutne znamenat nekvalitu, ja mam treba ted teplakovou soupravu za asi 90,– a je naprosto super, kvalitou srovnatelna se znackovymi za x set a kdybych to neriskla, tak to nikdy nezjistim.
když mi v ověřené cukrárně dají špatný zákusek tak ho vrátím
koneckonců to můžu udělat i s tím svetrem, ale tam už mě mohou obvinit, že jsem to zničila třeba praním.. jinak já nejsem přítel všeho značkového za každou cenu naopak miluju levné věci a slevy, ale v případě pochybností to prostě nekoupím ani levné - tolik peněz nemám, abych si řekla - no co, když tak přijdu o stovku..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jdukolem Tak pokud budu mit pochybnost, tak to taky nekoupim, ale tu muzu mit podle osahani dane veci a ne na zaklafe ceny… Resp. ano, jsou veci, ktete nemusim ani videt a diky jejich vysoke cene je nekoupim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
@jdukolem Tak pokud budu mit pochybnost, tak to taky nekoupim, ale tu muzu mit podle osahani dane veci a ne na zaklafe ceny… Resp. ano, jsou veci, ktete nemusim ani videt a diky jejich vysoke cene je nekoupim.
hele mě to někdy přijde k smíchu přijdeš do nextu nebo jinýho pseudoznačkovýho obchodu a je to hadrárna co za triko chtějí 850,– PO slevě.. to je za mě výsměch a už jen z principu tyto předražené hadry kupovat je nesmysl..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jdukolem Jojo, presne tak
to radeji risknu neco podezrele levneho a kdyz je to ok, tak vezmu vic kusu, takhle mame treba rucniky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oni ho mají tedko ve slevě. Byl to nějaký výprodej. Měli jich plno, ale lidi jich už dost koupili, tak jsem zvědavá jestli ještě budou. Já jsem jsi třeba koupila sukni z Takka a po jednom vyprání z ní sešla barva nebo jsem si koupila tričko z Kiku a celý se smrsklo a to jsem to prala na ruční praní. Také si myslím, že je to kus od kusu. Zkusím a uvidím. Děkuji za rady. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@doulova87 píše:
Ahoj Holky, Koupili jste si svetr od vietnamců. U nás otevřeli docela pěkný obchod a mají tam levný svetry. Líbí se mi jeden stojí 100 Kč. Nejde mi o peníze, ale abych to po jenom použití nevyhodila.
Já nevím, co řešíš, když ti nejde o peníze. No tak se ti líbí, vezmeš ho jednou a pak ho vyhodíš, co na tom. Za zkoušku to stojí, když kvůli němu píšeš do diskuse.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@doulova87 píše:
Oni ho mají tedko ve slevě. Byl to nějaký výprodej. Měli jich plno, ale lidi jich už dost koupili, tak jsem zvědavá jestli ještě budou. Já jsem jsi třeba koupila sukni z Takka a po jednom vyprání z ní sešla barva nebo jsem si koupila tričko z Kiku a celý se smrsklo a to jsem to prala na ruční praní. Také si myslím, že je to kus od kusu. Zkusím a uvidím. Děkuji za rady.
No, ale to jsou značky podobný ťamanům.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vždyt o nic nejde. jen jsem chtěla jestli nikdo nemá zkušenosti s oblečením od vietnamců. Jestli se to hodně rychle roztrhá a tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za mě ne. Mě vždycky rodiče kupovali u vietnamců, ještě že už je to x let zpátky, vždycky všechno se páralo, smrdělo, ty materiály jsou příšerný. Bohužel moje mamka i přes to, že jsem jí několikrát řekla ať to nekupuje, tak tam občas pro nás něco koupí a je to stále stejné, přiznávám, vyhazuju to. Já už jsem na ty jejich šílený hadry alergická. Podívejte se třeba jen na ten materiál, všechno je to hrozná umělotina, hlavně že je na tom cedulka 100% bavlna, ale je to umělé, špatně prodyšné, smrdí to, je to napuštěné chemikáliema, čuchněte si k věcem o dnich, já to poznám na sto honů i přes vyprání, to všechno může být i zdraví škodlivé, taky jsem se v těch jejich materiálech vždycky šíleně potila, mám citlivou kůži a dělali se mi vyrážky a jsem přesvědčená, že to bylo tím. Teď už od nich nic nenosím min 10 let a prostě je to nebe a dudy. Mám ráda pěkné věci a i si ráda hlavně děti pěkně strojím, ale i kdybych musela víc šetřit, tak třeba H&M, C&A taky nejsou zase tak drahé obchody a kvalita je jinde nebo se dá nakupovat dobře v bazaru, však ty značkové kvalitní věci se točí i na několik dětí a pořád drží, zatímco to nekvalitní je po jednom na vyhození. Já bych to prostě nekupovala a ani nepodporovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My v našem menším městečku meme obchody vietnamským zboží.. Když si něco koupíme- třeba i tričko za 100 kč- nesmrdí, je to bavlna a světe div se vydrží to i rok a víc..
Možná záleží na tom, kde berou zboží.. protože třeba jsem jednou vlezla do obchodu a to je fakt jak pro důchodkyně- i vzhled a třeba teď tu máme dva obchody, co prostě když něco prodají tak vydrží.. nesmrdí, a umělé to taky neni..
Ale nenakupuju jenom tak, nakupujem tam, kde se nám něco líbí a neřeším od koho to jo.. Ale co teda můžu říct, např. Kenwelo, je hrůza hadry, co znám v okolí, když se to vypralo tak nadával každý, že se to vytahalo..
ALe, aby se někdo nedivil, já si tady objednávala z obchůdku internetového a stejné!!! věci byli u Vietnamce..jenom o něco dražší a tady s pěknou reklamou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj. Já kupovala oblečení v HM jen leginy a tričko. Zbytek věci jsem koupila jen větší velikost, volnější kratasky a tricka. Vyjde to mnohem levněji a je větší výběr
jinak podprsenky na kojení to je teprve darda jedna mě stála 700… Snad sezenes něco vyhovujícího ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit