Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj všem, máte někdo recept na cukroví bez sacharidů (při těhotenské cukrovce)? Bez cukru, mouky, ovoce,… Nebo aspoň tip na slanou alternativu?
To bude něco jako gluten free, veganská, sugar free zmrzlina. Led.
Buď to nejez, nebo toho sněz malinko. Nebo hledej v paleo receptech.
@albertka13 bez cukru, mouky a ovoce? To zní jako pražené arašídy ![]()
@albertka13 píše:
Ahoj všem, máte někdo recept na cukroví bez sacharidů (při těhotenské cukrovce)? Bez cukru, mouky, ovoce,… Nebo aspoň tip na slanou alternativu?
googluj - jsem našla perníčky z červené řepy, to bude mňamka -
paleo vánoční cukroví si zadej
@gabrriel píše:
@albertka13 bez cukru, mouky a ovoce? To zní jako pražené arašídy
to by bylo ještě dobré, jak píšu - našla jsem perníčky z řepy
![]()
Doporučuji na ig profil mama_s_cukrovkou, má tam recepty ve výběru
nebo vezmu recept a nahradim mouku madlovou a vynechám cukr a něco z toho vznikne ![]()
@albertka13 to půjde těžko taky jsem nad tím přemýšlela ale prostě si letos cukroví odpouštím úplně taky mám těhotenskou cukrovku
@albertka13 píše:
Zkus kouknout na Janinu cukrfree. Ale bez mouky asi nic nenajdeš. Jak moc máš vážnou cukrovku, jen dieta nebo léky? Nebo na IG Mámascukrovkou
Příspěvek upraven 07.12.21 v 17:36
@lovean píše:
@albertka13 to půjde těžko taky jsem nad tím přemýšlela ale prostě si letos cukroví odpouštím úplně taky mám těhotenskou cukrovku
to máš dobrý přístup, já vždy říkám, že kdo nemůže cukr, má si vzít místo cukroví pomeranč - než patlat nějaké podivuhodné „cukroví“ z podivuhodných ingrediencí
Urcite je low carb cukrovi, to neni problem, problem je, ze casto byva se sladidly a tech bych se v tehotenstvi vyvarovala.
Ja si delavala strudl bez cukru, nebo ruzne lanyze opet bez cukru
neni to uplne vanocni cukrovi, ale takova sladka mnamka jo.
@stinga tak já jsem si nějak zvykla neříkám že mě občas nehoní mlsná ale nějak to jde a já už jsem na dietě od nějakého 12 TT plus mínus teď jsem 27+5 dneska takže ty tři měsíce už to nějak dám
Jenom z tuků a bílkovin? Leda smíchat máslo a cvrččí moukou.
A ani u té nevím, jestli neobsahuje sacharidy.
Cukroví teď nevím. Ale podívej se na ochutnejorech.cz a nemusíš ani nic péct.
Nám od nich došel balík včera. Takové pistácie, kešu pražené a v udírně luxus
.
A mají i gumídky se stévii. Dneska jsem táhla 7 kg ořechů do práce. Že to byla hromadná objednávka moje i kolegyň. A přišly jiné, že chtějí taky.