Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Já to asi řeším moc jednoduše. Když mám zdravotní problémy, se kterými si nevím sám rady, tak to řeším se svou praktickou lékařkou (např. k zubařin apod. chodím přímo), v této době vždy předem zatelefonuji. Tady však zjišťuji, že je nejlepší vše řešit na netu. Dnes moderní žena, když chce zjistit zda je těhotná, tak se zeptá na internetu.
@Anonymní píše: Čich i chuť mám krom te rymy mi není nic ale kolegine postupem času přišla o čich takže co není může být že.
Tak to asi bude jen nachlazení.
Však uvidíš, jak Ti bude přes víkend.
@Luboš P píše:
Já to asi řeším moc jednoduše. Když mám zdravotní problémy, se kterými si nevím sám rady, tak to řeším se svou praktickou lékařkou (např. k zubařin apod. chodím přímo), v této době vždy předem zatelefonuji. Tady však zjišťuji, že je nejlepší vše řešit na netu. Dnes moderní žena, když chce zjistit zda je těhotná, tak se zeptá na internetu.
Zakladatelka neřešila těhotenský test, ale test na Covid. ![]()
Já teď aktuálně Covid mám. Začalo mě škrábat v krku, po dvou dnech velká rýma. Zůstala jsem samozřejmě doma, s tím, že jsem jen nastydla. Za pár dní mě začalo bolet hodně v kříži, takže jsme se objednala na PCR test. Až po týdnu jsem začla mít kašel a bolí mě na průduškách.
@K2 8611 píše:
Zakladatelka neřešila těhotenský test, ale test na Covid.
To byl jen příklad, se kterým jsem se zde setkal. Když chce dnes někdo zjistit jaké je venku počasí, tak:
a) podívá se z okna
b) začne to hledat na netu
c) dá dotaz do internetové poradny
A pro zasmání (to je skutečné z dneška):
Otázka: Jak dlouho trvá horečka u dítěte
Odpověď: 1 - 7 dní, někdy i déle
@llida píše:
Na antigenni test te s priznaky nevezmou…
Vezmou, známá byla taky s rýmou.
@vokishka stranky mzcr : Dobrovolné antigenní testování
Upozorňujeme, že preventivní antigenní testování není primárně určeno pro symptomatické pacienty nebo pro osoby v karanténě. I nadále platí, že osoby s příznaky onemocnění kontaktují svého praktického lékaře, který indikuje potřebné vyšetření nebo vystaví žádanku na PCR test.
A u nas to teda dodrzuji, vezmou jen bezpriznakove…
@llida píše:
@vokishka stranky mzcr : Dobrovolné antigenní testování
Upozorňujeme, že preventivní antigenní testování není primárně určeno pro symptomatické pacienty nebo pro osoby v karanténě. I nadále platí, že osoby s příznaky onemocnění kontaktují svého praktického lékaře, který indikuje potřebné vyšetření nebo vystaví žádanku na PCR test.
A u nas to teda dodrzuji, vezmou jen bezpriznakove…
U nas to nedodrzuji. Navic je tam neni primarne, ne ze nesmi. Byla tu v diskusi i pani., s teplotami, kasel, atd. A obvodni ji rekl, ze je to jasna chripka a napsal ji antibiotika (aniz by ji viděl). Zasla si na antigenní test a byla pozitivni. Takze je dobře, ze v pripade nutnosti vezmou i tak. U te pani to pak melo 15 lidi z firmy.
@inkakřivák píše:
Rýma nevylučuje kovid. Klidně ho můžeš mít a rýmu navrch.
Můj známý si vyvrtnul kotník, může mít při tom kovid?
@Luboš P píše:
Ježíš, další prudič, to nám tu chybělo ![]()
Přibehne do každé diskuze, kde se někdo na něco ptá, a prudí a prudí. ![]()
@Luboš P píše:
@Luboš P píše:
Může
„Mám rýmu mužů mít covid?“
Vám nepřijde ta otázka na hlavu? Co odpověď: ne, ten kdo má rýmu, nemůže mít covid.