Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Hezkou sobotu přeji,
nemáte recept na nějaké moderní, netradiční cukroví? Třeba s pistáciemi či něco podobného. Ráda bych osvěžila letos ustálenou nabídku ![]()
Tady si projdi třeba ottolengiho
https://ottolenghi.co.uk/recipes/sweet
a christina tossi taky bude něco mít
@Este8 píše:
Hezkou sobotu přeji,
nemáte recept na nějaké moderní, netradiční cukroví? Třeba s pistáciemi či něco podobného. Ráda bych osvěžila letos ustálenou nabídku
Stačí moderně zdobit. Ono nejde vymyslet neco moderniho bez vazby na minulost. To je kravina. Takže spíš úprava.
Ja se inspiruji u Josefa Marsalka, jak instagram, tak jeho kucharka, pripadne jsem loni delala low carb cukrovi, taky zase neco uplne jineho nez klasika
Ja dělám kešu cukroví
200g hl. mouky
175g másla
2 žloutky
100g moučkového cukru
100g mletých kešu
100g nasekaných kešu
Vše smíchat, vytvořit těsto a nechat do druhého dne uležet. Většinou tvořím z lisu, ale určitě jde i třeba tvarovat. Zdobím čokoškou
@Este8 me se teď libil nějaký co byl leták v Lidlu. Košíčky se slabým karamelem a pak trubičky s krémem a sekanyma pistaciema
Tak udělej makrónky. To mi příjde takové moderní a na každou příležitost i Vánoce fajn.
Sama jsem je nikdy nedělala. Ale kdo je umí, tak je má výborné. Vždycky ráda ochutnám. Takže i na návštěvě mezi Vánočním cukrovím bych po makrónce sáhla
.