Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ja si myslim ze prehanis..rocni dite prece nebude na vsechno ,,poslouchat,, jak hodinky..presne ma svuj svet, zareaguje kdy se ji zrovna chce a ted se ji spis nechce no… reaguje na tvoje podnety jen kdyz se ji chce. Zkus ji koupit.neco noveho treba nejakou novou hraci hracku a hned budes vedet jestli slysi
V jednom roce jsou fakt výborní v ignoraci, nemají na nás čas - objevují svět
Taky znám.
Ale jestli si chceš udělat sama domácí test - zkus k ni přijít zezadu a bouchnout o sebe poklicemi, nebo najednou pustit nahlas hudbu, aniž by tě viděla.................sama pak uvidíš reakci ![]()
Pokud máš pochybnosti, vezmi ji na foniatrii, vyšetření nijak nebolí a budeš vědět na čem jsi. Poruchy sluchu mohou být v různých formách, ne jen čistě o hlasitých a tichých zvucích. I když si myslím, že tě spíš jen ignoruje
u nás je to normální
![]()
Je díky za uklidnění, no já a první dítě, nervózní hysterka
, já se bojím všeho, je to dane taky tím že sem hodně pracovala s postiženými takže sem viděla spousty nehezkych věci co se můžou lidem stát, nebo se s tím mohou narodit, takže pro mě je to prostě hysterak u všeho, popravdě když sem malou čekala tak mě to naštěstí nenapadlo, a myslela sem si že dělají prvotní testy v porodnici, ale prý jen v některých. No doufám že mě má na salámu a je to jen v mojí hlavě, zkusím zitra se někam schovat a zachrastit něčím z dalky, nebo za malou
Pristi tyden je dceri rok a kolikrat na ni volam a s ni to ani nehne
a to slysi mooc dobre,hlavme kdyz rikam nenene tak se usmeje s na just to udela.
Pokud se leka hluku atd urcite slysi dobre.Nema cas a prdi na tebe ![]()
Já sem právě neřešila, protože manžel mi taky říkal ať se uklidním, že mě má na salámu a má svůj svět, ale když potom přišla ségra, tak mě to v hlavě srotilo hrozně, tedka když se vzbudila tak sem zachrastila chrastítkem a koukala kde to chrastí, a druhou hračku zkusila za hlavou za každým ouskem a otočila se… Normálně mě má fakt na salámu, to sem vubec nevedela že to dělají už takhle od mala ![]()
Me syn v tomhle veku take totalne ignoroval, ale obcas udelal paci paci nebo papa na povel, takze jsem vedela, ze me slysi. Nebo se nekdy neceho lekl a tak. Kdyz jsem na nej mluvila, tak me mel na salamu… Nikdy jsem ale nemela pocit, ze me neslysi, ze by mohl opravdu byt hluchy. Pokud ten pocit mas a napadlo to i tvou sestru, je to prinejmensim divne.