Mám rýmu, mužů mít covid?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65674
20.2.21 09:25
@Luboš P píše:
„Mám rýmu mužů mít covid?“
Vám nepřijde ta otázka na hlavu? Co odpověď: ne, ten kdo má rýmu, nemůže mít covid.

Jenomže správná odpověď je, ano, může mít kovid. Vždyť to snad ví každý. Že může mít opravdu jen zlomený kotník a přitom virus. Který pěkně šíří dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5132
20.2.21 10:08
@vokishka píše:
Vždyť to snad ví každý.

Ale zakladatelka to nevěděla, jinak by se neptala. Znovu kopíruji otázku: „Mám rýmu mužů mít covid?“ Prosím, můžete si tu otázku přečíst ještě jednou (Mám rýmu mužů mít covid?) a myslíte, že je míněna vážně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65674
20.2.21 10:10
@Luboš P píše:
Ale zakladatelka to nevěděla, jinak by se neptala. Znovu kopíruji otázku: „Mám rýmu mužů mít covid?“ Prosím, můžete si tu otázku přečíst ještě jednou (Mám rýmu mužů mít covid?) a myslíte, že je míněna vážně?

To jako že rajtujete na tom kroužkovaném u na jiném místě jako debil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5132
20.2.21 10:38
@vokishka píše:
To jako že rajtujete na tom kroužkovaném u na jiném místě jako debil?

To není pravda, lžete!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.21 15:45

Ahoj lidičky tak mám covid test vyšel pozitivně a ještě čekám na výsledek pcr testu. Takže až uvidim někoho v práci s rýmou tak dostane čočku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.3.21 20:18

Hezký večer, dcera přišla minulou neděli do kontaktu s nakaženou, stěžovala si na bolest hlavy a krku, jinak nic. Mně bolí ruce a nohy, také hlava, záda a pálí mě nos, když už něco vysmrkám tak s krví. Zítra jdeme na testy. Myslíte, že kdyby to byl Covid, už by jsme měli horší příznaky? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
6189
7.3.21 20:20
@Anonymní píše:
Hezký večer, dcera přišla minulou neděli do kontaktu s nakaženou, stěžovala si na bolest hlavy a krku, jinak nic. Mně bolí ruce a nohy, také hlava, záda a pálí mě nos, když už něco vysmrkám tak s krví. Zítra jdeme na testy. Myslíte, že kdyby to byl Covid, už by jsme měli horší příznaky? Děkuji

Pálení nosu bývá u zánětu nosohltanu, tudíš klasické nachlazení. Ale v dnešní době je každý příznak covid, takže se nedá vyloučit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
7.3.21 20:21

Nemusely byste mít vůbec žádné příznaky. Klidně to covid být může. Hodně štěstí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.21 20:24

Děkuji. Já jsem z toho právě nervózní co to bude. Čekáme skoro týden na test, co jsme se dozvěděli, že je známá pozitivní. Jinak já mívám teplotu spíš nižší a teď dva dny jsem měla 36,8 vím, že se teplota bere až přes 37 ale já mám normálně 35,5. Už si připadám paranoidní.

• Citovat
  • Upravit
5132
7.3.21 20:36

Opět mi to nedá a zeptám se: je tato otázka myšlena vážně? Přijal by tazatel odpověď: ne, covid to být nemůže?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3682
7.3.21 21:09

Pálení nosu bývá celkem častý příznak covidu. A to se fakt ještě čeká týden na test? To je hrozný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
7.3.21 21:46
@Anonymní píše:
Ahoj lidičky tak mám covid test vyšel pozitivně a ještě čekám na výsledek pcr testu. Takže až uvidim někoho v práci s rýmou tak dostane čočku :mrgreen:

Před tím ti to nevadilo?

@Luboš P píše:
Opět mi to nedá a zeptám se: je tato otázka myšlena vážně? Přijal by tazatel odpověď: ne, covid to být nemůže?

To už tu dlouho nebylo. Prudič zase dorazil :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.21 06:19
@Nell2 píše:
Pálení nosu bývá celkem častý příznak covidu. A to se fakt ještě čeká týden na test? To je hrozný

Ano bohužel u nás jo. Děkuji všem za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
žalud
8.3.21 09:24
@Bábrdl píše:
To už tu dlouho nebylo. Prudič zase dorazil :zed:
Ženská kdyby nebyl Covid, tak ztratíš smysl života. Jak jsi mohla do minulého roku přežít, dokud Covid nebyl???
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.3.21 18:31

Hezký večer, tak jsme dnes byly na testech, já negativní, dcera pozitivní.
Ale stále mám zvýšenou teplotu, únava, bolest těla a hlavy. Dceru bolí akorát hlava. Má někdo stejnou zkušenost? Měla bych jít ještě jednou na testy? Byly jsme na PCR. Děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA