cornflaky bez cukru

238
16.5.10 17:56

cornflaky bez cukru

Ahoj, malýmu moc chutnaj cornflaky, ale když chci koupit nějaké bez cukru, tak jsou jen bio a stojí čtvrt kila 40kč, poradí někdo, kde by se daly sehnat cornflaky bez cukru a nemusí být bio. Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30310
16.5.10 18:07

Já kupuju cornflaky v kauflandu kilo za 37 kč. A jsou moc dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
16.5.10 18:38

A je v nich cukr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30310
16.5.10 18:55

Tak ve složení cukr je, ale mě se zdají na chuť neslazené tak mě to ani nenapadlo. Malý nesmí žádný cukr? Tohle nejsou takové ty sladké, ale jsou nesladké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
16.5.10 19:53

Malý cukr může, ale přijde mi zbytečné ho do něj rvát, když mu chutnaj i ty neslazený :-) Ta značka je přímo kaufland?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30310
16.5.10 20:09

stilla nebo nějak tak a jsou to neslazené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
16.5.10 22:45

Ahoj a myslis ty obycejne kukuricne?
Nas maly nic jineho nesnida, nesmi mleko, takze cornflakes s UM. Pouze ty kukuricne. Je tam tusim trochu soli, ale jinak nic jineho, kupuju ruzne, vzdycky ty velke pytle, bud v Kauflandu nebo v Bille, ale i v Tescu, maji vic druhu. Netusila jsem ani, ze je v nejakych cukr :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30310
17.5.10 13:54

Zelvo i v tech z kauflandu je přidaný cukr, ale nenapadlo mě to nikdy sledovat na chuti tam poznat není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
17.5.10 21:41

No dneska jsem na to schvalne koukala a mate pravdu, je tam kukurice, sul a cukr 8-o To by me teda v zivote nenapadlo.. :roll:
Ale nejak jsem to nikdy neresila.. Myslite, ze tam toho cukru je nejak hodne? To snad ne :wink: Malej to ji kazdej den 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
18.5.10 15:45

VERU..urcite v tom nie je vela cukru..rozhodne ooovela menej, ako tie, co su normalne sladene..urcite to Domcovi neuskodi, aj ked to papa kazdy den..
kedysi som to jedla( chcela som zit zdravsie, kde boli tie casy) a na nich bol tusim aj rozpis, coho je kolko, a bolo tam toho fakt len minimum..
ono su tie kukuricne vsetky rovnake, skus kuknut na na obal od inej znacky, mozno tam ten rozpis bude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí