Čůrání chlapečka - obloučky?

Katii
2.5.14 10:57

čůrání chlapečka - obloučky?

Ahoj,

našemu chlapečkovi jsou 3 týdny. Na první prohlídce u doktorky nám řekli, že máme sledovat, zda při čůrání dělá obloučky, jenže v té době jsem ho při přebalování ještě neviděla čůrat. Potom jsem ho ale viděla už několikrát a žádný extra obloučky to teda nebyly, někdy si ani nevšimnu, že se zrovna počůral, poznám to podle mokré podložky.

Říkali vám doktoři to samé ohledně těch obloučků? Nevím, jestli to je teda normální, že tak nečůrá :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33155
2.5.14 11:00

Mám syna, ale o obloučcích slyším prvně. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
2.5.14 11:01

8o Slyším to prvně teď od tebe

• Citovat
  • Upravit
33155
2.5.14 11:02

Jinak v leže tedy čůral do výšky-asi ty obloučky-. Ale aby se mě na to někdo zeptal. :nevim: Slyším to prvně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
2.5.14 11:03

Taky jsem o tom nikdy neslyšela, a to mám kluky dva 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65359
2.5.14 11:04

Taky jsem to nikdy neslyšela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
2.5.14 11:20

Taky se me na to dr neptala… A malej obloucky necural, jen jednou jsem ho pristihla ze mel mokry hrudnik… Dlouho jsem dumala z ceho… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
2.5.14 11:28

Taky jsem o tom neslyšela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43034
2.5.14 11:34

Me se na prebalovaku nepocural uz pekne dlouho. mozna kdybych ho tam nechala hodinu. procpak, je podezreni, ze moci malo, nebo na zuzenou mocou trubici? ma nejake zanety?

taky jsem se na emiminu docetla, ze se pediatryne ptala, jestli ma miminko erekce. To by me taky pekne stresovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
2.5.14 11:45

Mám kluka a neslyšela jsem o tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30314
2.5.14 11:54

@Katii nesledovala jsem, ale počůral dvakrát doktorku, tak si to možná zkontrolovala sama. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katii
2.5.14 12:16

Žádný jiný problém nemá, čůrá normálně pravidelně, jen ne ty obloučky jak říkala doktorka, tak to ale asi bude normální, podle toho co píšete :)

• Citovat
  • Upravit
791
2.5.14 12:25

Můj syn teda občas nějaký oblouček hodil, ale že bych to nějak sledovala, to ne :) Prostě pokud čůral dost, tak nehlídám jak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katii
2.5.14 12:27

Holky díky, jsem klidnější

• Citovat
  • Upravit
33005
2.5.14 15:41

@Katii O pozorování obloučků tedy slyším prvně. Nicméně ´první čtyři měsíce jsem pravidelně končila minimálně jednou deně počůraná, jednou zvládnul dočůrnout i na postel a když začal mít větší zásobu „střeliva“, tak kropil dveře za mými zády. :zed: Takže to nebyly obloučky, ale rovnou oblouky.
Proč jsi se doktorky nezeptala, k čemu by Ti takové pozorovnání obloučků bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí