Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Anonymní píše:
Nemusím byt v karanténě. Normálně mi skončila po 10 dnech. Byla jsem pak stejně ještě doma s dětma. Jo, je to dlouho a uz mě to štve.
Ptám se proto, protože bych jinak už ráda šla do práce. Ale učím ve školce, kde jsme věž roušek, tak se v pondělí domluvím s doktorkou, jak dál. Nerada bych někoho vystavila riziku
Ale je pravda, že je to už otravné. Dá se s tím žít, ale je to nepříjemné ![]()
@Anonymní píše:
Ano po druhé, na sto procent. Od prvního necelé tři měsíce. Jak píšu, první lehčí prubeh- teploty, čich, oči pálení. Druhý nevolnost, čich, chuť, horečky, bolesti plic, dušnost, kašel. Byla jsem na kysliku, kapacky, neschopenku nemám, mám karanténu. Ta hygiena mě samotnou překvapila, že se zatím neozvala, ale jsem krátce po propuštění možná se ještě ozvou.
ale hygiena se ozývá po pozitivním testu, ne po propuštění z nemocnice, kdy jsi měla pozitivní test?
@stinga Napíšu pro zajímavost moji zkušenost. Mě se například hygiena ozvala druhý den po pozitivním testu, manželovi za 5 dní. Do naší mateřské školy, kde jsem učila ještě v době, kdy jsem už měla covid (což jsem hygieně přiznala), jen jsem o tom nevěděla, se neozvala hygiena doteď (10 dnů od pozitivního testu). Před dvěma měsíci měla covid sestra a ostatní členové domácnosti, hygiena se jim neozvala doteď 😃 ve školce jsme měli již více případů (postupně 2 děti, jedna kolegyně, nyní já) a ani jendou to hygiena neřešila
vždy si našli výmluvu, proč školka nemá jít do karantény ani nikoho neposílali na testy ![]()
@stinga píše:
ale hygiena se ozývá po pozitivním testu, ne po propuštění z nemocnice, kdy jsi měla pozitivní test?
Test mi byl dělám v nemocnici. Paní, ležící vedle se ozvala hygiena ještě tam. ![]()
@Anonymní píše:
Ano dvakrát potvrzené PCR, ale jsem rizikový pacient. Pravdou je, že na covid jsem byla údajně první, kdo měl po druhé…
Zmatla me podobnost ruze a tulipanu. Myslim, ze vim, kdo jsi a uz jsme to jednou jinde probiraly, ze? Zdalo se mi, ze je tady tech opakovanych Covidu trochu moc.
Nemusím byt v karanténě. Normálně mi skončila po 10 dnech. Byla jsem pak stejně ještě doma s dětma. Jo, je to dlouho a uz mě to štve.