Covid 19 a čich

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
29.12.20 20:30

Zakládatelko jak ti je?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.12.20 22:51
@Anonymní píše:
Zakládatelko jak ti je?

Me uz celkem v pohode akorat jak kdyby mi nekdo sedel na plicích spatne se mi dycha. Jinak dobre.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.1.21 08:51

Holky já nakonec skončila na svátky na covid oddeleni. dostala jsem ho po druhé a v daleko větší míře. Sedl mi na plíce a nemohla jsem dýchat. Už jsem tedy doma, ale stále mám problém s dýcháním, velmi rychle se zadýchání. Ale proč píšu, karanténu mi vystavil lékař na 20 dni, nebylo to méně? Mám pocit že u prvního jsem byla 12 dní v karanténě..a navíc se mi nikdo neozval z hygieny, ohledně ostatních členů. Volá hygiena po hospitalizaci?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.1.21 08:58

Já mám 10 dnu od pozitivního testu manžel 15 po mém poz. testu.

• Citovat
  • Upravit
35329
2.1.21 08:59
@Anonymní píše:
Holky já nakonec skončila na svátky na covid oddeleni. dostala jsem ho po druhé a v daleko větší míře. Sedl mi na plíce a nemohla jsem dýchat. Už jsem tedy doma, ale stále mám problém s dýcháním, velmi rychle se zadýchání. Ale proč píšu, karanténu mi vystavil lékař na 20 dni, nebylo to méně? Mám pocit že u prvního jsem byla 12 dní v karanténě..a navíc se mi nikdo neozval z hygieny, ohledně ostatních členů. Volá hygiena po hospitalizaci?

Jak podruhe? Vzdyt mas potize dva tydny a ze jsi pozitivni vis tyden. Kdy jsi to tedy mela poprve? Mas potize, tak budes doma dele. A asi uz nemas karantenu, ale proste neschopenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
2.1.21 09:04

Mě taky zjistili covid, a izolaci taky na 10 dnu. Ale zapomněla jsem se zeptat 10ty den už je jako konec a už nemusim na testy nic? Normálně už můžu ven atd? A jak to bude pokud budou pozitivní další členove rodiny? Musím snímá dodržet pak karanténu a nebo když už jsem to měla tak se na mě nevztahuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.21 09:16
@Anonymní píše:

Podruhé? Po jak dlouhé době? Já mám 1,5 měsíce od pozitivního testu a pořád nemám čich. Dost se mi krátí lhůta 3 měsíců, kdy to potom mužu chytit znovu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.1.21 09:17
@1991Zuza1991 píše:
Mě taky zjistili covid, a izolaci taky na 10 dnu. Ale zapomněla jsem se zeptat 10ty den už je jako konec a už nemusim na testy nic? Normálně už můžu ven atd? A jak to bude pokud budou pozitivní další členove rodiny? Musím snímá dodržet pak karanténu a nebo když už jsem to měla tak se na mě nevztahuje?

Pokud budeš 3 dny bez potíží, tak můžeš ven. Na testy se už nechodi. Jelikož jsi to prodělala, tak nemusíš s ostatníma držet karanténu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.1.21 09:19
@Anonymní píše:
Já mám 10 dnu od pozitivního testu manžel 15 po mém poz. testu.

U nás to bylo 10 dnů já, manžel 20 dnů - mohl to chytit poslední den mě karantény a pak může být 20 dnů nakažlivý. Každá hygiena podává trochu jiné informace.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.1.21 09:27
@Anonymní píše:

Kdy jsi začala mít příznaky a kdy pozitivní test? To celou dobu hygiena ještě neřešila kontakty? Nevím, proč 20 dní. Je to karantena nebo neschopenka? Jak dlouho jsi byla v nemocnici? A jak tě léčili?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.1.21 09:50

Ano po druhé, na sto procent. Od prvního necelé tři měsíce. Jak píšu, první lehčí prubeh- teploty, čich, oči pálení. Druhý nevolnost, čich, chuť, horečky, bolesti plic, dušnost, kašel. Byla jsem na kysliku, kapacky, neschopenku nemám, mám karanténu. Ta hygiena mě samotnou překvapila, že se zatím neozvala, ale jsem krátce po propuštění možná se ještě ozvou. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.1.21 09:52
@mroe píše:
Jak podruhe? Vzdyt mas potize dva tydny a ze jsi pozitivni vis tyden. Kdy jsi to tedy mela poprve? Mas potize, tak budes doma dele. A asi uz nemas karantenu, ale proste neschopenku.

Nemám neschopenku, mám karanténu. vice jsem psala níže

• Citovat
  • Upravit
35329
2.1.21 09:55
@Anonymní píše:
Ano po druhé, na sto procent. Od prvního necelé tři měsíce. Jak píšu, první lehčí prubeh- teploty, čich, oči pálení. Druhý nevolnost, čich, chuť, horečky, bolesti plic, dušnost, kašel. Byla jsem na kysliku, kapacky, neschopenku nemám, mám karanténu. Ta hygiena mě samotnou překvapila, že se zatím neozvala, ale jsem krátce po propuštění možná se ještě ozvou. :nevim:

Dvakrat potvrzene PCR? Jestli mas poruchu imunity, mozne to je, ale bezne ne. Spousta lidi k tomu pise nesmysly, proto me to zajima. Mmch, karantena a neschopenka je v postate v tomto pripade totez, nicmene infekcni uz asi moc nejses( ale stejne to neznamena, ze musis mit vychazky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.21 10:12
@mroe píše:
Dvakrat potvrzene PCR? Jestli mas poruchu imunity, mozne to je, ale bezne ne. Spousta lidi k tomu pise nesmysly, proto me to zajima. Mmch, karantena a neschopenka je v postate v tomto pripade totez, nicmene infekcni uz asi moc nejses( ale stejne to neznamena, ze musis mit vychazky).

Ano dvakrát potvrzené PCR, ale jsem rizikový pacient. Pravdou je, že na covid jsem byla údajně první, kdo měl po druhé…

• Citovat
  • Upravit
15386
2.1.21 15:31
@Anonymní píše:
Podruhé? Po jak dlouhé době? Já mám 1,5 měsíce od pozitivního testu a pořád nemám čich. Dost se mi krátí lhůta 3 měsíců, kdy to potom mužu chytit znovu.

Ahoj, už jsi bez čichu měsíc a půl? 😲 Já jsem dnes 14 dní od prvních příznaků, 10 dní od pozitivního testu a z toho 11 dní absolutně bez čichu. Manželovi se vrátil po pár dnech, já nemám ani náznaky. Jinak už mi nic není. Když jsi stále bez čichu (což je jeden z příznaků) musíš být stále v karanténě? Nebo už ne? Nebo jsi byla na kontrolním testu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí