Covid a motání hlavy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1923
22.1.22 17:37

Mam Covid ted aktualne. Hlava se mi hodne motala v tydnu, ale nenapadlo me to spojovat🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.22 17:42
@trisanda10 píše:
Já měla taky 2 dny takové příznaky, skoro sem se rozbrecela v nakupaku, jak me bolela hlava, točila se mi a já z toho dostala úzkosti. Potom po 2 dnech sem si dělala test až teprve pozitivní. Takže si udělej dneska ještě a zítra a uvidíš. :kytka:

Já si test dělala 4. Den, teď už je to 10.den to už je na test asi pozdě ne :think: První den jsem si říkala že asi migréna - nadopovala jsem se práškama a šla si lehnout, druhý den to samý, třetí mi to už bylo divný, čtvrtý jsem si dělala test a nic. Pak se to trochu zlepšilo, ale hlava mě bolí a motá se pořád :?

• Citovat
  • Upravit
82
22.1.22 18:14
@Anonymní píše:
Já si test dělala 4. Den, teď už je to 10.den to už je na test asi pozdě ne :think: První den jsem si říkala že asi migréna - nadopovala jsem se práškama a šla si lehnout, druhý den to samý, třetí mi to už bylo divný, čtvrtý jsem si dělala test a nic. Pak se to trochu zlepšilo, ale hlava mě bolí a motá se pořád :?

Ještě se říká, ze je nějaký špatný tlak, jak vybuchla ta sopka a proletěli kolem nějaké vesmírné tělesa, tak možná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.22 18:46
@trisanda10 píše:
Ještě se říká, ze je nějaký špatný tlak, jak vybuchla ta sopka a proletěli kolem nějaké vesmírné tělesa, tak možná

Nojo, asi nějaké erupce na měsíci nebo co :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8
12.2.22 20:54

Čau,
Teď momentálně mám covid, cítím se jak kdybych byla opilá, takovéto vidění. Nemůžu dlouho koukat na televizi, protože fakt nevím kam se pak mám koukat a to ani nemám teplotu.
Měla jsem to už vlastně pět dní před pozitivnim PCR.
Je ti velmi nepříjemné a doufám, že to skončí hned se všema příznakama.

Všem přeju hodně zdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
27.2.22 11:14

@Lamax ahoj, za jak dlouho té to přešlo? Já už to mám několik dni a začínám šílet..nemůžu pořádně nic dělat, vidím hned všechno čtyřikrát, ach jo 😔
Očkovaná jsem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.22 11:28

@grisgot
Ahoj, asi tě nepotěšim, ale mám to po měsíci od Covidu stále :nevim:.
Už se to teda zlepšilo - nemám to cely den, ale přichází to ve vlnách, třeba 2×-3× denně na půl hodinky (ale hodně to záleží, mám dny kdy to nemám vůbec, pak to mám 3× denně a tak) — takže si myslím, ze to odchází.
Jinak já šla normálně k obvodní a ta mi předepsala Cavinton nebo nějak tak se to jmenuje.
Je to lék na demenci :lol:, ale používá se i k bolestem hlavy a motanici, takže pokud tě to do týdne nepřejde, radši si zajdi.

• Citovat
  • Upravit
82
27.2.22 11:29

Jezis, všimla sem si ze sem omylem zaklikla anonym :lol: promiň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
27.2.22 20:51

@grisgot no mám to ještě teď 😹 plus do toho mám suchý oči nebo co a vadí mi světlo apd. a moc mě to nebaví už, zajdu k praktikovi ať mi něco poradí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
27.2.22 21:48

@trisanda10
V pohodě..to jsou teda vyhlídky 😔
Lék na demenci jsem teda potřebovala i před tím :lol:
Tak uvidíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
27.2.22 21:49

@Lamax
Ach jooooo! Jaktože s tím nekdo projde úplně bez problému a jiný má takovýhle srágory :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.7.22 07:19

@Lamax Mam po covidu to same,
motani hlavy, zavrate
a problemy s ocima, suche, zhorsene videni
vcetne svetloplachosti. Po covidu s lehkym prubehem, jsem rok a pul,
Jediny priznek byl bolest oci, zad a od sameho pocatku rozostrene videni.
Vysetrovali mi snad vse a nic nenasli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
1.8.22 12:35

Bolesti hlavy mozu byt zapalene dutiny, pomaha acetyl cystein ktory ich cisti (pripadne Erdomed)
dalsia pomoc je Loratadin a Cetirizin
a celkove protizapalove veci Ayclpirin atd

na motanie hlavy vyskusaj aj cucoriedkovy kompot (pripadne v prasku pterostylben) resveratrol (tabletky alebo cervene vino) a mne sa osvedcilo este aj Ginkgo
pripadne vsetko dohromady a poriadne sa vyspat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
1.8.22 12:36

Technicka chyba

Příspěvek upraven 01.08.22 v 12:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8