Už čtvrtý den - neustálý řev, co to může být?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76
25.2.10 19:59

taky doporučuju panadol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7864
25.2.10 20:03

klidně bych taky tipla ty zuby.....malej měl první zub ve 3.měsících…zabíral nám Mundisal gel - to je hotový zázrak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
25.2.10 20:04

beckie já bych si těmi zuby byla skoro jistá my měli ve čtvrtém jeden a teď máme už šest :-))
hlavně jí dej kousátka, skvělý jsou ty co se dají nachladit v lednici. A vydrž, za chvíli se vyklubou a bude klid :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
25.2.10 20:10
čiki píše:
beckie já bych si těmi zuby byla skoro jistá my měli ve čtvrtém jeden a teď máme už šest :-))
hlavně jí dej kousátka, skvělý jsou ty co se dají nachladit v lednici. A vydrž, za chvíli se vyklubou a bude klid :-))

Když ona ale to kousátko ještě nechce držet. :-( já furt nevím, protože to bych tam přece něco viděla ne? Že jí tam něco roste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22036
25.2.10 20:18

Taky hlasuju pro Panadol nebo Nurofen, je to proti bolesti… Ale možná bych ještě dřív zkusila namazat dásně Calgelem, Mundisalem nebo něčím takovým - když to pomůže, budeš vědět určo, že jsou to zuby… Když ne, zkusit Panadol - když nezabere ani ten, bude problém jinde…
Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22036
25.2.10 20:19
beckie píše:
čiki píše:
hlavně jí dej kousátka, skvělý jsou ty co se dají nachladit v lednici. A vydrž, za chvíli se vyklubou a bude klid :-))
Když ona ale to kousátko ještě nechce držet. :-( já furt nevím, protože to bych tam přece něco viděla ne? Že jí tam něco roste.

Vidět nemusíš nic - já u Helenky viděla až prořízlý kousíček zoubku, do té doby fakt vůbec nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
25.2.10 20:23

A mám jí namazat celý ty dásně? Přítelovi v lékárně řekli, že jenom to místo. Ale když prd vidím, tak nevím, kde jí co roste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22036
25.2.10 20:31
beckie píše:
A mám jí namazat celý ty dásně? Přítelovi v lékárně řekli, že jenom to místo. Ale když prd vidím, tak nevím, kde jí co roste.

No, já bych myslela nahoře a dole vepředu - obvykle snad lezou první jedničky a dvojky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
25.2.10 21:10

Děkuju, děkuju. Tak namazáno a uspáno. Hlavně ať spí v noci dál. Přes den to něják zmáknem, ale kdyby nespala i v noci, tak bych asi na měsíc utekla z domu. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
25.2.10 21:13

Nemáte za sebou očkování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
25.2.10 21:16

Nemáme, ještě nemá zahojené TBC tak zatím neočkujem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22036
25.2.10 21:30
beckie píše:
Děkuju, děkuju. Tak namazáno a uspáno. Hlavně ať spí v noci dál. Přes den to něják zmáknem, ale kdyby nespala i v noci, tak bych asi na měsíc utekla z domu. :oops:

Snad to půjde… akorát já teda spíš myslela namazat jí to tehdy a tak, abys z toho poznala, že to jako zabere nebo nezabere… rozumíš mi, jak to myslím? Tys psala, že v noci spinká dobře, takže teď vlastně nepoznáš, jestli jí ten gel pomohl… Schválně to třeba zkus taky někdy přes den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
25.2.10 21:46

beckie mě jen napadlo trochu OT, jak si psala, že chce v kočárku sedět, aby viděla, nám na to pomáhalo položit v kočáru na bříško, aby viděl přes korbičku ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12196
25.2.10 21:49

BEckie-taky máme tento problém.
Sice asi máme 6.nemoc,ale ty noci něco neskutečného-řve a řve a řve-nic nepomáhá-tak jsem mu dala ze zoufalosti nurofen-nenechám ho trápit přeci,ale rozhodně to není jako předtím-jak dávka přestane účinkovat - opakuje se řev dokud nezabere další dávka-asi mám přecitlivělé dítko či co.
Třetí noc jsem nespala-jen asi hodinku a pořád jsem ho nosila (10kg). Spát se bojím jít,protože sotva lehnu-malej s budí-to mám odzkoušeno.
Manža je na dvouměsíční služebce,takže spánek se odkládá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
25.2.10 22:01

Taky hlasuju pro Panadol sirup nebo čípky, pokud ho nebude chtít dlabat.

Vojta náš třeba taky kousátka absolutně ignoruje…
Ani prsťáček moc nemá rád.

Je to s ním těžký, jen ten Panadol trochu zabírá.

My máme nějaký grepový gel s anestetikem, Citrovital nebo tak nějak, a teda mám pocit, že mu spíš jen chutná… slíže mi ho dřív, než mu to stačím natřít a namasírovat… :roll:

kamarádka mi psala o nějaké vodičce z konopí, taková známá značka, ale zaboha si teď nevzpomenu. Prej jim ale výborně pomohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí