Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Veveří píše:
Teď jsem na koupališti viděla malou Alenku
Tak to je úkaz, který jsem neviděla snad 10 let!
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebovala bych poradit. S manželem čekáme čtvrtou holčičku. Vždycky jsme chtěli hodně děti.nejstarší je 11 let. Jmenuje se Adriana. Po ni máme Ester te je 7 a nejmladší tříleťačka je Emma. Za necele 2 měsíce k nám přibyde čtvrtá slečna a my si vůbec nevíme rady se jménem aby se hodilo k třem straším holkám. Nemáte nějaké návrhy?
Emily ![]()
@ropucha 02 píše:
Tak to je úkaz, který jsem neviděla snad 10 let!
Alena a taky Jana. Brzo to bude zase v kurzu ![]()
@Veveří
Doufám, že máš pravdu. Kamarádka má malou Věrku, po své babičce, a je široko daleko jediná.
@ropucha 02 píše:
@Veveří
Doufám, že máš pravdu. Kamarádka má malou Věrku, po své babičce, a je široko daleko jediná.
Když jsem chodila na ZŠ, měli jsme Aleny, Jany, Milany… Dneska jsou to samé Emy, Terezy, Eleny, Matyášové… Dneska už se nedává Jitka, Soňa, Hana, Radka, Petra, Simona, Katka, Libor, Mirek, Jarda… takže, kdo chce být originální, ať dává tahle jména teď, než budou zase módní.
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebovala bych poradit. S manželem čekáme čtvrtou holčičku. Vždycky jsme chtěli hodně děti.nejstarší je 11 let. Jmenuje se Adriana. Po ni máme Ester te je 7 a nejmladší tříleťačka je Emma. Za necele 2 měsíce k nám přibyde čtvrtá slečna a my si vůbec nevíme rady se jménem aby se hodilo k třem straším holkám. Nemáte nějaké návrhy?
Adriana (z Hadrie), Ester (hvězda), Emma (všestranná) a třebas
Odeta (bohatství)
Jenovefa (ploditelka života)
Ingrid (milovaná bohem Ingem)
Věra
Adriana (z Hadrie), Ester (hvězda), Emma (všestranná) a Bohdanka či Doubravka ![]()
@Morrígan Ní_Boii
Ta Odeta, to by k těm třem zmíněným jménům šlo hezky ![]()
Tak hodit se k nim moc nebude, kdyz jedna ma latinsky (Adriana) druha Hebrejsky (Ester) a treti Nemecky (Emma)
Ted dej Cesky- Šárka.
Nebo zase na A- Agáta, Adéla.
Zajímalo by mě jak se nakonec čtvrtá holčička jmenuje?
Prozradí zakladatelka?