Covid..jaký teď průběh?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8974
3.10.24 20:54

Dceru jen bolela hlava a byla unavená. Divoce vypadal začátek/nástup, když se covid projevil. Ale pak byl klidný průběh. I si řekla o jídla, která chce. Což není běžné, když je marod. Většinou u nějakého moribundusu skoro vůbec nejí a jen pije čaj. Nebo maximálně vývar a ovoce. U covidu si řekla např. o špagety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8974
3.10.24 20:56

Jo a začátek byl ve středu. Konec v neděli. Podle testů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
3.10.24 21:13
@Kikisa311 píše: Více

Syn od patku do uterka, ja priznaky od vcera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.24 09:16

Tak já nakonec negativní..ale už jsem i zcela fit.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Pepivaha
4.10.24 09:28

Měla jsem před měsícem. Začalo to slabosti v nohou, pálením oči a bolesti v krku. Pak se přidal suchý kasel. Do toho se mi zesílily čichové vjemy. Trvalo to asi 3 týdny.

• Citovat
  • Upravit
1540
4.10.24 09:57

Tak já mám covid teď. Začalo mi to asi už v pátek, nějakým pocitem slabostí. V sobotu se to rozjelo velkou únavou a bolesti snad všech kloubů v těle. Ale hlavně tím, že jsem nebyla schopna v sobě udržet ani dousek vody. Jen za dopoledne jsem byla na záchodě snad 30×. Litala jsem každou chvilku. Ani v těhotenství jsem to nikdy až takové neměla. K tomu šílená zimnice a teploty kolem 38 víc moc ne.
No a další dny už klasická rýma, ztráta cichu, hodně dráždivý kašel a velké bolesti hlavy. A to mě drží ještě teď.
Děti to měly jako nachlazení klasické a manžel 3 dny průjem zatím má k tomu nachlazení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.24 09:42

Ahoj,

chtěla bych se zeptat. Před 2 týdny jsme měli celá rodina velkou rýmu, ale nic víc k tomu, já jedina občas kaslala. Únava velká, bolest kloubu, zad. Od soboty 38 horečka, únava, nechutenství, vyšel mi dneska pozitivní Covid. Myslíte si, ze jsem ho měla od začátku anebo to byla viróza a teď jsem chytla ještě Covid? Důvod proč se ptám je, kdy budu fit :lol:
Ale asi je nesmysl, abych měla horečku po 10ti dnech od nákazy :)

• Citovat
  • Upravit
2671
6.10.24 15:14
@Anonymní píše: Více

To je další nemoc. 2 týdny po prodělané nemoci už pozitivní opravdu nejsi. Takže spíš jsi prodělala něco a pro velký úspěch jsi z nemoci skočila rovnou do další nemoci, tentokrát covidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí