Vzhled dítěte

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
19.2.10 13:21

Vzhled dítěte

Holky, asi budu mít blbý dotaz, ale zajímalo by mě, jak se na to díváte vy, z vašeho pohledu. :-)

Nedávno mi kamarádka při pohledu na fotky mých dětí řekla něco v tom smyslu, že syn (2roky) je moc hezký klučina a že dcerka (5 let) není tak hezká jako on, že s ním jsme si dali větší práci a holčičku odbyli. :-? Mě to v tu chvíli dost zamrzelo, nevěděla jsem, co jí na to mám říct, samozřejmě, že moje děti jsou pro mě oba nejkrásnější na světě :-) , ale pak mi to přišlo strašně líto vůči holčičce, že ji tak někteří lidi vidí. :-( Přitom si myslím, že je hezká, není to vyloženě bárbínka s krásnými rysy, je to takový rarach.
Já nevim, pořád na to myslím, dívám se na ni a zkoumám ji, ale prostě pro mě je krásná, i když nějaké „nedostatky“ tam samozřejmě vidím, ale takovou jsme si ji vytvořili, je zkrátka NAŠE! A někdy jak se xichtí a culí, nebo mi něco důležitě vysvětluje, je k sežrání.. :srdce: :srdce:

Tak mě zajímá - jste kritické k vzhledu svého dítěte? A líbí se vám třeba jedno dítě víc než druhé?

raději nepřihlášená :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19.2.10 13:27

Ahojky, já mám zatím sice jen jedno dítě. Ale myslím, že každé mamce se líbí všechny její děti a je to tak v pořádku. Samozřejmě jsou trochu odlišné - a to je právě to krásné. Někomu se může zase líbit naopak dcera a syn méně. O té známé si myslím moc špatnou věc, jak to může proboha říct :cert: Určitě je sama bezchybná krasavice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5021
19.2.10 13:28

Nedávno jsme měli s manželem takovou debatu, jak to příroda dobře zařídila, že pro každého rodiče je jeho dítě to nejhezčí (manžel teda tvrdí, že u nás je to tím, že naše děti prostě opravdu jsou hezké :mrgreen: )…je fakt, že většina malých dětí se mi zdá roztomilá, „ošklivé“ dítě snad ani neznám…ale někdy si říkám, že bych svoje děti chtěla vidět na chviličku cizíma očima, protože mě se zdají oba fakt hezcí, prostě se v nich vidím.

Když se narodila Dorka, byla jsem připravená na další drobné, světlovlasé miminko a ona byla tmavá, baculatá…přiznám se, že jsem si zvykala dva dny.Manžel to nesl ještě hůř, Véna byl celý po něm a najednou úplně jiné dítě…a to se nám na 3D UTZ zdálo, že je miminko celý Véna.Teď jsme z Dorky celí pryč, stejně jako z Vény a naopak si říkáme, že je zajímavé mít tak odlišné děti (oni jsou každý úplně jiný i povahou). Často si říkám, jaké by bylo naše třetí dítě…

Příspěvek upraven 19.02.10 v 13:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
19.2.10 13:28

Tvoje kamarádka je pěkně pitomá, nic si z toho nedělej. Já taky doma bárbínu nemám a kdybys jí viděla, když jí byl rok. Vypadala jak přerostlej golem :lol: . Velká zůstala, ale už vypadá jako holčička. Ale něžná květinka nebude nikdy, prostě sportovní typ. A rozhodně nechodím a neprohlížím děti a nekritizuju, jestli je hezčí nebo ošklivější. Každý má na krásu trochu jinej pohled, já bych ani tu bárbínu nechtěla, manžel je šťastnej jak blecha, že je takovej rarach, před kterým neobstojí žádná prolejzačka v okolí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Budulinek898
19.2.10 13:32

Já se na to dívám ze svého pohledu tak, že jsem ošklivé miminko, ale vůbec si z toho nic nedělám :mrgreen: O to více se dívám na hezké holky :-D Víš, my mrńata, jsme někdy trošku ošklivá, ale pak vyrosteme do krásy, to chce jen čas a trpělivost :-)

• Citovat
  • Upravit
14210
19.2.10 13:42

Nema nahodou kamaradka sourozence? Ze by ses ji taky zeptala, proc ji rodice tak odflakli, kdyz bratr nebo sestra jsou tak hezci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
19.2.10 13:44

ahoj,mě se moje holky líbí-jak jinak že :lol: -i když každá má jinou postavičku-Viki je hubená tyčka,samá kost,má husté silné vlasy a Valinka buclatý knedlíček :srdce:s vlásky velmi jemnými :hug: je taková měkoučká!!!!!s kulatými líčky :lol:
jsou si ale podobné,je mi fuk,jak na ně koukají ostatní,hlavně,že se líbí nám a babi s dědou.
ale co si budem povídat,jsou děti víc i míň hezké,to je přece přirozené,každý jsme takový nebo makový :pankac:
a pěkný nápad na diskuzi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
19.2.10 13:44

Ahoj,já mám taky sice jen jedno dítě,ale souhlasím s tím,že každé mámě se líbí to její miminko. Já si o té naší taky stále říkám jaká je krásná a ať si každý říká co chce. Nemám ráda poznámky typu:po kom ta holka je,ta sousedovic má nějaký moc očička vykulený,… Všichni tihle by se měli spíše nad sebou zamyslet,než se zaobírat našemi dětmi,který se nemůžou bránit. Vsadím se,že ta chytrá kamarádka na sobě měla tunu make-upu. To se jí to pak kritizuje :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
19.2.10 13:45
Budulinek898 píše:
Já se na to dívám ze svého pohledu tak, že jsem ošklivé miminko, ale vůbec si z toho nic nedělám :mrgreen: O to více se dívám na hezké holky :-D Víš, my mrńata, jsme někdy trošku ošklivá, ale pak vyrosteme do krásy, to chce jen čas a trpělivost :-)

a ty jsi co zač?tipuju 15let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65276
19.2.10 13:50

Když se Matyášek narodil,první moje věta byla–jééé ten je ošklivý,toho si nepleteme :mrgreen:
kamarádka je husa…toto se prostě neříká…
Pro mě je samozdřejmě Mates nejkrásnější :mrgreen: a to je buclík.Ale---JE MŮJ a ZDRAVÝ :mrgreen:
To je nejdůležitější přece.
Takže se tím přestaň trápit a myslet na to…samo,že je pro tebe krásná a až za pár let vyhraje MISS,kamarádka bude čumět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Budulinek898
19.2.10 13:52

Je mi 6 měsíců, ale ten čas tak letí, že si někdy připadám na 35 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
28
19.2.10 13:53

Taky v tom trochu tápu,co tim chtěl básník říct :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
19.2.10 14:01
Judycum píše:
Nedávno jsme měli s manželem takovou debatu, jak to příroda dobře zařídila, že pro každého rodiče je jeho dítě to nejhezčí (manžel teda tvrdí, že u nás je to tím, že naše děti prostě opravdu jsou hezké :mrgreen: )…je fakt, že většina malých dětí se mi zdá roztomilá, „ošklivé“ dítě snad ani neznám…ale někdy si říkám, že bych svoje děti chtěla vidět na chviličku cizíma očima, protože mě se zdají oba fakt hezcí, prostě se v nich vidím.

Když se narodila Dorka, byla jsem připravená na další drobné, světlovlasé miminko a ona byla tmavá, baculatá…přiznám se, že jsem si zvykala dva dny.Manžel to nesl ještě hůř, Véna byl celý po něm a najednou úplně jiné dítě…a to se nám na 3D UTZ zdálo, že je miminko celý Véna.Teď jsme z Dorky celí pryč, stejně jako z Vény a naopak si říkáme, že je zajímavé mít tak odlišné děti (oni jsou každý úplně jiný i povahou). Často si říkám, jaké by bylo naše třetí dítě…

Příspěvek upraven 19.02.10 v 13:29

Presne jako u nas ;) Ja si teda zvykla okamzite, protoze Tyna byla nejhezci, samozrejme (tmavej burtik) :D Maty se mi na prvni pohled tak nelibil…myslim uplne prvni, i kdyz laskou bych ho sezrala hned, libit se mi zacal po chvili.
A treti je zas drobny svetlovlasy…celej bracha, jen byl jeste drobnejsi a k sezranejsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
19.2.10 14:02

Tak to jo,s tim časem to sedí. Nám když se malá narodila,tak taky nebyla tím nejnádhernějšim miminkem,ale přesně tak byla naše a měla vše co má mít a to pro nás v tu chvíly bylo důležitější. Než jsme šli domu z porodnice,tak byla už jak andílek. Zato doma tzv. gratulanti: ona má nějaký pupínky,co? Nebo ta je nějaká chlupatá je a mamino tobě taky ještě nějaký to kilo zůstalo,… a další perly nevychovanců. Tohle a cokoliv podobného se fakt neříká,člověka to úplně srazí :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
19.2.10 14:02

Anonymni: Me treba zarazi, jak se lidi divaji na deti se zrzavymi vlasky. To to dite je jako odepsane? Vzdyt kamoska ma zrzavou holciku a je to fakt nadherna panenka a co jako, ze je zrzava? Ma byt po kom!

A urcite kazda, ktera tohle precte si v duchu nekdy rekla, co by delala, kdyby bylo dite rezave :mrgreen: :palec: Ja jsem jedna z nich a dokonce se mi to muze stat - ja blondyna, pritel blondacek do 5 let, krev anglicka a jeho tatka typicky anglan - zrzavej! :pankac:

Takze si s tim nelam hlavu, kazdy je proste nejaky. A to, ze nevypada jako devcatko z reklamy? Vzdyt to je vetsinou vsechno upravene pocitacem, fotky deti v casopisech - to je jedna velka photoshopova prace! Kazdy na tomhle svete je jinaci a verim, ze tva holcicka je moc krasna! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí