Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravím, chci se zeptat, necháváte v této době děti normálně očkovat? Upřímně se bojím, že dám očkování a zrovna se dostaneme třeba karanteny. Jaky na to mají názor vaše Dr? Chybí nám poslední mmr. Dceri je 5,5 let. Děkuji
Syn je narozený v únoru a normálně jsme chodili a budeme chodit na očkování dal.
@Natalka123 píše:
Zdravím, chci se zeptat, necháváte v této době děti normálně očkovat? Upřímně se bojím, že dám očkování a zrovna se dostaneme třeba karanteny. Jaky na to mají názor vaše Dr? Chybí nám poslední mmr. Dceri je 5,5 let. Děkuji
Normálně očkujeme, svět se nepřestal otáčet. ![]()
Mně už přijde že všem hrabe. Normálně ockujeme, a děláme to co vždycky.
Nasi bude 6 v prosinci a momentalne je doma po zakroku. Covidu se nebojim, ale chtela jsem ji druhe mmr doockovat jeste ted, nez se vrati do skolky, zkratka dokud je zdrava, nikdo nesopli. Dr to evidentne nepochopila, takze termin mame v rijnu
Jako uz to neresim, jakmile bude nekdo v rodine chrchlit, zadny ockovani nebude a ze jsme pocetna rodina. S nejvetsi pravdepodobnosti to vyjde na jaro, coz zase dr pindala, ze uz je pozde. Ale ja ji brzky termin nabizela.. Tim chci rict, ze naplnovat si to muzes, jak chces, ale nakonec ti nudle urci, kdy budes moc ockovat ![]()
Jo. Nase doktorka ockuje jako normalne. Pristupovala bych k tomu uplne stejne jako kazdou virovou/chripkovou sezonu, se zvysenou opatrnosti, aby byli vsichni v rodine zdravi. A nechapu tu souvislost, I kdyby jste se po ockovani dostali do karanteny tak co?
MMR jsem ockovala v dubnu, nebala bych se toho. Radsi bych naockovala ted, pokud je dite zdrave, v zime je to prece jen horsi kvuli virozam.
@Natalka123 a jak s tím souvisí, že se třeba dostanete do karantény? ![]()
normálně očkujeme, covid tu bude navždy, jako jsou tu rýmy, chřipky a virózy
Starší byla na očkování na jaře a s mladší 4 měsíční očkujeme normálně.
Jistě. Dítěti bylo pět v dubnu a MMR dostalo v červnu. Nikdy nebyli ideálnější podmínky.
Nechávat očkování na zimu/podzim, kdy ty rýmičky jen lítají mi něpřijde ideální ani za necovid situace.
@Natalka123 jo, ted jsme dávali poslední klistovku na 3lete prohlídce ![]()
Ano nechavame, minuly tyden konecne dostala dcera hexu a prevenar prvni a syn druhou zloutenku
Ockujeme normálně, tedy jen povinné. Zrovna zítra jde 13m dcera na očko.
Normálně ockujeme, behem covid doby mame uz treti ockovani
a dalsi plánujeme v zime.