Covid..jaký teď průběh?

Anonymní
3.10.24 14:09

Covid..jaký teď průběh?

Ahoj, než se dostanu pro test, chci se zeptat, jaký jste měli průběh covidu s aktuální variantou? Večer měl lochtalo na patře, ráno žlutá rýma, ale tekoucí, lehce hlava…klouby nic, teplota nic, kašel nic…jen v neděli se mám vidět s rodiči..tak bych nerada někoho nakazila…ač doufám v obyč. nachlazení, co rychle skončí

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24636
3.10.24 15:44

Mám čerstvě za sebou. Klasická viróza, začala škrábáním v krku, poté ucpaný nos a bolest hlavy. Asi za tři dny se přidal kašel, který ještě doznívá. Teploty jsem neměla, ale ty první dny mi to sedělo dost v hlavě, měla jsem ji jak ve svěráku. Nasadila jsem sinupret a ACC long a pomohlo to. Kdyby neměla prokázaný covid kolegyně z práce, test bych si nedělala. Doma jsem byla jen v pátek + víkend jsem ležela. Od pondělka jsem už v práci s respirátorem, ale myslím, že už ho odhodím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.24 15:47

@lucad77 děkuji! Tak taky asi zkusím test.

• Citovat
  • Upravit
371
3.10.24 16:24

A průjem někdo z vás měl? bez kašle a rýmy. Jen teplota, zimnice a ten průjem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22584
3.10.24 16:31

Mám také poměrně čerstvou zkušenost. Začalo tím, že mě bolel celý člověk. Následovala 2 dny horečka, bolest hlavy, rýma a až mi bylo lépe tak přišel kašel.
On ten průběh může být jakýkoliv :nevim:
Tak držím palce, třeba to nakonec covid nebude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.24 16:32

@Kikisa311 já ne

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.10.24 16:32

@Nastys děkuji! Ano, je to bohužel rozmanité a nevyzpytatelné :nevim:

• Citovat
  • Upravit
22584
3.10.24 16:37
@Kikisa311 píše: Více

Osobně ne, ale znám pár lidí, co takový průběh měli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.10.24 16:42

Teď už je to hodně hodně podobné. Byly jsme s kamarádkou v kontaktu ona potvrzený covid já ne a to jsme měli fakt na stejno i stejný průběh. Mě to tedy ještě doznívá ona už je ok. Bez testu to asi nepoznáš. Teď řádí všude všechno -rymy, chřipky, průjmy. Je to děs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16230
3.10.24 16:45

O víkendu mě bolelo celé tělo. Svaly a šlachy, úplně šíleně. Jinak nic. Dva dny na to jeden den průjem a pak zase pohoda. Nic víc mi fakt nebylo. Taky jsem si říkala, jestli to není Covid :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
3.10.24 19:51

Bolest hlavy, hodně rýma, zvýšena teplota, asi tři dny ztráta čichu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8704
3.10.24 19:58

Taky ho mám teď cerstve za sebou. 3 dny šílená únava, bolest kloubů a svalů, rýma jak prutokac.. pak jeden den zlepšení všeho a následující den už mi bylo úplně dobře, jen dozniva únava. Kdybychom neměli covid v práci, ani by mě nenapadlo dělat test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
3.10.24 20:02

U nas krome bolesti hlavy, rymy, teploty jeste nechutenstvi, nevolnost, prujem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2668
3.10.24 20:02
@Kikisa311 píše: Více

Dva dny horečka, pocit, že mě přjel vlak, bolela hlava, nejvíc jsem cítila tělo, trochu pálilov krku. Strašná únava, pálily oči, rýma prakticky nebyla, ale po několika dnech se rozvinul suchý kašel, kdy stačil byť jen malý podnět a já měla pocit, že se udusím.
Potkalo mě to před 3 měsíci, od té doby se potýkám s dlouhým covidem (stále dost únava a bolest kloubů na rukách).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
3.10.24 20:22

@Ijen a jak dlouho vám to trvalo? Teď je to u nás dva týdny od začátku příznaků a stále to není ono :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí