Cvičení od 3let - Praha 2, 3, 10?

5052
29.11.11 13:23

Cvičení od 3let Praha 10,2,3 ?

Chtěla bych začít s dcerou chodit cvičit,tancovat atd… Nejlépe Praha 10,2,3, jsem z Vršovic. Poradíte mi prosím dle zkušeností dobré centrum? Stojí to dost peněz a já nechci šlápnout vedle. Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4387
29.11.11 13:32

Skus dum deti a mladeze http://www.dumum.cz/ tam to nebyva drahe.
Neviem ako je na tom P10, ale na P13 je dum deti a mladeze velmi oblubeny…je tu vyse 150 kruzkov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
29.11.11 13:45

Ahoj, napisu co vim tak jako od kamosky a nebo od videni :lol:
Chodi na P2 do cetra Kaja a Paja nebo jak se to jmenuje, rekla bych, ze to je nekde mezi zastavkami tram Jana Masaryka a Ruska, ma 6ti letou holcicku, chodi tam od narozeni a je tam spokojena. Ale co maji presne za kurzy nevim..

Pak je na Konevce na P3 Sokol, kam chodi hodne s detmi cvicit, neznam uroven ani zkusenosti, ale urcite to tam bude levne..

My chodime na Yamahu a do skolky do centra Veverka (mcveverka.cz) na Seifertce na P3, znam se s pani majitelkou, bavi nas to tam, vim ze tam ma i tanecky pro holcicky, maji jako balet. sukne a cvicky, vede to takova sympaticka holcina, ale jake to je presne nereknu, ja mam dva kluky :mrgreen:

No a ja delam dobrovolnika u nas v MC Nova Trojka, na Zizkove, mame jak kurzy cviceni, ale spis pro mladsi deti, pro ty starsi tam budou nejake sportovni skolicky, dramatacek a tance pro holky, vetsinou se s tema cvicitelkama znam, mam to tam rada, takze to doporucuju a taky to neni extra drahe ;)
 www.nova-trojka.cz

Tak at dobre vyberete!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
29.11.11 16:30
ZelvaVeruna píše:
Ahoj, napisu co vim tak jako od kamosky a nebo od videni :lol:
Chodi na P2 do cetra Kaja a Paja nebo jak se to jmenuje, rekla bych, ze to je nekde mezi zastavkami tram Jana Masaryka a Ruska, ma 6ti letou holcicku, chodi tam od narozeni a je tam spokojena. Ale co maji presne za kurzy nevim..

Pak je na Konevce na P3 Sokol, kam chodi hodne s detmi cvicit, neznam uroven ani zkusenosti, ale urcite to tam bude levne..

My chodime na Yamahu a do skolky do centra Veverka (mcveverka.cz) na Seifertce na P3, znam se s pani majitelkou, bavi nas to tam, vim ze tam ma i tanecky pro holcicky, maji jako balet. sukne a cvicky, vede to takova sympaticka holcina, ale jake to je presne nereknu, ja mam dva kluky :mrgreen:

No a ja delam dobrovolnika u nas v MC Nova Trojka, na Zizkove, mame jak kurzy cviceni, ale spis pro mladsi deti, pro ty starsi tam budou nejake sportovni skolicky, dramatacek a tance pro holky, vetsinou se s tema cvicitelkama znam, mam to tam rada, takze to doporucuju a taky to neni extra drahe ;)
 www.nova-trojka.cz

Tak at dobre vyberete!

Ahojky, doufám,, že nevadí zakladatelce, že se takhle vetřu do diskuze se svým dotazem :kytka: od Nové trojky bydlíme asi tak 50 m. :D a právě také přemýšlím, že bych s malou začala chodit cvičit mezi děti, ale malé je teď přesně 2,5 roku.. chtěla bych něco jako aerobik nebo tak, ale nevím, zda pro takhle malé dítě to jde, jestli to není až od 3 let, švagrová mi právě říkala, že jsou takovéhle cvičení až od těch 3, tak nevím… díky za odpověď. Ráda se tam kdyžtak zastavím a kouknu na to :lol: Teď jdu teda mrknout na stránky a díky za tip, ta trojka mě totiž vůbec nenapadla :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
29.11.11 22:13

Noo aerobik tam zrovna pro deti neni :lol: Bud je tam vylozene jako cviceni 2-3 roky, zaplatis za 10 lekci a je to neco stylu „privitani, basnicka/pisnicka, urcite pohybove ukoly s mici, micky, padakem, obrazky, kolicky…bla bla.. ;O), opici draha, tanec na hudbu..“, proste neco jako s mensimi detmi…
Pak je tam cviceni Batolatka, to je pro deti 2-3 roky, a to je placene individualne, 70 kc na hodinu, bez rezervace, ve CT dopoledne. Nevim presne, jak to holky maji, ale ja delam totez ve ST dopoledne pro deti 1-2 roky a asi to je podobne - privitani, basnicky/pisnicky, hud. nastroje, vytvarka, svacinka, volna herna, nejake pohybove aktivity. To je ale spis vice o tom hrani, je to v herne, ty kurzy jsou v telocvicne..
No a od 3 let je tam sportovni skolicka, to je v telocvicne, nas starsi tam chodit nechtel, byli jsme asi 2× (ale on nerad dela podle pokynu :lol: ), bylo to vetsinou nejake sportovani jako s micem, behani, skakani apod…
Pak jsou tam nejake tanecky a dramatacek, ale to presne nevim, pac jeste nenavstevuju :mrgreen:
To uz je asi druha diskuze, kde to tady propaguju :lol: a to neni moje MC, delam tam jen dobrovolnici, ale bavi me to a jsou tam fajn lidi, tak to doporucuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
30.11.11 10:47

Moc díky za info, já jsem ještě včera koukala na ty stránky, tak jsem to tam viděla, určitě se tam půjdu nějak podívat. Jinak jak píšeš, že Tvůj malej nerad dělá podle pokynů, tak mám doma uplně to samé akorát v holčičím provedení :zed: Jakmile něco musí tak je zle :mrgreen: Asi bych s ní zkusila nejdřív ta Batolátka jak jsi psala a pak uvidíme.. Já s ní hodně chodím přes zimu do dětského koutku tady na floře, tam je to fajn a malinká si hodně zvyká na děti a v létě samozřejmě pořád na hřišti, ale chtěla jsem právě něco jako s nějakým režimem nebo jak bych to řekla.. v té herně totiž není žádný plán, prostě si tam děti dělají co chtějí a je to a já bych jí právě chtěla naučit než půjde do školky tu spolupráci s ostatními dětmi a tak, no.. Takže Ti moc děkuji za info a my „Vás“ určitě v brzké době navštívíme :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí