Čtvrtý den horečky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4140
15.1.22 06:17

Čtvrtý den horečky

Ahojky, nás kluk, rok a půl, má už čtvrtý den horečky. První den jednou zvracel, včera mensi průjem, ale horečky trvají dál. Už jsme teda druhý den v nemocnici, dělali mu milion vyšetření na všechno možné a nikdo doteď na nic nepřišel. Nemá rýmu, kašel, červený krk, nic takového. Žádné rotaviry apod to taky nejsou. Moc taky v pořádku. Mysleli chvíli, jestli nemá slepáka, ale ten je ok a na ultrazvuku všechny další orgány taky bez nálezu. Virazka apod taky ne… Prostě horečky bez niceho. Má akorát zvýšené CRP a leukocyty, ale nijak dramaticky. Vždycky mu dají nějaký čípek, tak se mu na tři hodiny uleví a hraje si a pak zase bum, 40 a jak hadrová panenka… Mluvit ještě neumí, takže sám k tomu nic nerekne, jestli ho něco boli… Uz jste se s tím někdo setkal? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4140
15.1.22 06:20

Jo a zuby už mám všechny venku a nikdy při tom teploty neměl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
15.1.22 06:31

V roce a půl má všechny zuby? Moje děti taky trpěly na horečky, než lezly stoličky, většinou právě předtím, než to vůbec šlo nějak vidět. A proč jste v nemocnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
15.1.22 06:47

@Aduš8 Má všechny, co obvykle dítě na rok a půl mívaji, i stoličky. Čtyři dny čtyřicítky i zvýšené CRP kvůli zubu se mi zdá teda těžce nepravděpodobné. A všechny vyrostlé zuby doteď snášel dobře. Poslal nás pediatr do nemocnice s podezřením na slepák a už nás tady nechali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
15.1.22 07:29

To může být spousta věcí, nějaký virus, první epizoda periodických horeček? Těžko přetěžko takhle přes internet. Dle popisu ale dítě vyšetřují zevrubně, my tady víc nevymyslíme. Ať je prckovi brzy dobře.

• Citovat
  • Upravit
1053
15.1.22 07:54

A co uši taky všechno ok??? Mi to právě měli :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.1.22 07:55

Nemá třeba 6.nemoc? U kluka to bylo stejné, 4 dny horečky, pak jak když utne a vyrážka a hotovo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
15.1.22 07:57

Myslíš, že tady někdo vymyslí víc než lékaři v nemocnici? Jak dlouho tam jste? Nejhorší jistě vyloučili a některé výsledky prostě pár dní trvají. Bude se jednat zřejmě o nějaký virový infekt. Přeji brzké uzdravení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
15.1.22 08:00

Nejstarsi mela taky 4 dny v kuse takove horecky, po tydnu chytla trileta, mela 41 horecku, ted to ma mimino, nastesi jen 38.5., moc mi nechce pit, dela se mi z toho retence v prsu a to odsavam, do toho se mu prorezava prvni zoubek, ja mam horecku, na palici to je. Je k tomu takova zadni ryma, ale tak to by asi doktori videli.. taky me napadla prvni epizoda toho syndromu period. horecek, ale urcite jste v dobrych rukach. Jsme na hromade od zacatku listopadu, nejstarsi ma poruchu imunity. S miminem jsem byla na Vanoce v nemocnici nekolik dnu a meli jsme se vyhnout dalsim infektum. Urcite to bude dobry, drzim palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
15.1.22 08:29

Jak vysoké je to CRP?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85291
15.1.22 08:34

U deti jsou bezne vysoke horecky, i u nas. Pokud jste v nemocnici, jste pod kontrolou, najit nemusi nic, proste viroza. Malej mel 4 dny 40,7 a taky nic k tomu. U nas jsou ale vysoke horecky bezne a trvaji nekdy klidne i tyden. Virozy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
15.1.22 08:51

@Whitedog asi 25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
15.1.22 08:52

@maja45 nemyslím, jenom jsem si chtěla přečíst podobné příběhy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
15.1.22 08:53

@blumen u nás ne…už jsme měli různé virózy, rýmy a kasle, i střevní chřipku, ale horečky nikdy u ničeho nemel :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
15.1.22 08:54
@tajnaorient píše:
A co uši taky všechno ok??? Mi to právě měli :roll:

Nevím, do uší mu koukali a nic..ani nevypadá, že by ho nějaký ucho bolelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek