Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@SAJ píše:Si me asi s nekym pletes.
Já si myslím, že chřipka letos nepřijde - logicky, všude roušky, skoro žádné davy lidí, navíc, chrchlající jedinci zůstávají doma.Babo, statistika nelže, ten podzimní nárůst úmrtí jen na zanedbání jiných nemocí asi fakt nesvedeš…
@Borrealis píše: žádné jiné nemoci se léčit nepřestaly, neplácejte nesmysly a lžina podzim jely normálně operace, bypassy, akutní péče, onkolog. péče všechno jelo a pořád jede
přesto ta křivka úmrtí v říjnu a listopadu výrazně vyletěla a je vidět
umíralo se o dost více a nadmíru, a ano, může za to koronaviruspopírače samozřejmě nepřesvědčí nic a nikdo, jejich ego a jejich hloupost je nezměrná, ale to není problém nikoho jiného. než právě jen těch popíračů a svědčí jen o jejich tuposti a zaslepenosti
fuj
jsou na blití, budou popírat i nos mezi očima, pro své ego
ale s tím stejně nikdo nic nesvede
Tak kecas spis ty. Ze diagnostika a lecba fungovala vsude pravda neni, a tykalo se to i diagnostiky malignit.
Z blbosti lidi je mi blbe nekdy. Nejhorsi je to u doktoru, co ani nevedeli co dela chripka a dozvedeli se to az v souvislosti s covidem
Nebo dozvedeli… spis vylezli najevo, ze i o chrioce vi prd.
@Borrealis píše:
na "zanedbání " nic svést nejde, normálně se jelo naplno, mě paní diagnostikovali jako ca žlučníku jako náhodný nález při operaci v říjnu a okamžitě dostala operaci další a ihned zahájila onkolog. péčichronici normálně pokračují a léčí se, vše nyní na podzim jede, křivka úmrtnosti v říjnu a listopadu prudce vyletěla zcela ve shodě s tím, jak vyletěla čísla covidu, to je holý fakt
samozřejmě s popírači a překrucovači nemá pražádný smysl se dohadovat, je jedno jestli jsou to popírači očkování nebo covidu, obvykle obojího…ztráta času, blbce a popírače nepřesvědčíte ničím, vůbec nemá smyslu jim věnovat svůj čas nebo energii
jim nejde o fakta, jen o své ego
Prijd se podivat do spitalu ![]()
@Borrealis tak u vás třeba léčba normálně jede, u nás ne - naše obvodní nebere lidi do ordinace už od března (teď jsem toho využila, v práci nám zrušili dovolené na Vánoce, školka končila 18.12., tak jsem 16.12. zavolala, že mám horečku a kašel, dostala jsem e-neschopenku, 21.12. na test, samozřejmě negativní a 4.1. mám zavolat, jak se mi daří, jestli už neschopenku ukončíme
),
otcův obvodní lékař též léčí po telefonu,
v květnu nám zemřel dědeček na zanedbanou péči, otec měl jít koncem listopadu na operaci a nekoná se, tak marodí už od půli srpna a neví dokdy, žádné plánované operace se nekonají
@Borrealis měla by sis odpustit ty urážky těch, kteří mají odlišný názor. Měla by ses naučit respektu. Já taky neurážím ty, kteří jsou covidem posedlí a podělaný z něj až za ušima. Každého věc.
@cecetka píše:
@Borrealis Jak uz jsi psala, popiracum asi nepomuze ani osobni zkusenost - a opravdu jim ji nepreji
Ale jak by mohla pomoct osobni zkusenost v tomhle? Nebala sem se, nebojim se. Mati je blbe, nejstarsi ma antivenni test +. Kdyby se covid potvrdil, tak co? Jakoze kdyby mati skoncila na ventiku, tak se bat zacnu?
Ne, porad mi budou pripadat ty vedlejsi skody mnohem desivejsi.
@Baba píše:
Ale jak by mohla pomoct osobni zkusenost v tomhle? Nebala sem se, nebojim se. Mati je blbe, nejstarsi ma antivenni test +. Kdyby se covid potvrdil, tak co? Jakoze kdyby mati skoncila na ventiku, tak se bat zacnu?Ne, porad mi budou pripadat ty vedlejsi skody mnohem desivejsi.
Takže pro tebe bude v pohodě, když tvoje máma bude mít těžké průběh a třeba na covid zemře? Ty máš fakt divný hodnoty?
@lucenka píše:
Takže pro tebe bude v pohodě, když tvoje máma bude mít těžké průběh a třeba na covid zemře? Ty máš fakt divný hodnoty?
Pochopeni ctenehi textu nebylo nidky tvoji silnou strankou.
Podle sebe soudim tebe
To, co tady neustale predvadis, je jen tvoje zvracene mysleni. A to resit nebudu. Mysli si co chces, tvoje vec, tvoje hodnoty.
@lucenka
A abys to teda pochopila - kdyby mati mela tezky prubeh covida, tak se ho stejne bat nezacnu.
A ne ze by mi to bylo jedno/v pohode, jak si to hnusne prekroutila ![]()
@Borrealis píše: žádné jiné nemoci se léčit nepřestaly, neplácejte nesmysly a lžina podzim jely normálně operace, bypassy, akutní péče, onkolog. péče všechno jelo a pořád jede
přesto ta křivka úmrtí v říjnu a listopadu výrazně vyletěla a je vidět
umíralo se o dost více a nadmíru, a ano, může za to koronaviruspopírače samozřejmě nepřesvědčí nic a nikdo, jejich ego a jejich hloupost je nezměrná, ale to není problém nikoho jiného. než právě jen těch popíračů a svědčí jen o jejich tuposti a zaslepenosti
fuj
jsou na blití, budou popírat i nos mezi očima, pro své ego
ale s tím stejně nikdo nic nesvede
Tak v první vlně omezená péče byla určitě máme osobní zkušenost jak jsem psala. Vím i několika lidech, kterým byla ve druhé vlně odložena operace, povětšinou ortopedická, takže to není lež ani nesmysl, ale realita. Mě bylo taky na blití, když mladému klukovi nedokončili onkologickou léčbu s nic jsme s tím nesvedli.
@Baba píše:
@lucenka
A abys to teda pochopila - kdyby mati mela tezky prubeh covida, tak se ho stejne bat nezacnu.A ne ze by mi to bylo jedno/v pohode, jak si to hnusne prekroutila
Pokud si 10 známých zlomí nohu na lyžích, s lyžováním kvůli tomu neskončím. Stejně tak s nehodou v autě, řídit nepřestanu.
@Anonymní píše:
Tak v první vlně omezená péče byla určitě máme osobní zkušenost jak jsem psala. Vím i několika lidech, kterým byla ve druhé vlně odložena operace, povětšinou ortopedická, takže to není lež ani nesmysl, ale realita. Mě bylo taky na blití, když mladému klukovi nedokončili onkologickou léčbu s nic jsme s tím nesvedli.
Taky byly v rodině odložený 2 operace, ale hlavně že covid. Aleluja.
@Kockazvysocan takže když jsem byla vytrasovana nemám to řešit a kašlat na to a i když mám teplotu a kašlu nic se neděje a mám jet na návštěvu za širší rodinou?
Jak bys reagovala ty aby to nebylo hysterické a přehnaně?
@ludmilaadamkova píše:
@Kockazvysocan takže když jsem byla vytrasovana nemám to řešit a kašlat na to a i když mám teplotu a kašlu nic se neděje a mám jet na návštěvu za širší rodinou?Jak bys reagovala ty aby to nebylo hysterické a přehnaně?
Tak pockej, s teplotou bys snad nikam nejezdila ani bez covidu, ne?
A to já jsem ten posera ![]()
@ludmilaadamkova píše:
@Kockazvysocan takže když jsem byla vytrasovana nemám to řešit a kašlat na to a i když mám teplotu a kašlu nic se neděje a mám jet na návštěvu za širší rodinou?Jak bys reagovala ty aby to nebylo hysterické a přehnaně?
Já na testech byla, po styku s pozitivním. Takže pláčeš na špatném hrobě. A jen tak btw, kde jsem psala neřešit? Jen že neni třeba urážet ty, kteří nejsou podělaný a bez roušky ani ránu.
@ludmilaadamkova píše:
A teplota je snad dost na to nejezdit nikam i bez testu, ne?
@Kockazvysocan píše:
Pokud si 10 známých zlomí nohu na lyžích, s lyžováním kvůli tomu neskončím. Stejně tak s nehodou v autě, řídit nepřestanu.
Presne.
Mati lezi jak placka, kasel bez teplot, boli hlava a testy negat., prave dorazily vysledky.
Nekteri fakt delaji jak kdyby jine nemoci zmizely.