Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Já vás zdravím nejsi v tom sama,
Už mám 3 dny negativní test pozitivní jsem od minulého týdne
Extrémní motani hlavy teď bez příznaků ale hlava se mi mota pořad zkouším procházky sem tam na ondleni ale dá se to přežít lékař prý, ze je to normální … po tom covid
Mám to také motani hlavy již 5 den příznaky odešli krom motani hlavy.. ta bohužel zůstala lékař prý ze je to normální po covidu
@M987654321 Já to mám 11 měsíců skoro, zlepšilo se to dost ale stejně mám dny, kdy je to k nevydrzeni. Čeká mě Mri mozku, RTG patere a EMMG na tetanii + ještě krevní testy
. Mám pocit, ze se toho už nezbavim
@trisanda10 ahoj, jak dlouho se rval pak ještě motala hlava?
Jsem 5 tydnu po Covidu, nemůžu se toho zbavit. Krev Ok, řekli, na neurologii, ze to je BPPV. Ale ani po cvičení to neodeznelo.
Už z toho dost silim. Je to, jak píšete, nárazové.
Díky za odpoved
@aimininka Ahoj, mám to pořad už rok v kuse téměř každý den. Mám to od krční patere, prý ji mám v dezolatním stavu.
Až teď se to začíná zlepšovat po rehabkach, ale furt trpím ![]()
Obnovuju - mel jste nekdo v posledni dobe motani hlavy jako prvni priznak covidu? Syn si na to stezuje opakovane posledni dny, test negativni, kolem nas covid vsude.
@trisanda10 píše:
Ahoj holky,
Taky se vám při Covidu motala hlava? Já měla dva dny teda strašnou migrénu, teďka mám úplné extrémní motání celý den, dezorientaci, pořád mě trochu hlava bolí, sem citlivá na zvuky a bolí me oči. Je to normální? Taky spánek stál za nic, mám úplně divné myšlenky. Děkuju
O covidu ani nemluvte, 20 dni po pozitivnim testu jsem byla na tezke 2hod gynekol. operaci, jeste jsem citila krk..a prezila uf..
@Anonymní píše:
Obnovuju - mel jste nekdo v posledni dobe motani hlavy jako prvni priznak covidu? Syn si na to stezuje opakovane posledni dny, test negativni, kolem nas covid vsude.
Měla jsem to jako jeden z příznaků ke Covidu ( pozitivní test). Nebylo to tedy stále, ale občas ano.