Covid k Vánocům :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60142
25.12.20 13:02
@SAJ píše:
Já si myslím, že chřipka letos nepřijde - logicky, všude roušky, skoro žádné davy lidí, navíc, chrchlající jedinci zůstávají doma.Babo, statistika nelže, ten podzimní nárůst úmrtí jen na zanedbání jiných nemocí asi fakt nesvedeš…
Si me asi s nekym pletes.
@Borrealis píše: žádné jiné nemoci se léčit nepřestaly, neplácejte nesmysly a lži

na podzim jely normálně operace, bypassy, akutní péče, onkolog. péče všechno jelo a pořád jede

přesto ta křivka úmrtí v říjnu a listopadu výrazně vyletěla a je vidět
umíralo se o dost více a nadmíru, a ano, může za to koronavirus

popírače samozřejmě nepřesvědčí nic a nikdo, jejich ego a jejich hloupost je nezměrná, ale to není problém nikoho jiného. než právě jen těch popíračů a svědčí jen o jejich tuposti a zaslepenosti

:nevim:
fuj
jsou na blití, budou popírat i nos mezi očima, pro své ego
ale s tím stejně nikdo nic nesvede

Tak kecas spis ty. Ze diagnostika a lecba fungovala vsude pravda neni, a tykalo se to i diagnostiky malignit.
Z blbosti lidi je mi blbe nekdy. Nejhorsi je to u doktoru, co ani nevedeli co dela chripka a dozvedeli se to az v souvislosti s covidem :roll: Nebo dozvedeli… spis vylezli najevo, ze i o chrioce vi prd.

@Borrealis píše:
na "zanedbání " nic svést nejde, normálně se jelo naplno, mě paní diagnostikovali jako ca žlučníku jako náhodný nález při operaci v říjnu a okamžitě dostala operaci další a ihned zahájila onkolog. péči

chronici normálně pokračují a léčí se, vše nyní na podzim jede, křivka úmrtnosti v říjnu a listopadu prudce vyletěla zcela ve shodě s tím, jak vyletěla čísla covidu, to je holý fakt

samozřejmě s popírači a překrucovači nemá pražádný smysl se dohadovat, je jedno jestli jsou to popírači očkování nebo covidu, obvykle obojího…ztráta času, blbce a popírače nepřesvědčíte ničím, vůbec nemá smyslu jim věnovat svůj čas nebo energii

jim nejde o fakta, jen o své ego

Prijd se podivat do spitalu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76843
25.12.20 13:03

@Borrealis tak u vás třeba léčba normálně jede, u nás ne - naše obvodní nebere lidi do ordinace už od března (teď jsem toho využila, v práci nám zrušili dovolené na Vánoce, školka končila 18.12., tak jsem 16.12. zavolala, že mám horečku a kašel, dostala jsem e-neschopenku, 21.12. na test, samozřejmě negativní a 4.1. mám zavolat, jak se mi daří, jestli už neschopenku ukončíme :mrgreen: ),
otcův obvodní lékař též léčí po telefonu,
v květnu nám zemřel dědeček na zanedbanou péči, otec měl jít koncem listopadu na operaci a nekoná se, tak marodí už od půli srpna a neví dokdy, žádné plánované operace se nekonají

• akorát mamka na kardiologii a na interně se normálně léčí dál,
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
25.12.20 13:04

@Borrealis měla by sis odpustit ty urážky těch, kteří mají odlišný názor. Měla by ses naučit respektu. Já taky neurážím ty, kteří jsou covidem posedlí a podělaný z něj až za ušima. Každého věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
25.12.20 13:05
@cecetka píše:
@Borrealis Jak uz jsi psala, popiracum asi nepomuze ani osobni zkusenost - a opravdu jim ji nepreji :?

Ale jak by mohla pomoct osobni zkusenost v tomhle? Nebala sem se, nebojim se. Mati je blbe, nejstarsi ma antivenni test +. Kdyby se covid potvrdil, tak co? Jakoze kdyby mati skoncila na ventiku, tak se bat zacnu?

Ne, porad mi budou pripadat ty vedlejsi skody mnohem desivejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
25.12.20 13:07
@Baba píše:
Ale jak by mohla pomoct osobni zkusenost v tomhle? Nebala sem se, nebojim se. Mati je blbe, nejstarsi ma antivenni test +. Kdyby se covid potvrdil, tak co? Jakoze kdyby mati skoncila na ventiku, tak se bat zacnu?Ne, porad mi budou pripadat ty vedlejsi skody mnohem desivejsi.

Takže pro tebe bude v pohodě, když tvoje máma bude mít těžké průběh a třeba na covid zemře? Ty máš fakt divný hodnoty?

• Citovat
  • Upravit
60142
25.12.20 13:12
@lucenka píše:
Takže pro tebe bude v pohodě, když tvoje máma bude mít těžké průběh a třeba na covid zemře? Ty máš fakt divný hodnoty?

Pochopeni ctenehi textu nebylo nidky tvoji silnou strankou.

Podle sebe soudim tebe ;) To, co tady neustale predvadis, je jen tvoje zvracene mysleni. A to resit nebudu. Mysli si co chces, tvoje vec, tvoje hodnoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
25.12.20 13:14

@lucenka
A abys to teda pochopila - kdyby mati mela tezky prubeh covida, tak se ho stejne bat nezacnu.

A ne ze by mi to bylo jedno/v pohode, jak si to hnusne prekroutila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.20 13:18
@Borrealis píše: žádné jiné nemoci se léčit nepřestaly, neplácejte nesmysly a lži

na podzim jely normálně operace, bypassy, akutní péče, onkolog. péče všechno jelo a pořád jede

přesto ta křivka úmrtí v říjnu a listopadu výrazně vyletěla a je vidět
umíralo se o dost více a nadmíru, a ano, může za to koronavirus

popírače samozřejmě nepřesvědčí nic a nikdo, jejich ego a jejich hloupost je nezměrná, ale to není problém nikoho jiného. než právě jen těch popíračů a svědčí jen o jejich tuposti a zaslepenosti

fuj
jsou na blití, budou popírat i nos mezi očima, pro své ego
ale s tím stejně nikdo nic nesvede

Tak v první vlně omezená péče byla určitě máme osobní zkušenost jak jsem psala. Vím i několika lidech, kterým byla ve druhé vlně odložena operace, povětšinou ortopedická, takže to není lež ani nesmysl, ale realita. Mě bylo taky na blití, když mladému klukovi nedokončili onkologickou léčbu s nic jsme s tím nesvedli.

• Citovat
  • Upravit
22566
25.12.20 13:18
@Baba píše:
@lucenka
A abys to teda pochopila - kdyby mati mela tezky prubeh covida, tak se ho stejne bat nezacnu.A ne ze by mi to bylo jedno/v pohode, jak si to hnusne prekroutila :roll:

Pokud si 10 známých zlomí nohu na lyžích, s lyžováním kvůli tomu neskončím. Stejně tak s nehodou v autě, řídit nepřestanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
25.12.20 13:19
@Anonymní píše:
Tak v první vlně omezená péče byla určitě máme osobní zkušenost jak jsem psala. Vím i několika lidech, kterým byla ve druhé vlně odložena operace, povětšinou ortopedická, takže to není lež ani nesmysl, ale realita. Mě bylo taky na blití, když mladému klukovi nedokončili onkologickou léčbu s nic jsme s tím nesvedli.

Taky byly v rodině odložený 2 operace, ale hlavně že covid. Aleluja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
25.12.20 13:22

@Kockazvysocan takže když jsem byla vytrasovana nemám to řešit a kašlat na to a i když mám teplotu a kašlu nic se neděje a mám jet na návštěvu za širší rodinou?

Jak bys reagovala ty aby to nebylo hysterické a přehnaně?

• Citovat
  • Upravit
11244
25.12.20 13:27
@ludmilaadamkova píše:
@Kockazvysocan takže když jsem byla vytrasovana nemám to řešit a kašlat na to a i když mám teplotu a kašlu nic se neděje a mám jet na návštěvu za širší rodinou?Jak bys reagovala ty aby to nebylo hysterické a přehnaně?

Tak pockej, s teplotou bys snad nikam nejezdila ani bez covidu, ne?
A to já jsem ten posera :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
25.12.20 13:29
@ludmilaadamkova píše:
@Kockazvysocan takže když jsem byla vytrasovana nemám to řešit a kašlat na to a i když mám teplotu a kašlu nic se neděje a mám jet na návštěvu za širší rodinou?Jak bys reagovala ty aby to nebylo hysterické a přehnaně?

Já na testech byla, po styku s pozitivním. Takže pláčeš na špatném hrobě. A jen tak btw, kde jsem psala neřešit? Jen že neni třeba urážet ty, kteří nejsou podělaný a bez roušky ani ránu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
25.12.20 13:30
@ludmilaadamkova píše:

A teplota je snad dost na to nejezdit nikam i bez testu, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
25.12.20 13:42
@Kockazvysocan píše:
Pokud si 10 známých zlomí nohu na lyžích, s lyžováním kvůli tomu neskončím. Stejně tak s nehodou v autě, řídit nepřestanu.

Presne.

Mati lezi jak placka, kasel bez teplot, boli hlava a testy negat., prave dorazily vysledky.
Nekteri fakt delaji jak kdyby jine nemoci zmizely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí