Čtvrtá dcera

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25179
21.7.20 23:25
@Anonymní píše:
@a12
S manželem nám přijde že všechny 3 jména jsou málo používaná. Osobně ani jeden žádnou Adrianu, Emmu ani Ester neznáme. Proto si nemyslíme, že by se jméno jako například Terezka hodilo, protoze těch známé zase oba plno a přijde nám to jméno hodně časté.

tak zrovna Emiček je dost, s jedním nebo dvěma M. Mě by se líbilo něco na A, když máte dvě holky od E a jednu od A. Třeba Anna, Alice, Amélie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katchulina
21.7.20 23:31

Také mě hned napadlo dát jméno na A. Líbí se mi Amálka, Anička, Anetka.

• Citovat
  • Upravit
16878
22.7.20 08:29

Adéla, Daniela, Sára, Gabriela, Silvie, Andrea…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
22.7.20 08:35

Znama ma dvojcata esterku a viktorku, myslim ze viktorie by se k tem vasim taky hodila:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16878
22.7.20 08:41
@Katchulina píše:
Také mě hned napadlo dát jméno na A. Líbí se mi Amálka, Anička, Anetka.

Jo Aneta mě taky napadla, i ta Agáta se mi líbí - uvažovala jsem o ní, k naší malé by se hodila, ale nakonec máme Adélu. Nebo Lucie, Diana, Andrea, ale to je asi moc podobné té Adriane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16878
22.7.20 08:43
@Samina007 píše:
@a12 to máš pravdu. No hlavně, když alespoň někdo na zavolání jména příjde. Obzvlášť pak ti moji předpuberťáci.😄 Někdy jsem ráda, že alespoň pes se na zavolání objeví. Co na tom, že to není na něj 😄

Hlavně když jde o jídlo co :D :lol: To náš slyšel i na zašustění a otevření ledničky :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
22.7.20 08:46

Tak co zakladatelko? :mrgreen: něco tě inspirovalo? Jsme zvědavé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60996
22.7.20 08:48
@Liška2014 píše:
Tak co zakladatelko? :mrgreen: něco tě inspirovalo? Jsme zvědavé :mrgreen:

Vid, je škoda, že většinou se nedozvíme výsledek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
22.7.20 08:50

@a12 třeba ano :mrgreen: je brzy…na těhuli a 3 děti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16878
22.7.20 08:55
@Missiinka píše:
Tak ona jí maminka říkala spíš Belčo nebo Beli, sem tam Any, když na ni volala :) Jen jak něco vyvedla, tak na ni zavolala Anabelo :D

Naši říkali Belča psovi (Belle) :lol: Ale jinak se mi líbí spíš původní tvar Annabell(a). Nebo jen Ella. Případně Elena, Alena, pokud s R tak bych dala Karolína, Laura, to už tu taky asi zaznělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
22.7.20 09:01

Ještě ke své,,nabídce,, :lol: Edita, Henrieta..bych v klidu přidala Marii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.20 09:36

@Liška2014
Mě teda inspirovalo jmen hodně. 😂 Ale dohodnout se s manželem bude celkem oříšek. Ten si už od samého začátku těhotenství trvá na Františce nebo Františkov. (po jeho babičce) s čímž ja úplně nesouhlasím, ale manžel nehodlá ustupovat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7065
22.7.20 09:49
@Anonymní píše:
@Liška2014
Mě teda inspirovalo jmen hodně. 😂 Ale dohodnout se s manželem bude celkem oříšek. Ten si už od samého začátku těhotenství trvá na Františce nebo Františkov. (po jeho babičce) s čímž ja úplně nesouhlasím, ale manžel nehodlá ustupovat :mrgreen:

Mě se to třeba líbí né úplně Františka, ale Fanynka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
22.7.20 10:04
@Anonymní píše:
@Liška2014
Mě teda inspirovalo jmen hodně. 😂 Ale dohodnout se s manželem bude celkem oříšek. Ten si už od samého začátku těhotenství trvá na Františce nebo Františkov. (po jeho babičce) s čímž ja úplně nesouhlasím, ale manžel nehodlá ustupovat :mrgreen:

Tak ono je to krásné jméno, ale popravdě, jmenovat bych se tak nechtěla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.20 10:08

@Liška2014
Mě se jméno upřímně ani moc nelíbí. :nevim: :mrgreen: manžel ale polevovat nechce a ja taky ne :P z výše zmiňovaných se mi líbí hodně Sofinka, Amálka. Kamarádka mi třeba navrhovala Zarinu. Toto jméno v obou podobách Zara/Zarina se mi taky celkem líbí :mrgreen: ale nevím teda, jak uspějí s čímkoliv kromě Františky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze

Poradna porodní asistence