Covid a práce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3032
6.11.21 17:21
@Kelsey píše:
Ne od obvoďáka. Pokud jde i o čekání na výsledek testu. Tak neschopenku dají bez problémů i na dva dny. Jen to už nedělá obvodačka. Ale má to dělat hygiena. Mi Dr. nadala, že nebude dělat práci za hygienu, že to je v jejich režii. To stejně řekla sestra od obvoďáka muže. Když bylo teď dítě pozitivní. Neschopenku teď vystavuje hygiena.

Tak my tohle řešili nedávno skrze chlapa, kdyby náhodou byl jeho kolega pozitivní čekalo se na vysledek, naštěstí mu firma vyšla vstříc a dala mu placené volno. A doktorka normálně, že kdyby vysel kolega pozitivní a on negativní tak, že jako očkovanému, mu napíše nemocenskou, že chápe, že kdyby nahodou, to nechce sirit. Jako třeba, že je nachlazený, pokud vím tak nemocenskou psal vždy obvodní, nevím jak je to s čekáním na test. Naštěstí kolega měl jen nějakou pořádnou chripajznu a byl negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
7.11.21 23:04
@LenaNell píše:
Zdravím, včera mi u dcerky vyšel pozitivní antigeni test a v pondělí jdeme na PCR…má otázka zní, zda mohu chodit jako očkovaná do práce pokud mne vyjde PCR negativní a dceři pozitivní nebo jsem s ní v karanténě i přes očkování?Děkuji za případné odpovědi, nikam na hygienu jsem se nedovolala, abych se zeptala tam.

Tyhle případy řešíme v práci ho.
Ty jako prodavačka logicky dělat z domu nemůžeš, ale stejně bych to v práci řekla. Ať se k tomu nějak postaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat