Už čtvrtý den - neustálý řev, co to může být?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5436
25.2.10 22:28

Ahoj. I já si myslím,že to můžou být zoubky.Nám teda vyrostly dolní jedničky v 6ti m. a ty byly bez blesti do tydne prorezane.Za to teď nám rostou horní zoubky a to je teda šílenost.Přes den me chce držet a nosit se,v noci zatím ze 4dní probrečela jednu,ale i tak mi to stačí.Používame mundisal a kamistad ale nemůžu říct,jestli to zabírá,protože brečela stále dál.Pokud brečí hodně a neuklidní jí nic,tak bych taky zkusila dát nějaký sirup nebo čípek - i když pokud kaká,tak lepší ten sirup. Jinak mě se hodně osvědčil babyvak.Používala jsem ho asi do 6. měsíce,když malá hodně brečela,tam se vždycky uklidnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
26.2.10 08:36

Tak noc jsme zvládly, ale teď od rána už se zase ozývá. Koukala jsem ji znovu do pusinky a nic, jak dlouho se takový zoubek prořezává?? :nevim: :nevim: Já vím, že se vyptávám jak blbka, ale je fajn číst vaše zkušenosti. Lepší než chytré knížkové rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
26.2.10 08:38
BohunkaP píše:
beckie píše:
Děkuju, děkuju. Tak namazáno a uspáno. Hlavně ať spí v noci dál. Přes den to něják zmáknem, ale kdyby nespala i v noci, tak bych asi na měsíc utekla z domu. :oops:
Snad to půjde… akorát já teda spíš myslela namazat jí to tehdy a tak, abys z toho poznala, že to jako zabere nebo nezabere… rozumíš mi, jak to myslím? Tys psala, že v noci spinká dobře, takže teď vlastně nepoznáš, jestli jí ten gel pomohl… Schválně to třeba zkus taky někdy přes den…

Aha, no to máš vlastně pravdu. Tak jí to jdu zase máznout. Nebo spíš počkám, až bude opravdu řvát, zatím si v postýlce jen tak pokníkává a povídá, tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
26.2.10 08:39
hailliejade píše:
beckie mě jen napadlo trochu OT, jak si psala, že chce v kočárku sedět, aby viděla, nám na to pomáhalo položit v kočáru na bříško, aby viděl přes korbičku ven

Ona mi na bříšku nevydrží, líbí se jí to chvíli a pak se vzteká. Nejvíc se jí líbí to otáčení, ale jakmile se otočí, rozhlídne, tak zase šup zpátky na záda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
22.3.10 15:56

ahoj holky, tak zub nám zatím nevyrostl ani jeden, ale příznaky pořád stejné…Je plačtivá, nerudná, slintá jak bernardýn, neustále MUSÍ mít něco v puse, když nemá, tak se vzteká! Takže mažu Kamistadem sensitiv na doporučení v lékárně,ALE!!! Ale co když jí zuby nerostou? Neublížuju ji tím něják? Asi budu za hysterku, ale vyzkoušela jsem tu mast na sobě a opravdu fest znecitlivuje! Co myslíte, mazat nebo přestat? :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí