Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj,
tak ja VV2 take sleduji.
Drive jsem take prala vyhru Tonymu, zdal se rozumny, po vcerjsi rekapitulaci, jak s martinem porad napodobovali Pavla, se mi nejak zhnusil, no ale stejne si myslim, ze je asi jediny, ktery je vhodnym kandidatem na vyhru.
MAruska je sice docela dobra,no ale lidi si o ni asi mysli buh vic co-viz pluto.
Pluto: ten je teda peknej hazl.tomu bych to neprala
MArtin: je posuk rozmazlenej, fakt decko, ktery kdyz ma neco udelat tak rve.
Pavel:ten je docela dobrej,ale mohl by sve city davat trochu najevo, nevim jak vcera Tony vykladal to s tema pivama, jestli vazne tolik pije??ja to v tech rekapitulacich trolik nepostrehla.(mimochodem pochazi z naseho okresu
)
Piti:no ten je teda zajimavej.je citlivej, ale zase se nijak zvalst neprosazuje. na vyhru asi nema.
MArcy:dela hrozne chytrou a palcuje Pavla,protoze ji asi mrzi, ze ji nechce. moc ji rada nemam.
mysleli jsme ze to vyhraje KArol,bohuzel uz vypadla, ikdyz s tema nozama mela take dost ujete napady.
takze suma sumarum, asi vyhraje Tony, no ale jestli chce jit do duelu s PAvlem, tak aby se nedivil hosan.
jo taky jsme doma rikali, ze jak mel Renatu na duelu, tak je zase sebevedomej jak prase,ale kdyby tam nebyla tak je pekne v prd…
Ahojky, zajímavé téma
Sleduju pečlivě ![]()
Mrzí mě, jak to Tony s Martinem přehánějí, Tonymu fandím pořád, je to moderní chlap, který je sice cholerik, ale jednou bude oddaným tátou a manželem, aspoň mně to tak připadá..
Jen mě překvapuje, jakou podporu ten Pavel má, protože mně připadá jako buran, který se ani neumí vyjádřit.. Jen si představím, že bych ho měla doma - pivo, kámoši, fotbálek a těžce na pohodu
Co by tenhle člověk s těma prachama proboha udělal?? No, je mi hodně nesympatický ![]()
A ostatní - kromě Pluta mi nikdo nevadí, ale ani mě nějak extra neoslovuje..
ahojte, první řadu VV jsem hltala, teď už mě to tak nebere a navíc posunuli vysílací časy, takže spíše rekapky sleduji na netu. Fandím jen Pavlovi, protože si myslím, že je přirozený a nevypočítavý a vlastně je pořád svůj.
Tony a Martin jsou povrchní blbečci a za výhrou jdou přes mrtvoly.
Marcy je koketa.
Maruš je v pohodě, ale to její tetování…
Pity je až moc tajemný a přecitlivělý a nechá sebou vláčet od T a M.
Plutovi nemůžu mu přijít na chuť
Pavel prostě musí vyhrát!!!!!!!!!!
Ahojky!
Taky přispěju do diskuze.
První řadu jsem sledovala více než teď druhou.
ale když stíhám tak se ráda podívám na úterý,čtvrtek a sobotu.
Tony - je fajn,ale teď to trochu přehání.Každý je jiný.
Pavel - No obyčejné kluk.Moc rozumu sice nemá ale chová se tam nejpřirozeněji.Šel tam bojovat o milióny tak bojuje.
Marcy,Pity, Pluto,Maruš - pohodový.
No co se týče alkoholu u Pavla , tak mi Tonyho tvrzení přijde dost nesmyslné, že je imrvére nalitej… Vždyť vše mají na příděl… Teď např. nemají ani jídlo, ne ![]()
Tony to fakt přehání, taky jsem si říkala, jo takového chlapa mít… Jenže už je tam moc dlouho na to, aby toho chlapa do nepohody vydržel hrát… Začíná se zřejmě projevovat - viz. cholerik atd…
Jsem zvědavá kdo dneska dostane nejvíc palců.Takže budu určitě dneska koukat ![]()
A ještě co mě dráždí je, že se výsledky nepředává notářka… Už jsem někde slyšela, že Prima si upravuje výsledky k obrazu svému. Tož to nemohu posoudit ani soudit, ale je fakt, že ta notářka by tam tomu dala důvěryhodnější ráz…
Myslím, že Karol dá imunity frackovi Martinovi a komplet vypalcují Pavla… Ten si vezme Tonyho a ten Pluta… Ale třeba se mýlím ![]()
Já dneska viděla na Prima jízdě Karol a mluvila o tom,že se jí nelíbí chování teď Martina a tonyho vůči Pavlovi.
bylo by hezké kdyby mu dala imunitu a ne Martinovi.
A co se týká hlasování.nikdo mi nevymluví,že za pár minut můžou diváci poslat přes 10 000 hlasů.
Já si myslim,že prima moc dobře ví koho vrátit a koho ne.
Tak já taky přidám svůj názor:
Martina a Tonyho jsem nemusela už od začátku. Martin mi připadal hodně jednoduchej a Tony moc vychcanej. Tomu, že před soutěží navštěvoval psychologa, aby věděl, jak se chovat, tomu věřím do puntíku.
Ale z toho, jak se ty dva chovají od soboty k Pavlovi, z toho je mi fakt na zvracení. Jako by on mohl za to, že vypadla Karolína. Proč by ve studiu neměl mít radost, že nevypadl? On Karolínu nevyzval. Dneska se mi o vyvolených i zdálo. Nevím sice co, ale je to síla. Už mi ta soutěž opravdu leze na mozek. (na co se ale budu koukat, až to skončí?
Jo a fandím Pavlovi.
Ale mamka s taťkou byl dobrý vtip, navíc u svatby jsem byla mrtvá smíchy
![]()
Karolína je chytrá holka ![]()
Teď jsem zvědavá na palcování - moji horcí favoriti jsou Pluto a Marcy - spíše prvně jmenovaný ![]()
Tak teda Karolína mě velmi potěšila, že dala imunitu Pavlovi!!!A Pavel mi trošku vyrazil dech, že dal Pluta, ale když se nad tím člověk zamyslí, tak je lepší si druhýho vybírat než být vybranej. Pluto si ted bude moct vybrat někoho slabýho a nebude muset jít s Tonym…no jsem zvědavá zda Pavlovu taktiku pochopil a nebo zda bude taky proti Pavlovi.
L.
Tak jsem měla dobré tušení, že Karol dala Pavlovi imunitu.
To určitě Martin a Tony nečekali.
tak teď budu zvědavá kho si Pluto vezme a hlavně sobota to bude napínavé.
jojo,kaja jak je venku tak to vidi uz jinyma ocima a dobre udelala.
a koho si tak vybere pluto??vite co si myslim ze ted bude nekdy duel se 3 lidma ale vypadnou dva a to pak bude pro ne neco,ja jim dam taktiku ![]()