Čůrání mimo domov

Napsat příspěvek
Velikost písma:
249
22.7.11 14:52
kvaček píše:
Mě spíš vadí, že malý ochotyvá to wc. Když sedí, tak se stane, že se té mísy chytá- já ho držím na xc za tělo a on má ruky volné- umyju, ale stejně ten pocit, že šahal na veřejný záchod..Já no ale neposazuju
Radši jsem si vzala nočník - běžný pod kočár :mrgreen:

Přesně tak, ona by mi hned všecko všude ošmatávala a to je pro mě prostě fuj :poblion: A zatím se jí velký cizí záchody na čurdění stejně nelíběj…
Takže jsme dopoledne udělaly výlet do mothercaru, ale u nás maj ty skládací nočníky 2v1 za nějakých 500 a něco - to se mi nechce za kus plastu dávat… Ale měli tam ve slevě za 140 nočník - viz foto. Bílej vršek se dá sundat a strčit do toho zelenýho, takže se pohodlně vleze do jakýkoli tašky. Funguje to taky na ty pytlíky se savou vložkou, ale ty jsem taky nekupovala - zvládne svépomocí :-D Popř. mi pod to krásně pasuje normální kuchyňská mistička :lol:
Takže tak jsem pořešila já, třeba to někomu pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
22.7.11 16:02
fanča píše:
kvaček píše:
Mě spíš vadí, že malý ochotyvá to wc. Když sedí, tak se stane, že se té mísy chytá- já ho držím na xc za tělo a on má ruky volné- umyju, ale stejně ten pocit, že šahal na veřejný záchod..Já no ale neposazuju
Radši jsem si vzala nočník - běžný pod kočár :mrgreen:
Přesně tak, ona by mi hned všecko všude ošmatávala a to je pro mě prostě fuj :poblion: A zatím se jí velký cizí záchody na čurdění stejně nelíběj…
Takže jsme dopoledne udělaly výlet do mothercaru, ale u nás maj ty skládací nočníky 2v1 za nějakých 500 a něco - to se mi nechce za kus plastu dávat… Ale měli tam ve slevě za 140 nočník - viz foto. Bílej vršek se dá sundat a strčit do toho zelenýho, takže se pohodlně vleze do jakýkoli tašky. Funguje to taky na ty pytlíky se savou vložkou, ale ty jsem taky nekupovala - zvládne svépomocí :-D Popř. mi pod to krásně pasuje normální kuchyňská mistička :lol:
Takže tak jsem pořešila já, třeba to někomu pomůže.

A co to je za značku? Ten vypadá slibně. Ten bychom taky rádi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
22.7.11 16:17

já ještě našla tento, ale to je palba!
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
22.7.11 16:52
Mahja píše:A co to je za značku? Ten vypadá slibně. Ten bychom taky rádi!

Značka je mother care. Jmenuje se to travel potty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
23.7.11 13:20
kvaček píše:
not o by mě zajímalo taky… Konečně jsme malého naučili na ten nočník, ale nevím, jak dál, když někde jedem- lékař, občhodák atd…
Pro změnu u nás chodí jenom na nočník, takže ani ven do trávy nechce :think: :nevim: ..

chce to čas, časem to pochopí. taky jsme to tak měly. na nočník doma vždy, ale venku jak ho neviděla se nevyčůrala, ty malí caparti jsou chytří a pochopí to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
23.7.11 14:26

Mě by třeba zajímalo, kdyby vám dítě chtělo kakat, čůrat někde- třeba někde ve zdravotníckém středisku, víc lidí a td. a měli pod kočárem nočník..
Daly byste ho běžnně někde do kouta na chodce, čekárně atd. a nebo utíkaly na wc, které je bůhvíkde :think:
Asi blbý dotaz, ale něco takového se mi stalo, že mi malý konečně řekl, měl slipy a já běžíma wc nebylo v dohlednu, takže jsem si říkala, kdyby jsme měly u ruky nočník..
Pohoršovalo by vás to?, Kakající dítě v rohu chodby, čekárna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
23.7.11 14:37
kvaček píše:
Mě by třeba zajímalo, kdyby vám dítě chtělo kakat, čůrat někde- třeba někde ve zdravotníckém středisku, víc lidí a td. a měli pod kočárem nočník..
Daly byste ho běžnně někde do kouta na chodce, čekárně atd. a nebo utíkaly na wc, které je bůhvíkde :think:
Asi blbý dotaz, ale něco takového se mi stalo, že mi malý konečně řekl, měl slipy a já běžíma wc nebylo v dohlednu, takže jsem si říkala, kdyby jsme měly u ruky nočník..
Pohoršovalo by vás to?, Kakající dítě v rohu chodby, čekárna…

já už mám to štěstí, že malá řekne a umí i zadržet, takže stačíme doběhnout. a čůrá opravdu, až když jí posadím :palec: taky je dobrý, když jí to někdo ukáže. třeba my teď byly na chalupě, párkrát mě viděla, jak chodím ke stromečkům čůrat já a ona to odkoukala a když neměla kalhotky sama si sedla a čůrala :potlesk: je to zlatíčko, teď nám byl rok a půl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
27.7.11 19:05

Když jedeme někam na dýl, bereme nočník sebou. Pokud se jedná o nějakou nárazovku řešíme to operativně na místě :). Většinou na travičku to nedělá problém :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze