Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
klidně bych taky tipla ty zuby.....malej měl první zub ve 3.měsících…zabíral nám Mundisal gel - to je hotový zázrak ![]()
beckie já bych si těmi zuby byla skoro jistá my měli ve čtvrtém jeden a teď máme už šest ![]()
hlavně jí dej kousátka, skvělý jsou ty co se dají nachladit v lednici. A vydrž, za chvíli se vyklubou a bude klid ![]()
čiki píše:
beckie já bych si těmi zuby byla skoro jistá my měli ve čtvrtém jeden a teď máme už šest
hlavně jí dej kousátka, skvělý jsou ty co se dají nachladit v lednici. A vydrž, za chvíli se vyklubou a bude klid
Když ona ale to kousátko ještě nechce držet.
já furt nevím, protože to bych tam přece něco viděla ne? Že jí tam něco roste.
Taky hlasuju pro Panadol nebo Nurofen, je to proti bolesti… Ale možná bych ještě dřív zkusila namazat dásně Calgelem, Mundisalem nebo něčím takovým - když to pomůže, budeš vědět určo, že jsou to zuby… Když ne, zkusit Panadol - když nezabere ani ten, bude problém jinde…
Držím palce!
beckie píše:čiki píše:Když ona ale to kousátko ještě nechce držet.
beckie já bych si těmi zuby byla skoro jistá my měli ve čtvrtém jeden a teď máme už šest
hlavně jí dej kousátka, skvělý jsou ty co se dají nachladit v lednici. A vydrž, za chvíli se vyklubou a bude klidjá furt nevím, protože to bych tam přece něco viděla ne? Že jí tam něco roste.
Vidět nemusíš nic - já u Helenky viděla až prořízlý kousíček zoubku, do té doby fakt vůbec nic…
A mám jí namazat celý ty dásně? Přítelovi v lékárně řekli, že jenom to místo. Ale když prd vidím, tak nevím, kde jí co roste.
beckie píše:
A mám jí namazat celý ty dásně? Přítelovi v lékárně řekli, že jenom to místo. Ale když prd vidím, tak nevím, kde jí co roste.
No, já bych myslela nahoře a dole vepředu - obvykle snad lezou první jedničky a dvojky…
Děkuju, děkuju. Tak namazáno a uspáno. Hlavně ať spí v noci dál. Přes den to něják zmáknem, ale kdyby nespala i v noci, tak bych asi na měsíc utekla z domu. ![]()
beckie píše:
Děkuju, děkuju. Tak namazáno a uspáno. Hlavně ať spí v noci dál. Přes den to něják zmáknem, ale kdyby nespala i v noci, tak bych asi na měsíc utekla z domu.
Snad to půjde… akorát já teda spíš myslela namazat jí to tehdy a tak, abys z toho poznala, že to jako zabere nebo nezabere… rozumíš mi, jak to myslím? Tys psala, že v noci spinká dobře, takže teď vlastně nepoznáš, jestli jí ten gel pomohl… Schválně to třeba zkus taky někdy přes den…
beckie mě jen napadlo trochu OT, jak si psala, že chce v kočárku sedět, aby viděla, nám na to pomáhalo položit v kočáru na bříško, aby viděl přes korbičku ven
BEckie-taky máme tento problém.
Sice asi máme 6.nemoc,ale ty noci něco neskutečného-řve a řve a řve-nic nepomáhá-tak jsem mu dala ze zoufalosti nurofen-nenechám ho trápit přeci,ale rozhodně to není jako předtím-jak dávka přestane účinkovat - opakuje se řev dokud nezabere další dávka-asi mám přecitlivělé dítko či co.
Třetí noc jsem nespala-jen asi hodinku a pořád jsem ho nosila (10kg). Spát se bojím jít,protože sotva lehnu-malej s budí-to mám odzkoušeno.
Manža je na dvouměsíční služebce,takže spánek se odkládá.
Taky hlasuju pro Panadol sirup nebo čípky, pokud ho nebude chtít dlabat.
Vojta náš třeba taky kousátka absolutně ignoruje…
Ani prsťáček moc nemá rád.
Je to s ním těžký, jen ten Panadol trochu zabírá.
My máme nějaký grepový gel s anestetikem, Citrovital nebo tak nějak, a teda mám pocit, že mu spíš jen chutná… slíže mi ho dřív, než mu to stačím natřít a namasírovat… ![]()
kamarádka mi psala o nějaké vodičce z konopí, taková známá značka, ale zaboha si teď nevzpomenu. Prej jim ale výborně pomohla.