Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Slyšela jsem od kamarádky, že kdysi měla nějakou knihu, podle který cvičila se svojí holčičkou.
Už jí ale nemá, neví ja se ta kniha jmenuje a nezná autora celým jménem
jen mi řekla, že jí napsal doc. Koch. Nevíte náhodou o čem mluvila, kde ji můžu koupit anebo aspoň, jak se jmenuje autor celým jménem ??
Moc Vám díky ![]()
Ahoj, knížka se jmenuje „Výchova kojence v rodině“ a napsal jí Doc. Dr. Jaroslav Koch, CSc. My jí máme poděděnou od mých rodičů, kteří se mnou podle ní cvičili. Jestli se dá dneska někde sehnat bohužel nevím.
Peťulda
Autor žil v letech 1910-1979, kniha v roce 1973 vyšla jako příručka pro pediatry a sestry, v roce 1977 byla přepracována pro rodiče. Ty roky jsou na knize trochu znát, ale jako inspirace je skvělá. L.
Ahojky,
s Anetkou jsme podle ní cvičily a musím říct, že jsem viděla velké pokroky, jelikož Any byla líná a nic se jí nechttělo. Začaly jsme od 3,5 měsíce plavat a paní, která k nám na plavání jezdila nám ji doporučilaJá ji mám doma ofocenou a teď podle ní cvičím s Kačenkou a musím říct, že jí to jde lepé než Anetce. Už teď se přetáčí a vždycky se spokojeně usmívá a lépe spí.
Ahojky, take jsem ji s radosti objevila v mamine knihovnicce, myslim, ze se dneska da sehnat bud jen v knihovne, nebo v antikvariatu. Jinak jak tu nekdo pise, je to skvela inspirace, co delat s prckama uz od narozeni, hlavne jsme podle ni cvicili do 6 mesicu, malej pak zacal byt aktivni az az - asi nasledky tech cviku
Je ale fakt, ze se nektery pasaze musi vynechat, jsou dost mimo misu ![]()
TAK UŽ JI MÁM OBJEDNANOU Z ANTIKVARIÁTU NA LUŽINÁCH.
MOC DÍKY ![]()