Covid k Vánocům :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26873
24.12.20 13:22

@Run Nastve to :,( Cukrovi v chladu vydrzi, kremove zamraz :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
24.12.20 13:24

Máme nedokonalou vládu, nedokonalý zákony a nedokonalý testy. To je fakt. Ale za to, že se ten virus šíří a jak rychle se šíří, nemůžou ani ty testy, ani ta vláda a ani zákony. Za to můžou lidi, co na všechno se.rou… Výsledek je vidět v nemocnicích a na krchovech… A v lednu nastane apokalypsa, bohužel..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.12.20 13:24
@Dalibor7 píše:
Kdyby jste na ty testy nešly, máte hezčí vánoce, jen jste si je tím zkazili. Vnučka byla taky pozitivní, vůbec jsme to neřešily a nic se nestalo, ty testy jsou velmi nepřesné.

Nakazili bychom prarodiče, tetičku a strýčka, které ze srdce milujeme a kteří jsou všichni 70+. Každý rok s nimi je cenný, nemusime je ztratit zbytečně kvůli jedněm Vánocům.

Za testy jsem proto naopak vděčná.

A ano, antigenní testy jsem nepřesné, ale všichni pozitivní jdou okamžitě na další test PCR - a ten už přesný je.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.12.20 13:26

Předem říkám, že vím, že ti, co mají vážný průběh nebo v okolí někoho s vážným průběhem, mají ty Vánoce zničené podstatně víc.
Já dnes sedím už 9. den separé v ložnici. Vše kvůli kolegyni, která v dnešním době považovala a považuje za nutné jezdit a pořádat pravidelně velké oslavy s příbuznými. Po té největší 5. den onemocněla.
Samozřejmě to mezitím stihla do práce.
Já už měsíce omezuji svoje sociální kontakty na minimum a nakonec kvůli jedné takové trnu hrůzou, zda jsem kohokoli okolo sebe nenakazila.
A mám jednu docela zvláštní poznámku, kde nevím, co si mám myslet.
Měla jsem od 4. dne horečky, bolesti hlavy, stejně jako jedna další kolegyně. Dalším dvěma kolegyním nebylo vůbec nic. A já s další příznakovou jsme negativní, zatímco ty další dvě bez nejmenšího příznaku(obě jsou starší a mají cukrovku), negativní.
Jednalo se o PCR testy a začínám mít určité pochybnosti a jejich přesnosti.

• Citovat
  • Upravit
74217
24.12.20 13:35
@JiříkMazlík píše:
@cecetka právě to je to zlo někdo to ani nepostřehl a jiný umírá :,(
Co z okna vidím lidí jak musí na Štědrý den lézt všude mi hlava nebere :(

My jsme poctive doma, ve svem. Az si teda dodelam vlasy, coz bude po pohadce, tak tatku a decka vyslu ven. Pujdou vyhodit sklo a obejit vesnici. Podivat se na zvirata. Potrebuji prenest darky do garaze, bliz obyvaku. Ted jsou v satne. Kdyz budou doma skreti, tak to nejde prenest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
24.12.20 13:41

U nas zatim nikdo, ale vsechny moje nejblizssi kolegyne bojuji vic nez tyden. Jedne se vcera pridala i dcera. Jen tri jsme to nechytily. A kazda ma uplne jiny prubeh, jine potize. Jedna je ukazkovy bezpriznakovy prenasec. Tu odhalil pouze ten rychlo test dva tydny zpet. Dalsi to chytly do 4-5 dnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
24.12.20 13:42
@Alušáček píše:
Já třeba vím od známé která pracuje v nemocnici přímo s pacienty nakazenymi, že 80% těchto lidí kteří skončí v nemocnici váží 120kg a více.. Nechápu proč se o tom víc veřejné nemluví, aspoň by byla motivace pro lidi zhubnout.

jojo, tohle taky miluju. zajímavý, že z lidí, které znám a chytli covid a umřeli na něj, neměl nadváhu ani jeden. Můžeme se dohadovat, kdo má pravdu.
To že má člověk nadváhu taky často znamená, že má zdravotní omezení - třeba pohybové, a nadváha je toho důsledkem, nikoli příčinou.

tyhle odsuzující paušalizace bych raději vynechala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
24.12.20 13:43
:(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
24.12.20 13:44
@Nicole 1234 píše:
A přesně kvůli takovým s to šíří dál a budou ty zákazy platit donekonečna :roll:

Ale prosimtě. Ty antigenní testy jsou nepřesný, a že Blatný tvrdí jak je super se před návštěvou otestovat, je pitomost. Akorát pocit falešného bezpečí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
24.12.20 14:00
@Nicole 1234 píše:
A přesně kvůli takovým s to šíří dál a budou ty zákazy platit donekonečna :roll:

A kdyby se konečně populace promorila, byl by brzy klid. Takhle to může trvat i 5 let. Vše útlumi a pak je samozřejmostí, že jakmile se vše zase rozvolni někdo to roznese, protože bude vždy někdo ten vir mít a stále dokola a dokola jako u ble… becku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
24.12.20 14:01
:,( :,( :,( :,(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
24.12.20 14:02
:think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5654
24.12.20 14:02
@Baba píše:
Ale prosimtě. Ty antigenní testy jsou nepřesný, a že Blatný tvrdí jak je super se před návštěvou otestovat, je pitomost. Akorát pocit falešného bezpečí.

Přesně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26873
24.12.20 14:04
@Mkilus píše:
A kdyby se konečně populace promorila, byl by brzy klid. Takhle to může trvat i 5 let. Vše útlumi a pak je samozřejmostí, že jakmile se vše zase rozvolni někdo to roznese, protože bude vždy někdo ten vir mít a stále dokola a dokola jako u ble… becku

Ve Svedsku to zkusili :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10004
24.12.20 14:06
@Mkilus píše:
A kdyby se konečně populace promorila, byl by brzy klid. Takhle to může trvat i 5 let. Vše útlumi a pak je samozřejmostí, že jakmile se vše zase rozvolni někdo to roznese, protože bude vždy někdo ten vir mít a stále dokola a dokola jako u ble… becku
..očkování..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+