Hodnota CRP a antibiotika

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Billi
5.12.16 13:12

@Dadys mému synovi je 2,5 roku a nemá doočkovanou Hexu a asi ani nikdy mít nebude…

• Citovat
  • Upravit
8675
5.12.16 13:14

@Zabatko dik,dam…me trapi, ze ji tim ublizim zase jinak… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
5.12.16 13:14
@Billi píše:
Je vidět, že máš s doktory jen dobré zkušenosti. Závidím a přeji, aby ti to dlouho vydrželo.
Já takto věřím jen naší doktorce. S ostatními mám po svých zkušenostech problém.

Pokud bych doktorce neverila nasla bych si jinou. Lepsi verit internetu nez doktorum…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
5.12.16 14:01
@Dadys píše:
@Zabatko dik,dam…me trapi, ze ji tim ublizim zase jinak… :,(

Chápu, moje nejstarší dcera byla těžký atopik, ekzémy až do krve všude, no, není to lehké rozhodnutí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.21 21:42

Syn 5 let měl rýmu a týden po jejím vyléčení dva dny lehce zvýšenou teplotu. CRP 45, verdikt doktorky: asi zánět horních cest dýchacích. Dostal atb, penicilin. Vyzvracel je, tak jsem je mu už nedávala. Malý je v pohodě, nemá už žádné problémy, tak si říkám, že to nechám na jeho imunitě a nebudu mu nechat předepisovat jiné ATB. Co byste dělaly na mém místě? Kdybych viděla, že mu není dobře, samozřejmě to řeším s doktorkou.

• Citovat
  • Upravit
769
5.6.21 22:04

Nevím já ted ležela na detske JIP se synem 9 m s akutním zánětem ledvin. Při příjmu crp 100, po trech dnech 40. A ještě měl tyden antibiotika. Ani by mě nenapadloui když vypadal dobře mu je nedat. Ale asi záleží s čím je nemocny. Ale asi bych zašla k dr ať mu udělá kontrolni crp a pak bych se rozhodla. Mohla by předepsat i jiné antibiotika, pokud mu jedny nesedli. Ono se to nezdá. Ted bez příznaků a za dva dny může být vše jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
5.6.21 23:10
@Anonymní píše:
Syn 5 let měl rýmu a týden po jejím vyléčení dva dny lehce zvýšenou teplotu. CRP 45, verdikt doktorky: asi zánět horních cest dýchacích. Dostal atb, penicilin. Vyzvracel je, tak jsem je mu už nedávala. Malý je v pohodě, nemá už žádné problémy, tak si říkám, že to nechám na jeho imunitě a nebudu mu nechat předepisovat jiné ATB. Co byste dělaly na mém místě? Kdybych viděla, že mu není dobře, samozřejmě to řeším s doktorkou.

Asi zánět HCD? CRP 45 už může být u bakteriální infekce, ale týden po rýmě bych hledala i jinde, dělala mu moč aspoň papírkem?
Nechala bych také zkontrolovat CRP po pár dnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí