VyVolení :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
917
21.7.13 22:52

Bože dej, ať je produkce o něco chytřejší a zodpovědnější než zdejší anonym a do vily jí nepouští ani nahlédnout :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200

Zakl. kde jsi? Tak nám to vysvětli, komentáře se ti dostaly a ty nic..
Btw chudák dítě jestli se to stane a vyberou tě.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910

Nevidím důvod, proč by vám měli odpouštět úroky, dávat výhodnější hypotéky, či dokonce, že by vám někdo bydlení daroval?! To jako když se ukážu v TV, tak už jsem něco víc? Bože, vzpamatuj se.
A jestli si někdo dělá srandu, tak potěš koště. Tohle by mě totiž nenapadlo ani ve špatném snu. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
21.7.13 22:53
@Ali-Ali píše:
@paola white
tak coz o to, prislib porodu v primem prenosu by mozna brali, to by melo sledovanost. ale pevne doufam, ze tam sedi nekdo soudny, kdo bude mit na mysli zdravotni a pravni dopady… :roll:zakladatelce:
proc jako mas dojem, ze na zaklade ucasti v tv show ti banka odpusti uroky nebo da lepsi hypoteku??? 8o

blbí lidi, taky lidi. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
21.7.13 22:53

Zakladatelko na základě čeho usuzuješ, že i dají v bance výhodnější hypotéku? 8o Nebo byt 8o Kvůli tomu, že budeš v reality show?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
21.7.13 22:54

Třeba by jsi byla zakladelko sledovanější než Kate v Británii :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
21.7.13 22:54

No ty vole. Děláš si prdel? Přijdeš mi úplně blbá. :zed: Odpouštění hypotéky, byt zadarmo. wtf? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
21.7.13 22:59

Si mi pripomenula, ako kedysi účinkovala v reality show Farma tehotná Lenka..doma nechala 6 detí a išla do Farmy, aby vyhrala peniaze :roll:
 http://www.cas.sk/…ocialka.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4784
21.7.13 22:59

No tak ty máš dost holka :roll: :roll: nebo snad pokus o vtip :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
21.7.13 23:03
@Deborah píše:
Si mi pripomenula, ako kedysi účinkovala v reality show Farma tehotná Lenka..doma nechala 6 detí a išla do Farmy, aby vyhrala peniaze :roll:
http://www.cas.sk/…ocialka.html

o ní jsem chtěla tady psát, ale netušila jsem kdo další se na faru koukal :mrgreen:

je fakt že Lenka tam i hodně pila ale je fakt že to je byla a bude ženská dříč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
21.7.13 23:03

Tohle snad žádná soudná a normálně myslící miluící matka nemůže svému dítěti udělat :think: doufám že jsi jen pošahaná pubertačka která si z nás dělá srandu protože jinak chudák dítě který bude mít za matku chamtivou hyenu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
21.7.13 23:07

@pannacotta nevezmou. už kvůli nutnost zdravotní péče.
kamarádka dělala na Nově a z Big brothera tehdy vyřazovali chronicky nemocné uchazeče, protože by jim z té šou mohli zdrhnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.13 23:08

Ty máš asi totálně dost ne? já jsem ted ve 25 tt a nedokazu si predstavit vlizt do neceho takoveho!!! chudák maličke :(

• Citovat
  • Upravit
JellyBean
21.7.13 23:17

Chudak dite, jeste ani neni na svete a uz ho takhle zneuzivat :roll: Ja furt premyslim, jestli je tohle nejaky pokus o vtip nebo provokaci a nebo jestli je to mysleno vazne…normalni clovek by o takove p. covine snad ani nepremylel :zed:

• Citovat
  • Upravit
35792
21.7.13 23:36

Holka, ty moc koukas na americky filmy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat