Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bože dej, ať je produkce o něco chytřejší a zodpovědnější než zdejší anonym a do vily jí nepouští ani nahlédnout ![]()
Zakl. kde jsi? Tak nám to vysvětli, komentáře se ti dostaly a ty nic..
Btw chudák dítě jestli se to stane a vyberou tě.. ![]()
Nevidím důvod, proč by vám měli odpouštět úroky, dávat výhodnější hypotéky, či dokonce, že by vám někdo bydlení daroval?! To jako když se ukážu v TV, tak už jsem něco víc? Bože, vzpamatuj se.
A jestli si někdo dělá srandu, tak potěš koště. Tohle by mě totiž nenapadlo ani ve špatném snu. ![]()
@Ali-Ali píše:
@paola white
tak coz o to, prislib porodu v primem prenosu by mozna brali, to by melo sledovanost. ale pevne doufam, ze tam sedi nekdo soudny, kdo bude mit na mysli zdravotni a pravni dopady…zakladatelce:
proc jako mas dojem, ze na zaklade ucasti v tv show ti banka odpusti uroky nebo da lepsi hypoteku???
blbí lidi, taky lidi. ![]()
Zakladatelko na základě čeho usuzuješ, že i dají v bance výhodnější hypotéku?
Nebo byt
Kvůli tomu, že budeš v reality show?
Třeba by jsi byla zakladelko sledovanější než Kate v Británii
![]()
No ty vole. Děláš si prdel? Přijdeš mi úplně blbá.
Odpouštění hypotéky, byt zadarmo. wtf? ![]()
Si mi pripomenula, ako kedysi účinkovala v reality show Farma tehotná Lenka..doma nechala 6 detí a išla do Farmy, aby vyhrala peniaze ![]()
http://www.cas.sk/…ocialka.html
@Deborah píše:
Si mi pripomenula, ako kedysi účinkovala v reality show Farma tehotná Lenka..doma nechala 6 detí a išla do Farmy, aby vyhrala peniaze
http://www.cas.sk/…ocialka.html
o ní jsem chtěla tady psát, ale netušila jsem kdo další se na faru koukal ![]()
je fakt že Lenka tam i hodně pila ale je fakt že to je byla a bude ženská dříč…
Tohle snad žádná soudná a normálně myslící miluící matka nemůže svému dítěti udělat
doufám že jsi jen pošahaná pubertačka která si z nás dělá srandu protože jinak chudák dítě který bude mít za matku chamtivou hyenu ![]()
@pannacotta nevezmou. už kvůli nutnost zdravotní péče.
kamarádka dělala na Nově a z Big brothera tehdy vyřazovali chronicky nemocné uchazeče, protože by jim z té šou mohli zdrhnout
Ty máš asi totálně dost ne? já jsem ted ve 25 tt a nedokazu si predstavit vlizt do neceho takoveho!!! chudák maličke ![]()
Chudak dite, jeste ani neni na svete a uz ho takhle zneuzivat
Ja furt premyslim, jestli je tohle nejaky pokus o vtip nebo provokaci a nebo jestli je to mysleno vazne…normalni clovek by o takove p. covine snad ani nepremylel ![]()