Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Právě že dcerka od pátku večera rýma, teplota max 37,5 (dnes už ne), já dnes 37 a cítím únavu a takovou nepohodu. Řeším, jestli jít na test. Klidně jsem to mohla chytit od ní, spala jsem u ní v posteli a celkově se mazlí.. ona to mohla chytit ve školce, byla ve čtvrtek venku jen v triku s dlouhým rukávem (bylo krásně).. tak nevím, jak se k tomu postavit..
@Kolarkaa tak zalezi jestli to nutně potřebuješ vědět, nebo jsi stějne s dcerou pristi tyden doma a zda manžel v práci by případně mohl někoho nakazit… my byli celou dobu doma a s nikym se neviděli, manzel sam v kancelari a jinak v respiratoru. ale s priznaky by si asi na test zašel, když chodí do práce
@Anonymní píše:
@Kolarkaa tak zalezi jestli to nutně potřebuješ vědět, nebo jsi stějne s dcerou pristi tyden doma a zda manžel v práci by případně mohl někoho nakazit… my byli celou dobu doma a s nikym se neviděli, manzel sam v kancelari a jinak v respiratoru. ale s priznaky by si asi na test zašel, když chodí do práce
Manžel bez příznaků, v práci celou dobu všichni respirátor. S dcerou jsem 10dní teď doma.. tak na to kašlu asi