Mám rýmu, mužů mít covid?
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
U mě se covid projevoval pouze rýmou jiné příznaky jsem neměla. Určitě jdi na test.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Známá jediny priznak ryma, antigenní test pozitivni, potom i PCR.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Muž teď donesl domu parádní rýmičku, sám je marnej už tejden, prsknul
to na mě, ale celkem držím, starší dítě dneska problilo noc, jak polyká
hleny, mladší už je taky taková přešlá…muž šel raději na PCR a covid
to není…tak ono to asi nepoznáš, jedině test u těch novejch mutací prej už nebývá ani
ztráta čichu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Děkuji za odpovědi a moc jste mě nepotěšili 🤣 já si vždy myslela že nákazeny musí mít
horecku… Teda tak mi to bylo v práci prezentováno
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Ahoj trochu to ve mě hlodá už od včera měla jsem trochu ucpaný nos k večeru a dneska jsem se vzbudila a smrkam a smrkam. Pro jistotu jsem si dnes vzala volno a objednala jsem se na antigeni test. Bohužel místo na tyto testy je až v neděli. Já si teda spíš myslím že jsem nachlazena ale pro klid na duši jsem se raději objednala na test. Sem tam si i odkaslu. Mám dost náročnou práci kde musím mít roušku celou pracovní dobu a doma pak i kašlu po odložení rousky. Je možné byt nemocná i z rousek?
Jasně, že může. Na antigenní bys s příznaky chodit neměla, ale co už, lepší než nic.
Prosím tě upřímně, nikam nechoď. Krom těch testů, pochopitelně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Děkuji za odpovědi a moc jste mě nepotěšili 🤣já si vždy myslela že nákazeny musí mít horecku… Teda tak mi to bylo v práci prezentováno
Ani zdaleka ne.
Běž běž.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Děkuji za odpovědi a moc jste mě nepotěšili 🤣já si vždy myslela že nákazeny musí mít horecku… Teda tak mi to bylo v práci prezentováno
Tak to vůbec. Třeba kolegyně jen neměla čich.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Bábrdl píše:
Jasně, že může. Na antigenní bys s příznaky chodit neměla, ale co už, lepší než nic.Prosím tě upřímně, nikam nechoď. Krom těch testů, pochopitelně.
Proto jsem si vzala dneska volno v práci a nikam nesla.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Proto jsem si vzala dneska volno v práci a nikam nesla.

- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Bábrdl a proč bych na
tyto testy chodit neměla? Nevyznam se v tom děkuji za upřesnění nikdo jsme to ještě nechytli takže netusim
jak to chodí.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@Bábrdl a proč bych na tyto testy chodit neměla? Nevyznam se v tom děkuji za upřesněnínikdo jsme to ještě nechytli takže netusim jak to chodí.
Správně bys měla s příznaky rovnou na PCR od doktora, ale co už.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Jak jsi na tom aktuálně s čichem?
Já jsem měla jen ztrátu čichu, nic jiného. PCR test pozitivní.
Jinak jsem měla jen ucpaný nos, nic jiného. Žádná teplota, žádný
kašel, žádné smrkání, kýchání nic. Jo a lehce střevní potíže. Ale
to jsem si dala do souvislosti až s pozitivním testem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Nemusi ti byt nic a nebo taky vsechno, to se takto neda brat. Navic horecka muze prijit pozdeji a nebo taky nemusi dorazit vubec. Jistotu ti da jen PCR test
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Budu muset na test, když bude přítel pozitivní na covid?
- Betadine čípky - mám problém se zaváděním
- Covid očkování pedagogů
- Sleva na děti - kolik měsíců mám uvést do přiznání?
- Porod s covidem u Apolinare
- Mereni teploty bábatku s rymou
- Dcera 3 roky- mám krizi
Ahoj trochu to ve mě hlodá už od včera měla jsem trochu ucpaný nos k večeru a dneska jsem se vzbudila a smrkam a smrkam. Pro jistotu jsem si dnes vzala volno a objednala jsem se na antigeni test. Bohužel místo na tyto testy je až v neděli. Já si teda spíš myslím že jsem nachlazena ale pro klid na duši jsem se raději objednala na test. Sem tam si i odkaslu. Mám dost náročnou práci kde musím mít roušku celou pracovní dobu a doma pak i kašlu po odložení rousky. Je možné byt nemocná i z rousek?