Coronavir podruhé

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26864
20.2.21 07:50
@Anonymní píše:
Protoze zjistili, ze lidi jsou po covidu pozitivni treba jeste 3 mesice, na jare to tak bylo. Pak v CR nepribyvali uzdraveni, tak to zrusili…

Ano, ale nemuzeme pak rikat, ze to chytli podruhe nebo potreti. Protoze stale trva ta prvni infekce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5959
20.2.21 08:01
@Misasisi píše:
@lilith1 ano je to pravda dělala sem na covidove jednotce.. Teď Teda ne jsem těhotná doma v bezpečí ale na testy jsem chodila jednou pak už ne.. 🤦🏽‍♀️.. 10 dní sem byla doma druhý test nedělali.

A je možné, že mám takovou imunitu, že neonemocním? Syn má covid, nic moc mu není. Nevěděla jsem to a dojedla jsem po něm x krát jídlo jeho lžící a není mi nic, takže to už doma neřeším. Nijak se doma nechráním, dávám mu i pusu na dobrou noc. Samozřejmě ven nechodím, karanténu dodržuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
20.2.21 08:11

Ja mam „tu cest“ podruhy a teda mam ten prubeh daleko lehci, nez poprvy. Krom toho, ze se mi trochu hur dycha a mam lehce zvysenou teplotu, mi v podstate nic neni :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
20.2.21 08:33

Tchyně to ma také podruhé, po čtyřech měsících. Zavolej doktorce, že máš příznaky, ať ti dá žádanku, PCR test jako samoplátce stojí 1500-1700, to je dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
20.2.21 08:47

@Kipa22 za celou dobu co je covid jsem to nechytla díky bohu teď sem těhotná muž je v karanténe dodržují odstup mám roušku a myslím si že to nebude tak horké pokud člověk dodržuje základní věci. Někdo má imunitu takovou že to nechyti, někdo kdo je chytlavý na chřipky a má nízkou imunitu stane se že to chytne 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
20.2.21 08:47
@Kipa22 píše:
A je možné, že mám takovou imunitu, že neonemocním? Syn má covid, nic moc mu není. Nevěděla jsem to a dojedla jsem po něm x krát jídlo jeho lžící a není mi nic, takže to už doma neřeším. Nijak se doma nechráním, dávám mu i pusu na dobrou noc. Samozřejmě ven nechodím, karanténu dodržuju.

Z okolí máme dost takových případů, že to měl jen jeden člen rodiny. Možné je všechno. Jinak u nás bylo to samé. Manžel ztratil čich a byl hodně unavený. Já a děti jsme byli na testech 5dni po manželovi a negativní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
20.2.21 08:54

@Kipa22 a pokud dodržujete karanténu jediné dobře vím že ta nemoc je otravná ale sranda to není sama sem u toho makala 12 h denně i přescasy a je opravdu lepší dodržovat aspoň roušky mytí rukou a nějak moc extra ne vycházet mezi lidi… Doufám že se brzy vše zlepší a svitne nějaká naděje na lepší časy 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.21 09:23

Děkuju moc, moc jste mě teda nepotěšili. :( Samozřejmě jsme doma a v pondělí zavolám obvoďákovi, pokud to nebude lepší. Normálně bych si zajela na test jako tomu bylo v prosincii, jenže to teď není možné dle jejich pravidel. Bohužel to zatím vypadá na covid. Před chvilkou jsem se vzbudila a cítím zase,,kámen" na plicích a blbě se mi dýchá k tomu všemu. Úplně stejné jako v prosinci.
Věřte, že jsme doma vše dodržovali. Bohužel manžel stále pracuje a tam je problém. Poprvé to přinesl z práce a nyní také.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.2.21 09:50
@Anonymní píše:
Děkuju moc, moc jste mě teda nepotěšili. :( Samozřejmě jsme doma a v pondělí zavolám obvoďákovi, pokud to nebude lepší. Normálně bych si zajela na test jako tomu bylo v prosincii, jenže to teď není možné dle jejich pravidel. Bohužel to zatím vypadá na covid. Před chvilkou jsem se vzbudila a cítím zase,,kámen" na plicích a blbě se mi dýchá k tomu všemu. Úplně stejné jako v prosinci.
Věřte, že jsme doma vše dodržovali. Bohužel manžel stále pracuje a tam je problém. Poprvé to přinesl z práce a nyní také.

U doktora bych trvala na rtg. Tchýně měla test na covid negativní, ale podle rtg měla covid na plicích. A léčení trvalo několik týdnů.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.2.21 10:11

To snad není možné :( no já jsem ho poprvé prodělala dost mizerně. Manžel jen horečky, rýma a pak byl už v pořádku. Ale mně obvoďák musel dát i silná antibiotika, říkal že se předběžně dávají na zápal plic (horečky a zelené hleny jsem vykašlavala). Bohužel jsem v minulosti prodělala 2× oboustr. zápal plic a proto jsem asi ten průběh měla horší.
Proč to nedělají automaticky, stejně jako třeba test zda už je člověk 100% v pořádku :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.2.21 12:36
@Anonymní píše:
To snad není možné :( no já jsem ho poprvé prodělala dost mizerně. Manžel jen horečky, rýma a pak byl už v pořádku. Ale mně obvoďák musel dát i silná antibiotika, říkal že se předběžně dávají na zápal plic (horečky a zelené hleny jsem vykašlavala). Bohužel jsem v minulosti prodělala 2× oboustr. zápal plic a proto jsem asi ten průběh měla horší.
Proč to nedělají automaticky, stejně jako třeba test zda už je člověk 100% v pořádku :,(

A poprvé si byla vyšetřena u doktora? Nebo po karanténě kontrolní poslech? Pokud vše proběhlo přes telefon, tak se také přikláním k tomu, že jsi nedoléčená.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA