Covid a dětská očkování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2996
8.9.20 08:29

Na jare jsem byla s ditetem na plicnim na ockovani TBC. Nevidim duvod, proc neockovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
8.9.20 09:29

Zrovna u dceři vyšlo na první dávku mmr, šla jsem s ní podle rozpisu. Svět jede dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
8.9.20 11:59

Syn teď bude mít první očkování, pokud je dítě zdravé, není důvod neočkovat :nevim: Přemýšlela sem, zda nemám přestat chodit na balkon, protože Covid :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
22288
15.10.20 08:46

Obnovuji

Ahoj, větsina to tu zlehčuje…já teda sama nevím, syn měl bohužel po Priorixu šílené stavy. 10 dní noční běsy, v noci utíkal z domu, do skříně, řval, vůbeco sobě nevěděl, v tu chvíli by nás rozsápal. Kdonezažil, nepochopí.

Takže teď by měl jít na druhou dávku, i z toho už mám nervy.

Takže zvažuji, buď po prázdninách nepůjde do školky ( očko 4.11.) a týden po.

Nebo odložím očko cca na jaro.

Neumím si představit, co by se třeba mohlo stát v kombinaci s covidem.
Dotaz MUDr, jestli je zdravý je v dnešní době trochu mimo, pokud jsou děti opravdu většinou bezpříznakové.

Takže dotaz na maminy, co to vidí stejně..jak se rozhodnete? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
17.10.20 17:34

@Liška2014 Mám jít s dětmi také na priorix, druhá dávka v šesti letech… Pri těchto vysokých číslech se mi nechce a čekám, až bude pokles. Nechci riskovat, že to v sobě mají, nebo to chytnou v době, kdy budou mít reakci na očko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
17.10.20 18:48

@Lucias12 taky to asi nakonec odložím. Je čas, bude mu 5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
17.10.20 19:11

@Liška2014 Tak to máte čas, dětem už šest bylo, ale ono se to nezblázní… Chodí do školky, my do práce, prostě se počká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek