Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše:
@a12
S manželem nám přijde že všechny 3 jména jsou málo používaná. Osobně ani jeden žádnou Adrianu, Emmu ani Ester neznáme. Proto si nemyslíme, že by se jméno jako například Terezka hodilo, protoze těch známé zase oba plno a přijde nám to jméno hodně časté.
tak zrovna Emiček je dost, s jedním nebo dvěma M. Mě by se líbilo něco na A, když máte dvě holky od E a jednu od A. Třeba Anna, Alice, Amélie…
Také mě hned napadlo dát jméno na A. Líbí se mi Amálka, Anička, Anetka.
Znama ma dvojcata esterku a viktorku, myslim ze viktorie by se k tem vasim taky hodila:)
@Katchulina píše:
Také mě hned napadlo dát jméno na A. Líbí se mi Amálka, Anička, Anetka.
Jo Aneta mě taky napadla, i ta Agáta se mi líbí - uvažovala jsem o ní, k naší malé by se hodila, ale nakonec máme Adélu. Nebo Lucie, Diana, Andrea, ale to je asi moc podobné té Adriane…
@Samina007 píše:
@a12 to máš pravdu. No hlavně, když alespoň někdo na zavolání jména příjde. Obzvlášť pak ti moji předpuberťáci.😄 Někdy jsem ráda, že alespoň pes se na zavolání objeví. Co na tom, že to není na něj 😄
Hlavně když jde o jídlo co
To náš slyšel i na zašustění a otevření ledničky
![]()
@Liška2014 píše:
Tak co zakladatelko?něco tě inspirovalo? Jsme zvědavé
Vid, je škoda, že většinou se nedozvíme výsledek ![]()
@Missiinka píše:
Tak ona jí maminka říkala spíš Belčo nebo Beli, sem tam Any, když na ni volalaJen jak něco vyvedla, tak na ni zavolala Anabelo
Naši říkali Belča psovi (Belle)
Ale jinak se mi líbí spíš původní tvar Annabell(a). Nebo jen Ella. Případně Elena, Alena, pokud s R tak bych dala Karolína, Laura, to už tu taky asi zaznělo.
Ještě ke své,,nabídce,,
Edita, Henrieta..bych v klidu přidala Marii.
@Liška2014
Mě teda inspirovalo jmen hodně. 😂 Ale dohodnout se s manželem bude celkem oříšek. Ten si už od samého začátku těhotenství trvá na Františce nebo Františkov. (po jeho babičce) s čímž ja úplně nesouhlasím, ale manžel nehodlá ustupovat ![]()
@Anonymní píše:
@Liška2014
Mě teda inspirovalo jmen hodně. 😂 Ale dohodnout se s manželem bude celkem oříšek. Ten si už od samého začátku těhotenství trvá na Františce nebo Františkov. (po jeho babičce) s čímž ja úplně nesouhlasím, ale manžel nehodlá ustupovat
Mě se to třeba líbí né úplně Františka, ale Fanynka ![]()
@Anonymní píše:
@Liška2014
Mě teda inspirovalo jmen hodně. 😂 Ale dohodnout se s manželem bude celkem oříšek. Ten si už od samého začátku těhotenství trvá na Františce nebo Františkov. (po jeho babičce) s čímž ja úplně nesouhlasím, ale manžel nehodlá ustupovat
Tak ono je to krásné jméno, ale popravdě, jmenovat bych se tak nechtěla ![]()
@Liška2014
Mě se jméno upřímně ani moc nelíbí.
manžel ale polevovat nechce a ja taky ne
z výše zmiňovaných se mi líbí hodně Sofinka, Amálka. Kamarádka mi třeba navrhovala Zarinu. Toto jméno v obou podobách Zara/Zarina se mi taky celkem líbí
ale nevím teda, jak uspějí s čímkoliv kromě Františky