Cucání palečku

14637
19.8.18 14:50

@katryn85 Spíš bude mít komplexy z toho, že na ní máma řve a zabraňuje jí v tom, co ji uklidňuje. U mě se to v dětství přesměrovalo na cumlání rohu peřiny, můžeš jí nabídnout něco místo toho, třeba kapesník. Třeba jí to bude pohodlnější a bude cucat ten. Na tohle se neumírá, tak ji nestresuj. Děti se tím prostě uklidňují. Dělá to jen před spaním, nebo v průběhu celého dne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11
19.8.18 14:58

@Litta robí to len pred spaním (cez deň a večer), keď na ňu začína ísť únava. Ja som ju nechávala, ale už má kožu na palci takú suchú a doktorka ma upozornila na to, že sa jej posledný článok na palci ztenšuje a pokiaľ jej to nezakážem, bude mať pahýl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
19.8.18 15:02
@katryn85 píše:
@Litta robí to len pred spaním (cez deň a večer), keď na ňu začína ísť únava. Ja som ju nechávala, ale už má kožu na palci takú suchú a doktorka ma upozornila na to, že sa jej posledný článok na palci ztenšuje a pokiaľ jej to nezakážem, bude mať pahýl.

Doktorka přehání, prosímtě. Moc bezpalcových lidí na ulici nepotkáš, ale prsty si cucá spousta dětí. Zkusila bych jí dát něco místo toho a spíš podporovat, aby cucala to. Ale jen zákazem nezměníš nic, to nefunguje. Musí mít náhradu nebo vyřešit příčinu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
19.8.18 15:08

Zafixovat dceři oba lokty elastickým obinadlem,aby nemohla ruce ohnout v lokti a palec strčit do pusy nebo obvaz sundat.Chce to dělat každý večer po dobu cca půl roku.Tato metoda se osvědčila několika mým známým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
19.8.18 15:10
@velbloudiceB píše:
Zafixovat dceři oba lokty elastickým obinadlem,aby nemohla ruce ohnout v lokti a palec strčit do pusy nebo obvaz sundat.Chce to dělat každý večer po dobu cca půl roku.Tato metoda se osvědčila několika mým známým.

Děláš si srandu, že jo. 8o A co takhle elektrickej obojek? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
19.8.18 15:27

Ne srandu si nedělám,radila to i dětská Dr.Dle ní je cucání reflex a tímto způsobem vymizí.Na dětech mých známých to následky žádné nenechalo.Po půl roce si na palec ani nevzpomněly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30966
19.8.18 15:32
@velbloudiceB píše:
Ne srandu si nedělám,radila to i dětská Dr.Dle ní je cucání reflex a tímto způsobem vymizí.Na dětech mých známých to následky žádné nenechalo.Po půl roce si na palec ani nevzpomněly.

No tedy zlatý dudlík, na ten si dítě nevzpomnělo za cca 3 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
19.8.18 15:40

jedna kamarádka zafixovala dvojčatům lokty ustřiženými pet lahvemi.Holkám se to líbilo,smály se ze jsou roboti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
20.8.18 00:48

Taky mám doma palečka, ale už mu jsou 4. Krom výše zmíněné fixace loktů jsem už zkusila všechno a nic nezabralo. Palec má placatý s mozolem, na zubech předkus (ale ten by možná měl i tak), nejvíc mě ale vytáčí, že to má vliv na mluvení, špatně vyslovuje, protože strká jazyk ven z pusy. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.18 12:22

Ja jsem dceri asi v roce a pul zacala zalepovat palecky tou hnedou naplasti bez polstarku, ale pouze pres den. A az po druhem roce jsem ji prodluzila rukavy u pyzamka a zasila. V nem spala asi dva mesice a bylo :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML