Čtyřleťák nerad prohrává

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5526
5.8.15 13:53

@eva valoi obavam se ze t je povahou cloveka to bude celozivotni boj usmernovat muzem zmenit se to asi neda :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
5.8.15 13:54
@eva valoi píše:
@martina.se Jej, doufám, že v devíti už to bude cajk.)) Já myslela, že je to záležitost předškolního věku, ale Ty a @Tiger-lily mě vyvádíte z omylu.

myslím, že je to vyloženě o povaze, že s tím moc nezmůžeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
5.8.15 13:54

@martina.se Tak copak já mám 14 letou dceru a ta taky prská, držkuje a uráží se, ale teď už z jiných důvodů.)) Prostě mám děti různého věku a prskaj všechny, každý z jiného důvodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.8.15 13:55
@eva valoi píše:
@martina.se Tak copak já mám 14 letou dceru a ta taky prská, držkuje a uráží se, ale teď už z jiných důvodů.)) Prostě mám děti různého věku a prskaj všechny, každý z jiného důvodu.
:mrgreen: :lol: aspoň se nenudíš ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elot
5.8.15 13:56

@lucenka :nevim: :nevim: hlavně, že radíš jak nejlíp vychovávat. Tohle my moc výchovný nepřijde :zed:

• Citovat
  • Upravit
14809

@Tiger-lily Do školky chodí a chodí tam hrozně rád. Myslím, že tam s tím problém nemá, že tam tak nějak funguje dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
@eva valoi píše:
:mrgreen: nejlepší asi nechat, ať si dělají dle svých představ a taky si sami narýpou nos
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
5.8.15 14:02
@elot píše:
@lucenka :nevim: :nevim: hlavně, že radíš jak nejlíp vychovávat. Tohle my moc výchovný nepřijde :zed:

každýmu výchovný přijde něco jinýho. A já nechci klukovi způsobit odpor k hraní her, tak holt občas sáhnu v pexesu vedle.

• Citovat
  • Upravit
35438
5.8.15 14:04
@elot píše:
@lucenka :nevim: :nevim: hlavně, že radíš jak nejlíp vychovávat. Tohle my moc výchovný nepřijde :zed:

Proč? občas nechat dítě vyhrát a zamezit tím zbytečným scénám je v pořádku. do určitého věku. určitě tak nebude jednat s puberťákem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elot
5.8.15 14:14

@lucenka no já jenom, že v jedné diskuzi to vypadalo, že máš nejlepší patent na výchovu ty! Tam to vypadalo, že tvoje výchova je nejlepší a my ostatní to neumíme. Takže jsi to řekla dobře- každému přijde výchovný něco jiného :D

• Citovat
  • Upravit
lucenka
5.8.15 14:18
@elot píše:
@lucenka no já jenom, že v jedné diskuzi to vypadalo, že máš nejlepší patent na výchovu ty! Tam to vypadalo, že tvoje výchova je nejlepší a my ostatní to neumíme. Takže jsi to řekla dobře- každému přijde výchovný něco jiného :D

baví tě vytahovat jiné diskuze? A ano, v některých diskuzích žasnu, co rodičům přijde normální (a nejsem sama).

• Citovat
  • Upravit
30862
5.8.15 14:21

@eva valoi Ja taky neumela prohravat, docela dlouho. Nechavali me vetsinou vyhrat. Ja se nevztekala, ale hystericky plakala (patrne vzdy dost dlouho). Schopnost prohravat prisla s vekem sama od sebe. Hrava jsem doted. A jinak vyhrat chci samozrejme vzdycky, proc bych jinak hrala ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elot
5.8.15 14:27

@lucenka Já jenom, že někomu zase nepřijde úplně výchovný nechat dítě schválně vyhrávat. Ale je to tvoje dítě a tvoje výchova. Nebylo by na škodu prostě respektovat výchovu ostatních, každý má hranice nastavený jinde. Já se nechci dohadovat jen jsem ti chtěla naznačit, že každý věci řeší jinak a nemusí to hned znamenat, že je to spatně.

• Citovat
  • Upravit
15074
5.8.15 14:28

Jojo, ale naštěstí to dcera nebere tak extrémně vážně, naopak člověk musí hrát znova, aby vyhrála příště:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
5.8.15 14:30
@lucenka píše:
každýmu výchovný přijde něco jinýho. A já nechci klukovi způsobit odpor k hraní her, tak holt občas sáhnu v pexesu vedle.

já kolikrát hraju jen tak naoko, vůbec nevnímám co otáčím, nebaví mě to zrovna, takže nemívám skoro nic:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí