Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
potřebuju poradit, co teď dělat…stalo se, že nám prasknul kondom a přítel se udělal do mě
teď už bohužel můj gyndař není v práci a v pondělí už bude pozdě na Postinor
co teď??? nějakej zaručenej recept co by pomohlo??? ![]()
Když si zajdeš na pohotovost, tak ti ten postinor taky napíšou…
Jinak babských rad se asi najde dost, ale 100% nebude žádná!!!
Ségře se to stalo taky a na pohotovosti jí dali 4pilulky antikoncepce
Ale jako nevím jaké…Takže si tam prostě radši zajeď.
na běžnou pohotovst nechoď, tak Ti ho nenapíšou skoro nikde - jdi na gyndu - nejlíp do nejbližsí nemocnice, kde jsou non stop
na pohotovost pro Postinor ![]()
Babských rad je spousty, ale která je fakt účinná
![]()
Normálně zajed na gyn ambulanci,nevim jestli dávaji přímo postinor,ale tabletka stojí 500kč.
bubulina píše:
A v kolikátém dni cyklu jsi?
myslis ze to ma vliv? me bylo receno ze je sance i hned po MS ![]()
jinak pro tazajici jedine gyn. ambulance…jinde ho nechcou dat…
mikitaa píše:bubulina píše:
A v kolikátém dni cyklu jsi?myslis ze to ma vliv? me bylo receno ze je sance i hned po MS
jinak pro tazajici jedine gyn. ambulance…jinde ho nechcou dat…
Mně ho na pohotovosti dali, ale už před víc jak 10 lety. ![]()
Mikitoo, no máš pravdu, člověk nikdy neví. Jen jsem si totiž vzpomněla na sebe, jak jsem takhle letěla na gyndu pro postinor a tam hned na mě sestra, v kterém dni cyklu jsem, a když jsem jí řekla, že asi v 50., tak vykulila oči a hned si myslela, že jsem asi těhotná (nebo pomalu neplodná).
bubulina píše:
Mikitoo, no máš pravdu, člověk nikdy neví. Jen jsem si totiž vzpomněla na sebe, jak jsem takhle letěla na gyndu pro postinor a tam hned na mě sestra, v kterém dni cyklu jsem, a když jsem jí řekla, že asi v 50., tak vykulila oči a hned si myslela, že jsem asi těhotná (nebo pomalu neplodná).
no ja ted taky cekam jak dopadne prasklej kondom totiz
![]()
jinac ja teda byla pro postinor jedinkrat a to me bylo asi 17 a nikde mi ho nedali az na te gyn. ambulanci…ale je fakt ze uz je treba vsechno jinak ![]()
Na gyn. ambulanci,ale nejela bych tam ted,stačí ráno.
Nám se to taky nedávno stalo,jeli sme večer a dostali hroznej sprdunk,že se to může vzít klidně i za 24 hodin,tak at je neotravujem a přídem ráno.
Maj tam i ceduli na dveřích,že antiko po v nočních hodinách neposkytují ![]()
Tak sme tam ráno byli znovu a dostala sem 4 tabletky antikoncepce,ale už se nepamatuju jaké.Stálo mě to 300.
Máš čas 72hod., takže stačí opravdu ráno. U nás se žena vyšetří a teprve po tom dostane recept. U nás to stojí 1200Kč. Ale každá gyne amb. jinak. 100% jdi, pokud nechceš být těhotná.