VyVolení :)

1242
15.5.06 22:06

VyVolení :)

Ahoj,

sleduji druhou řadu VV. Sice ne s takovým nadšením jako první řadu, kdy jsem u TV uspávala malou a tak mi neutekl skoro žádný díl rekapitulace, ale DUELy se snažím vždy dokoukat.

Co se týče sympatií… Je to dost proměnlivé. Ale nyní mi skutečně už leze na nervy - a to dost dlouhou dobu - Martin … Namyšlený fracek, který by potřeboval spadnout ze svého obláčku :) Ale fajn, je to osobnost a jeho kanady byly skutečně super :wink:
Tony - dávala jsem mu za pravdu, občas se jeho slova krásně poslouchala - ooo, jaký rozumný muž 8) Nyní mi svým sebevědomím taky leze na nervy… :wink:
Marcy, Marie, Pity, Pluto - jo, jsou tam :)
Pavel - překvapilo mě, co má fanoušků. Ani mě nevadí, možná je to sestřihy… Ale skutečně mi přijde na pohodu :wink:

Takže v současné chvíli bych vítězství přála Pavlovi, už proto, aby Tonymu a Martinovi spadl hřebínek :lol:

Co vy?

Jistě se najdou fanynky či sledovatelky VV2

Mirka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
986
15.5.06 22:07

Pity je totiž prdelka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
15.5.06 22:12

Mně osobně poslední dobou leze též na nervy Tony, sama nevím proč ale jsem na něj nějako vysazená či čo :lol: Ale neviděla jsem všechny díly.
Komu bych to přála sama nevím, ale přála jsem to celkem karolíně i když nebyla tak na pohodu jako Pavel. :lol: :lol: :lol: Hlasy ale neposílám nikomu.....
Vlastně je mi to vcelku jedno, ale někdy je to sranda na to mrknout npř. prasečí hlava apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7463
15.5.06 22:16

ahojky :D

take koukam na druhou radu, vetsinou tedy v utery a v sobotu, ja tedy zatim porad preji vyhru Tonymu, Pavel je pro me dost divny 8)

ale ted v sobotu me hodne mrzelo, ze vypadla Karol, ta mi prisla spravne ulitla a dobry cerny humor

magrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
15.5.06 22:18

Ahoj, sice to taky nesleduju až tak moc ale:

Marie, Marcy
Obě holky mi přijdou totálně divný. Možná jsem nebyla jiná, ale tak daleko zas od sebe nejsme …
Marcy je možná míň divná než Marie, ale nevím.

Tony
se mi zezačátku taky zdál fajn a teď mi přijde totálně namyšlenej a nafrněnej. Holt není se co divit - musí to tam lézt na mozek. Na druhou stranu - ten podivnej pakt s Martinem :?: Řekla bych - vo co mu de? :wink:

Martin
No, tak to je člověk kterýho bych zabila hned :evil: obě ruce levý a ještě dááááleko od práce. Fakt facek kterej by zasloužil pořádný galeje aby se vzpamatoval. (Omlouvám se za svůj radikální názor všem jeho vyznavačům - ale fakt mě dokáže vytočit k naprosté nepříčetnosti!)

Pluto
je Pluto. Nějak na něj nemůžu zaujmout vyhraněnej názor. Jako mužskej je líbivej, ale má svoje úlety. Nechtěla bych ho potkat nametenýho v agresivní náladě. Ale to máme občas každej.

Pity
Je fajn, fakt je svůj. Milej. Ale to převlíkání za ženskou … nevím, řekla bych že má nějakej psychickej problém kterej není neřešitelnej. Zvlášť protože se do převleku uchyluje ve chvíli kdy je nějakej průšvih nebo napětí … Ale jinak i když je tímto „nenormální“ tak mi mezi nimi přijde téměř nejnormálnější.

Pavel
Mi taky přijde na pohodu. Prostě normální kluk, nebo spíš mužskej. Normální vzhledem - nemá potřebu nijak extrémně se předvádět a upozorňovat na sebe a to je mi milé, takže proto jsem hlas dala Pavlovi.

Všechno to jsou moje subjektivní názory - jak říkám moc to nesleduju.
Ale na druhou stranu musím říct že si myslím, že všichni ti lidi co tam jsou jsou normální průměrní mladí lidé dnešní doby. Vybočují jenom tím, že jso prostě víc vidět. Ale na ulici kolem sebe vidím mnohem šílenější lidi … :wink: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
15.5.06 22:36

Jo, tak Karolína mě taky mrzela :( Ale možná lepší, než kdyby se vrátil Pavel s Karol a „chudáčkovi“ Martinovi by to nahrálo do karet s tvrzením „jak já ho nenávidím…“ :)
Takhle ho to zřejmě dost překvapilo… I když jsem fakt chtěla, aby mu to ntřeli :)
Reakce po duelu jsem včera neviděla…

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
16.5.06 07:35

Když VV2 začínali tak sem si řekla mrknu se jen kvůli Tonymu .připadal mi rozumnej a fajn.Teď se mi ježí všechny chlupy když ho vidím a slyším…to jeho martine to ti nedoporučuji to se divákům nebude líbit atd..Je strašně namyšlenej a taktizuje …doufám že nevyhraje. :)
Pavel je fajn a přála bych mu to leč vypadá to že po dvou duelech se taky trochu změní a už to nebude ono.

Jinák manžel to nesnáší tak se koukám jen když není doma nebo má jinou práci :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
16.5.06 08:08

Ahoj holky,mam taky malicky dotaz.Neviete preco ma Martin na zadku tetovanie s napisom Vyvolený a nie Vyvolení.Cesku gramatikuteda neovladam ale v:,–(e sa pise na konci í a ne ý.Mozno sa tater zmylil alebo :?: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
16.5.06 08:11

Monicko asi proto, ze je to 1pad jednotneho cisla.. ze on je TEN Vyvoleny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
16.5.06 08:21

To ma napadlo tiez ale podla spravnosti loga by bo malo byt s i ne?Teda moj nazor :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
16.5.06 08:35

ne ne vyvolení -všeci co sou tam
vyvolený -jen jeden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
16.5.06 08:42

Ahoj všichni!
Musím taky přispět svou troškou…
Sledovala jsem první řadu a druhou si také nenechám ujít.
Hned od začátku byly mé sympatie nakloněné Martinovi a přišel mi jako bezva šoumen, to že je to rozpatlanej fracek a že se tak choval a je vidět, že maminka ho dost obskakovala mi nevadilo. Teď mi ale vším leze na nervy, jeho některým rádoby vtipům se zasměju a je to vše.
Tony je až moc velkej klaďas než aby to byla pravda. Hraje si tam na to a jde mu to dobře, ale je protivnej a nafoukanej.
Pluto je pro mě kurevník. Nevěru odsuzuju, vadí mi, ale jinak mi přijde fajn.
Pavel je pro mě fakt pohodář a nelíbí se mi, že se do něj ti dva ubožáci navážej. Výhru mu asi jedinýmu přeju. Je to normální chlap. A to že tam stále pije pivo? Má ho rád a kdo by nevyužil trvalého přísunu? A opilého jsem ho nezaregistrovala víckrát než ostatní.
Karol mě hodně mrzela, fandila jsem jí a byla to holčina, které jsem výhru přála hned po Pavlovi :-).
Marcy u ní nevím zda je tak chytrá, nebo opravdu je to slepice. Stále ufňukaná, takhle uřvaná jsem byla pouze v těhu. Ale kdo ví jak bych se tam chovala já.
Maruška, tý to ted moc sluší, ale výhru bych jí nepřála. Jinak mi ničím nevadí, ale ani mě nijak neoslovuje. A příšerně se směje!
Pity je homosexuál každým coulem. Je hodnej, aleaž moc tichej. A když se projeví nějkým výkřikem, tak je to takový nepřirozený.
Doufám, že jsem na nikoho nezapoměla. Toť můj názor na Vyvolené, který se nyní hodně změnil a nevím zda se to ještě otočí…uvidíme jak se budou chovat dál.
 Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
751
16.5.06 09:25

Ahojky, taky Vyvolené občas sleduju, ale ne úplně pravidelně, takže jsem všechny díly neviděla, ale snad mi nic podstatného neuniklo.
Abych pravdu řekla, tak nevím, komu to přát nebo ne. A teď neco ke každému účastníkovi:

MARTIN:
Některé jeho vtipy jsou super, je to šoumen, ale jako člověk je celkem nepoužitelný a neschopný. Doma bych ho rozhodně mít nechtěla. Navíc nechápu, proč si nechal na zadek vytetovat to Vyvolený. Co s tím bude za pár let dělat?

TONY:
Ze začátku mi byl hodně nesympatický podle vzhledu, ale pak se mi zdálo, že se chová docela ok. Teď ani nevím, co si myslet. To, jak se s Martinem vzali mi přišlo hodně trapné a ubohé, ale asi se s Martinem snaží dělat show. Možná taktizuje, ale kdo by to nedělal, když jde o 15 milionů. Někdy má trochu názorové úlety, ale co se týká názoru na Pavla, myslím, že to včera docela vystihnul.

PITY:
Ať je jakýkoliv a převléká se do čeho chce, myslím, že to bere jako show, která ho prostě baví. Jinak je to nejslušnější člověk ve vile, mluví pořád spisovně a ostudu svým blízkým rozhodně nedělá.

MARIE:
Chytla se asi špatné party, ale to se může stát každému. Zdá se mi celkem jako hodná holka a je moc hezká, škoda toho tetování, co má po celém těle.

MARCY:
Nějak nevím, co si myslet. Je to určitě šikovná ženská, stará se o ně, vaří jim. Nelíbí se mi ale, jak se upíná na Pavla a jak se mu pořád vnucovala a nabízela.

PLUTO:
Je to pěkný chlap, ale doma bych ho rozhodně nechtěla, je to děvkař a hajzl. To jeho repování mě fakt rozesmívá, i když to asi není účel.

PAVEL:
Na pohled je to urostlý a pěkný chlap, ale nesměl by promluvit. Hodně mi leze na nervy, že neumí pořádně vyslovovat, a tak mu někdy hodně špatně rozumím. Nelíbí se mi, jak říká, že je na pohodu, protože mi to vůbec nepřijde. Nechová se podle toho, akorát o tom pořád žvaní. Navíc nikdo není 365 dní v roce na pohodu a kdo říká, že je, tak ten tuplem není. Ve vile zatím nic nepředvedl, krom toho, že pořád pije pivo. Takový chlap je moje noční můra a výhru bych mu rozhodně nepřála. Akorát by národ dokázal, že u nás vyhrává ten, kdo pije a přetvařuje se. Bohužel si myslím, že vyhraje, fanoušků piva je spousta. Zvolil si holt dobrou taktiku.

Když o tom tak přemýšlím, přála bych to asi teda PITYMU, je to hodný kluk a v životě to asi neměl lehké. Ale třeba se mé názory ještě s postupem času změní. Uvidíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17718
16.5.06 09:25

i já se musím přidat mezi pravidelné divačky VV 2 ( vždy si to nahrávám a ráno koukám ze synem z postele :lol: ). první řadu jsem dost prožívala,ale ted jen ze zajímavosti a zvědavosti koukám. názory na
ne-vyvolené taky měním. ale od začátku jsem nesnášela Karin- tak nudnááááá a jak se na ostatní zhnusseně koukala a nebýt namalovaná, to byl proi ni šííílený trest…

TONY- zpočátku jsem ho také měla za spravedlivého a chytrého a vše jsem mu žrala. ale ted si myslím, že je to jedna velká hra

MARTIN- šoumen,ale velice rozmazlený a velký sobec. v reálném živote na zabití :cry:

PITY- opravdu brouček. ale doteď nemohu pochopit jeho druhou sebevědomou tvář v ženských šatech. má velké sympatie zvlášt,když SPOLU :) pláčeme

MARCY - nemám ráda její slepici a koketní a hysterický způsob projevu.

MARIE - ze začátku dost divoká. mám ji ráda

PAVEL - neměla jsem ho v oblibě a dost mne překvapilo kolik má fanoušků. v podstatě mu ted fandím proti T+M

PLUTO - ze začátku měl mé sympatie ( je z Brna :) ) ale ted mám z jeho agresivity strach, vůbec se v něm nevyznám. a to s jeho „Janičkou“ :cry:

KAROL- tu holku jsem měla ráda, její hlášky.. škoda že vypadla

věrní diváci Irias + štěpán 15 m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
16.5.06 09:29

Ahoj,

VV2 sleduji, jak se dá samozřejmě s mimčem, stejně jako první řadu, pravidelně.
Ze začátku jsem to táhla s nimi, nebyl mi sympatický shodou okolností ten, co dostal nejvíce palců a odešel v Duelu, ale teď…
Taktika se rozjíždí, tak jak mi byl Tony ze začátku sympatický a zdál se jako rozumný chlap, tak nyní ve vypjatější situaci člověk pozná, že má vlastně stažený zadek, protože čuje, že Pavel je velké ohrožení (to chudáci neví, jak je to vlastně s hlasy v Duelu, jsem přesvědčená a Martin zřejmě taky, že on je vždy vítěz, ale :( ) a Martina si bere, jen jako takovou podporu, ve skutečnosti nevěřím že ho bere, tak jak o něm mluví, i když někdy už to mamkotaťkovství tak nezvládá…
Pro mě je tento páreček příšerně negativistický (existuje to slovo ? :D ) a vlastně už toho fňukání a zákeřňáctví bylo dost, takže už jen z principu jsme pro Pavla, i když Pity má taky pravdu, trocha taktu nikdy neškodí a zvláště pro něj, kdo se vrací do hry dál a vše se sleduje…ovšem, takhle uvažuji já a možná ne zbytek „národa“, ne jen v „přímáku“ :lol:
Reakce na odchod Karolíny „vinou Pavla“ :evil: :D mi přišla přehnaná, byla to moc fajn a upřímná holka, ale zrovna Martinovi jeho žal a ohromné kamarádství (po 2 měsících) nevěřím ani trochu…bohužel

Uvidíme, jak se to bude vyvíjet dál…ale jak i oni vědí, je to hra o dost velké peníze, takže si na hodné hrát asi nebudou

Nemám totálního favorita, takže tady v hlasování jsem zadala Marušku, protože dle mého je to fajn holka, která má skutečně problém jen „po deváté“, kdy se pije do noci a má holt ráda sex, což vlastně není problém :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí