cvičení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9578
29.1.07 10:04

cvičení

Ahoj, chci se zeptat, zda jste nějak výrazně cvičili už před těhotenstvím? A ty co cvičily, jak vypadáte po porodu? Teda i ty co jste necvičily? Já nějak nemám stále čas, i když by to tělo dost potřebovalo, už teď nejsem nejpevnější..Vrátily jste se ke své původní váze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11935
29.1.07 10:15

Ahoj,

v tehu jsem necvicila (nemohla jsem kvuli vysokemu tlaku), takze jsem vlastne jen plavala. No a jak vypadam ted? Prcek se narodil cisarem, takze jsem nemohla dva mesice po porodu hned cvicit, pak jsem zacala cvicit kazdy den a vysledek skoro zadny - bricho vytahane a 10kg navic (diky preeklempsii jsem pribrala 30kg), ale nejak se tim netrapim, zustaly mi o dve cisla vetsi prsa a nevypadam jako smrtka :) a hlavne me posilili svaly (takove jsem fakt nikdy nemela) na rukou a zadech, takze kila jsou castecne i tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
29.1.07 11:43

Ahoj! Já jsem před porodem necvičila a po porodu jsem jenom cvičila ty základní cviky na stažení dělohy co nám ukazovali v porodnici.
Mám o 5 kg mín než před otěhotněnim ale to jsem zhubla díky po porodnim depresim ale to je něco jinýho. Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
29.1.07 12:44

Já tedy nikdy necvičila, v těhotenství jen cviky na protažení a o uvolnění a po porodu nějak nebyl čas.....mám - 5kg než jsem otěhotněla (3.patro bez výtahu a těžký kočárek a neschůdný terén udělali svoje).
Bosorka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2733
29.1.07 13:14

Po porodu jdou kila samy dolů-nevyspíš se, taháš dítě a spoustu věcí, jsi pořád v pohybu, není čas se najíst a hlavně kojení pomáhá…Takže na kila mám méně než před tehu, jenže zpevnit se to samo nezpevní, to je pak třeba cvičit:) Jinak jsem nikdy extra necvičila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.07 13:20

Ahoj,
tak já jsem v prvním těhu přibrala asi 20 kg, většinu jsem shodila do 2 měsíců, zbytek až když jsem přestala kojit. Pak jsem otěhotněla znovu (+16 kg), z toho mám asi pořád 4 kg, aby taky ne, když mi manžel kupuje chipsy a k tomu pořád nabízí čokoládu :lol: . Určité tělesné partie se péčí o dítě zpevní samy (záda, ruce, nohy zase každodenními procházkami), ale břicho se musí vycvičit, to jinak nejde.

Taky vím od gynekologa, že pokud se žena během těhoteství moc nehýbe (proleží ho), tak je porod a rekonvalescence po něm těžší. Prostě prý i na ten porod je třeba mít kondičku :lol: . Prý většina žen, které mají například zdravotní potíže a celé těhotenství si musí dávat velký pozor a opravdu moc nechodí ani na procházky, se pak u porodu více trápí. Ale ani tato zkušenost prý neplatí na 100% žen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
29.1.07 14:27

Nezkušená maminko, ono to asi spíš záleží na kondičce před těhotenstvím. během těhotenství toho už moc nedohoníš :wink: Já jsem před těhu docela sportovala, ale měla jsem rizikové (i když na neschopence jsem byla jen měsíc, ale mám zaměstnání u počítače a ke kanclu dojedu autem), takže toho pohybu moc nebylo. Leda tak cesta do auta a z auta, na záchod a zpět… A porod jsem měla podle PA na prvorodičku hladký. Dokonce mě chválili, že vůbec nekřičím a doktor přišel překvapený proč ho už volají, když celou cestu chodbou nic neslyšel :lol:
K té postavě. Já měla navrch 20kg. Po porodu mi 12 kg zůstalo a po šestinedělí jsem už měla -4kg. Prostě uřvané miminko udělalo svoje. Nosit nosit nosit, do toho strach, jestli mu něco není, málo času na jídlo… Postava se mi jakžtakš zpevnila dlouhými procházkami (jediná chvíle klidu), ikdyž ještě to není ono. Moje beruška mě ale stále i po 7 měsících vyčerpává natolik, že nemám chuť ani sílu cvičit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
29.1.07 15:24

Ahoj, moje zkušenosti jsou takové, že jsem v těhu přibrala 11 kg, po šestinedělí jsem byla na své váze a poté jsem zhubla ještě asi - 4 kg pod svou váhu. Cvičila jsem jen na břicho - to se samo po porodu opravdu nezpevní. Před a během těhu jsem cvičila jen občas a ne nějak moc náročně. Zhubla jsem hlavně díky kojení a běhání kolem malé..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí