Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Jinak v leže tedy čůral do výšky-asi ty obloučky-. Ale aby se mě na to někdo zeptal.
Slyším to prvně.
Taky se me na to dr neptala… A malej obloucky necural, jen jednou jsem ho pristihla ze mel mokry hrudnik… Dlouho jsem dumala z ceho… ![]()
Me se na prebalovaku nepocural uz pekne dlouho. mozna kdybych ho tam nechala hodinu. procpak, je podezreni, ze moci malo, nebo na zuzenou mocou trubici? ma nejake zanety?
taky jsem se na emiminu docetla, ze se pediatryne ptala, jestli ma miminko erekce. To by me taky pekne stresovalo.
@Katii nesledovala jsem, ale počůral dvakrát doktorku, tak si to možná zkontrolovala sama. ![]()
Žádný jiný problém nemá, čůrá normálně pravidelně, jen ne ty obloučky jak říkala doktorka, tak to ale asi bude normální, podle toho co píšete ![]()
Můj syn teda občas nějaký oblouček hodil, ale že bych to nějak sledovala, to ne
Prostě pokud čůral dost, tak nehlídám jak ![]()
@Katii O pozorování obloučků tedy slyším prvně. Nicméně ´první čtyři měsíce jsem pravidelně končila minimálně jednou deně počůraná, jednou zvládnul dočůrnout i na postel a když začal mít větší zásobu „střeliva“, tak kropil dveře za mými zády.
Takže to nebyly obloučky, ale rovnou oblouky.
Proč jsi se doktorky nezeptala, k čemu by Ti takové pozorovnání obloučků bylo?
Ahoj,
našemu chlapečkovi jsou 3 týdny. Na první prohlídce u doktorky nám řekli, že máme sledovat, zda při čůrání dělá obloučky, jenže v té době jsem ho při přebalování ještě neviděla čůrat. Potom jsem ho ale viděla už několikrát a žádný extra obloučky to teda nebyly, někdy si ani nevšimnu, že se zrovna počůral, poznám to podle mokré podložky.
Říkali vám doktoři to samé ohledně těch obloučků? Nevím, jestli to je teda normální, že tak nečůrá