CS 6 34tt

1609
27.5.11 19:26

CS 6 34.tt

Ahojky…Chtěla jsem se zeptat-včera jsme v poradně byli na kontrole a Cs mám 6..můj doktor mi řekl že si myslí že neporodím v termínu ale dřív…Mám být v klidu a žadné dlouhé procházky…Chtěla jsem se zeptat..
Máte také někdo takové hodnoty nebo jste měly a porodily jste aspon v terminu?Já bych nerada rodila takhle brzy…ale když by to bylo nějak zle tak by mě asi domů nepustil že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
27.5.11 19:28

ahojky, neměla jsem sice stejný nález jako ty, ale od 27tt mi hrozil předčasný porod.. A teď jsem ve 41tt a přenáším :lol: :lol: :lol:
určitě ale odpočívej, nohy nahoru a šetři se… A vydrž ještě tak 14dní :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
27.5.11 19:30

cervix score jako takové nemá žádnou vypovídající hodnotu. jsou ženy, které s cs 6 přenáší a pak ženy, které mají cs 0 a druhý den rodí. takže jo, bud víc v klidu, ale nijak zvlášt si z toho hlavu nedělej. držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
27.5.11 19:34

Tak to jste mě uklidnili.. :hug: já od včerejška brečím a pořád nad tím přemýšlím a bojím se že je to na porod moc brzy…No asi jsem vážně přecitlivělá…
Mony četla jsem v jinych diskuzich že už přenášíš..tak to je asi taky už na palici co…ale snad se prcek umoudří a bude chtít ven… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
27.5.11 19:36

vůbec kvůli tomu nebreč.. a i kdyby náhodou tak prcek už je schopen života.. :kytka: :hug: Neboj, to bude dobré a ty určitě vydržíš ještě tak 2-3týdny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21962
27.5.11 19:44

určitě se neboj. kdyby to bylo hodně špatné, tak tě nepustí domů a pošle rovnou ležet do nemocnice. tak si lehni, vyhoď nožky nahoru a nech se obskakovat ;-) bude to v pohodě. a říkej si, že kolem toho 34tt už má dítko dozrálé plíce a bez následků by porod přežilo. já jsem u prvního těhu přemlouvala klárku v porodnici ve 32tt, ať tam ještě zůstane, že jí ještě nedošla postýlka. a to jsem měla děložní hrdlo průchozí a doktorka nahmátla hlavičku. pustili mě domů ve 34tt a madam byla poslušné miminko a narodila se 38+3tt. takže hlavně klid a dítěti vysvětli, že je ještě brzo ;-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
27.5.11 19:51
sajinda píše:
cervix score jako takové nemá žádnou vypovídající hodnotu. jsou ženy, které s cs 6 přenáší a pak ženy, které mají cs 0 a druhý den rodí. takže jo, bud víc v klidu, ale nijak zvlášt si z toho hlavu nedělej. držím palce.
:palec: souhlas
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
27.5.11 19:56

Tak já malé taky vysvětluji že tam musí ještě chvilku zůstat protože ještě není vše připravené a hlavně bych měla strach že bude moc malinká..tak snad jsem jí ukecala… :hug:
Já právě že myslela že to CS je dost rozhodující hodnota…tak díky..už mi je líp.. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
27.5.11 19:57

buď v klidu, normální zdravý novorozenec se počítá od 36tt. Máš k tomu už hodně blízko. Max, si zjisti, která nemocnice má nejen porodnici ale i oddělení s péčí o předčasně narozené děti - to aby ti mimino případně nesebrali a neodvezli jinam. Jinak kdybys porodila během 14ti dnů, brali by to jako předčasný porod i kdyby měl prcek 2,5kg. A byl by chvíli třeba v inkubátoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
27.5.11 20:49

Ahoj Klaszu :mavam: po dlouhé době tě zase zdravím :mavam:
Jak píšou holky hodně odpočívej :wink: :hug:
Já musím taky odpočívat,tuhne mi trošku bříško a doktorka říkala,že tím pádem malej nedostává živiny,tak máme o něj strach,dostala jsem magnésko,tak snad se to zlepší,jen mě ted trošku straší,mám pocit,že se mi zmenšilo bříško :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
27.5.11 20:57

Já měla CS 3 dokonce na 20tt a srovnalo se to, předčasný porod zatím nehrozí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
27.5.11 21:01

No prave ze porodnice co má i novorozeneckou JIP se za 14 dni zavira na mesic takze doufam ze vydrzime co nejdele..ted je moc brzy a za 14 dni take..takze bych pak nerada lezela jinde nez malá..mozna proto to tak resim..ze myslim co by kdyby …ale uvidime…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
27.5.11 21:05
Kvaky píše:
Ahoj Klaszu :mavam: po dlouhé době tě zase zdravím :mavam:
Jak píšou holky hodně odpočívej :wink: :hug:
Já musím taky odpočívat,tuhne mi trošku bříško a doktorka říkala,že tím pádem malej nedostává živiny,tak máme o něj strach,dostala jsem magnésko,tak snad se to zlepší,jen mě ted trošku straší,mám pocit,že se mi zmenšilo bříško :think:

Ahojky Kvaky… :mavam:
Tak koukám co si pamatuji jak jsme si pred tim psali ze nemame klidne a bezproblemove tehotenstvi ani jedna…ale snad pak budem mit hodná a zdravá miminka… :hug:
Mně taky tvrdne bříško..ale jen občas..magnezko mi nedal..tak asi neni nutne u mě… :nevim:
Mala jak ted kope…tak uz to pekne bolí ale hlavně at tam ještě zustane chvilku..No klid a odpočinek…Člověk když se bojí tak moc v klidu být nemůže..ale snažím se…hlavně nebrečet..vím že to mně ani malé nepomůže…
No tak taky teda odpočívej a at je i u vas vše v pořádku… :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
27.5.11 21:09

No to teda opravdu klidné moc není od začátku furt něco,nevolnosti,pak se zlepšilo počasí a bylo chvilku fajn a ted mám zase nervy jako blázen :cry: Fakt závidím holkám co říkají,že vlastně ani nevěděli,že jsou těhotné a měli vše ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
27.5.11 21:54

Já taky..před 2 měsíci jsem lítala po rehabilitacích kvůli zadum..To už se ted zlepsilo ale zase blbě se mi spí,pali me zaha snad po kazdem jidle no a ted jeste tohle..ale kdyz myslim na malou je mi lip… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí