CRL 4,6 mm v 6+5 tt – je to v pořádku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
413
6.2.26 20:20

CRL 6+5

Hezky den, chtěla jsem se zeptat na CRL, které bylo 4,6mm v 6+5tt. Pani doktorka říkala že je to v pořádku a že i odpovídá 6+5. Me to přijde male. 😞 Jak jste to měli vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14675
6.2.26 23:19

Podle tohoto zdroje je to v pořádku. https://jaknamaterstvi.cz/…cniho-stari/

Nestresuj se, tím ničemu nepomůžeš. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68929
7.2.26 00:35

Je to v rámci normy OK.
Ale stejně nepobírám, že doktor, co na to má vzdělání a vidí to naživo, sdělí, že je to OK, a ty si pak jdeš k anonymům na emimino ověřovat, že to OK není? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12191
7.2.26 07:05

Ne, je to v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5394
7.2.26 14:30

Ty jsi byla teď na první kontrole a podle termínu poslední MS jsi 6+5 TT?
Přišla jsi domů z kontroly a googlíš a porovnáváš a zbytečně sama sebe děsíš? :D

Protože na začátku to není tak, že přijdeš, řekneš že jsi podle poslední MS v 6+5 TT a pak se změří CRL a musí to odpovídat 6+5 TT. Na začátku se přijde, změří se CRL, podle toho se odvodí stáří plodu. Jestli jsi 6+5 TT podle poslední MS, tak CRL krásně odpovídá. U mě by v 6+5 TT podle poslední MS neměl doktor na kontrole v ani jenom ze 4 těhotenství ještě pomalu ani co měřit. Všechny děti mám o týden a víc „opožděné“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
7.2.26 21:03

Ženy! ;) Jsem po několikátém IVF, po několik let. Minulý rok jdem prodělala zamlklé těhotenství. To co vedlo k tomuto těhotenství je několik měsíců plných injekcí, dvou narkóz. Tak ze ANO, ptám se všeho co můžu, bojim se a chci pro jistotu více názoru.
Tak ze, dekuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68929
7.2.26 22:15

Hele, mám za sebou minimálně to, co ty… a jestli můžu dobře míněnou radu - zkus se hodit do módu, že teď už je to stejně všecko mimo tvou kontrolu. A pokud ti doktor řekne, že je to dobrý, věřit mu, je to nejlepší, co pro svoje nervy můžeš udělat :kytka: Protože jakkoliv a kdekoliv budeš jinde gůglit, tak se vždycky dočteš, že na tom byli lidi „líp“, embryo bylo větší, srdíčko naskočilo dřív… a taky lidi, co na tom byli jak ty a nakonec to nedopadlo. Ono koneckonců ze stavu „všecko je vzorně dle tabulek“ to může být do pár hodin v háji a naopak ze stavu „mělo by to teď být víc, ale naděje umírá poslední“ to mimčo na pohodu dožene. Nejn těhotenství, ale i následné mateřstí je prostě velká neznámá a vždycky, vždycky se najde důvod, proč moct stresovat. Tak nohy hore a držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5394
7.2.26 22:22
@Lucie58 píše: Více
Ženo, tak podle toho taky piš příspěvek! :D To nemáš vynechat, že máš blbé zkušenosti, tak máš potřebu se informovat dál. Když se ptáš jako nezkušená žába, tak podle toho dostaneš odpovědi. Ten strach holt se špatnými zkušenostmi roste, to tady většina lidí moc dobře chápe. :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí