Covid k Vánocům :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60142
25.12.20 13:43
@ludmilaadamkova píše:
@Kockazvysocan takže když jsem byla vytrasovana nemám to řešit a kašlat na to a i když mám teplotu a kašlu nic se neděje a mám jet na návštěvu za širší rodinou?Jak bys reagovala ty aby to nebylo hysterické a přehnaně?

A kdyz covid test bude negat, tak pojedes? S kaslem a teplotou? Nejak nechapu rozdil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.20 14:05
@Kockazvysocan píše:
Taky byly v rodině odložený 2 operace, ale hlavně že covid. Aleluja.

Soused a muj pribuzny - oba rakovina, jeden diagnostikovany na konci unora, druhy prelom brezna a dubna, oba absolvovali a absolvuji lecbu bez nejakych odkladani a prutahu. Mama mela mensi operaci zacatkem rijna. :nevim: Naopak jsem zazila odkladani lecby u onkologickeho pacienta v dobe, kdy o covidu nikdo nevedel. Bylo urcite bezva tesne pred zahajenim lecby slyset, ze by se vlastne mel lecit v jine nemocnici. A pak tam cekat na termin a pulku vysetreni absolvovat znova, at zije hospodarnost.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.12.20 19:01

Je tu někdo, kdo byl v kontaktu s nakaženým, měl sám pak také příznaky a na test nešel? Jen dodržel povinnou karanténu?

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
25.12.20 21:01
@Anonymní píše:
Je tu někdo, kdo byl v kontaktu s nakaženým, měl sám pak také příznaky a na test nešel? Jen dodržel povinnou karanténu?

Má to nějaký důvod? Přemýšlela jsem ze nepůjdu s dcerou, protože hygiena volala 23.12 odpoledne. A termíny byly až tak 28.12 a to i tam kde to ještě na začátku týdne šlo objednat ještě tentýž den. Nakonec jsme jeli přímo má Stedry den na blind a byly jsme tam jediné. Je pozitivní. Její jediný příznak byla bolest v krku a natekle uzliny. Aspoň vím ze to máme všichni a ze jsme pravděpodobně aspoň do začátku jara imunní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1579
25.12.20 21:06

Vsechny zdravim. Tak ja s triletym synem, jsem byla pred svatky v kontaktu s nakazenym. Nakazil se pry v sobotu, ja jsem se s nim videla v nedeli, on ve stredu onemocnel a ve stejny den se stihl nechat otestovat - covid+. Podle hygieny v dobe kdy jsme se videli, jeste nebyl dotycny infekcni, takze nas pry trasovat nebudou. Tomu neverim, tak jsem nas uvrhla do dobrovolne karanteny a cekam zda se objevi priznaky. Spolu s nama i manzel, moji rodice bydli o patro vys. Zrusili jsme veskere Vanocni navstevy po rodine, takovy darek proste nikomu prinest nechcete… Veskere testovaci mista zavreno-obsazeno. PCR test si ale asi sama hradit nebudu a na Antigenni je vse tez obsazeno az snad ledna. O otestovani vsak premyslim. Cekam do pondeli, pokud se objevi priznaky, necham si poslat zadanku na PCR. Jsem totiz v 15.tydnu tehotna a jestli jsme nemoc prodelali, bych vedet chtela. Treba jsme bezpriznakovi, ale me ted zacina mirne ryma, tak kdovi.. :zed: Uz nas to nekolikrat minulo o chlup. Celou dobu jsem doma na materske, maly nechodi ani do skolky a kdyz jednou vylezu z baraku se s nekym videt, tak ten mi v zapeti vola ze je covid +. :zed: Napriklad ted jsem POUZE nesla vajecnak k moji tete a strycovi, premluvili me na kafe a zas z toho byl covidak!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.20 21:37
@Anonymní píše:

Ano, my. Manžel šel asi 5 den příznaků na testy, byl pozitivni. Já a syn jsme to od něj za dva dny chytli, v den jeho testu jsme už měli stejné příznaky. Volala nám hygiena, testy jsme odmítli s tím, že stejně máme povinnou izolaci. Souhlasili.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.1.21 00:16

Ja dostala Covid jako vanocni darek pri vanocni navsteve… Jaksi nas zapomneli upozornit, ze jeden clen domacnosti kasle (a to oba pracuji ve zdravotnictvi!!). Takze na novy rok jsem ulehla, dnes pozitivni test a hura do karanteny… A uplne zbytecne…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA