Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nechápu proč by Vám měl někdo dávám lepší hypotéku apod. jen proto, že jsi v TV.
@Anonymní píše:
Jsem v sedmém měsíci těhotenství a byla jsem na castingu. Jestli se do vily dostanu, tak tam i porodím. Ale co potom? Mám strach o svou nenarozenou berušku, aby u ní kvůli tomu prostředí tam nebylo zvýšené riziko SIDS v jejím novorozeném věku a tak, taky si moc neumím představit jak to tam bude jako probíhat až bude prcek na světě. Jde mi o to, se v té televizi ukázat a získat tím nějaké finance pro dceru na studia event. účast v reklamách a tak, aby měla naspořené nějaké penízky do budoucna. Bydlíme s partnerem v podnájmu a díky téhle šou, by nám mohly banky vyjít vstříc s lepší hypotékou, odpustit úrok.. prostě abychom měli normální slušné měsíční splátky a mohly slušně žít. Nebo by nám někdo rovnou mohl věnovat nějaký byt. S partnerem jsme si miminko přáli, oba pracujeme, máme směšné „podprůměrné“ platy, dluhy nikde žádné nemáme a jsme slušní lidi. Tuhle šou vidím jen jako dobrou příležitost na přilepšení a usnadnění celkové ekonom. situace a jsem za to ochotná porodit v přímém přenosu, protože získání např. vlastního bydlení za to stojí. Partner s tímto krokem souhlasí. Ale pořád ve mě hlodá červíček nejistoty, mám strach, bojím se, pukne mi z toho srdce. Ale potřebujeme získat vlastní bydlení a tohle by byla snadná cesta a za pár let by si na mě nikdo nevzpomněl (což uvítám). Zvažuji, že po porodu bych z vily odešla, že i ta krátká účast ve vile během těhotenství a porodu by byla pro nás prospěšná. Podle situace jaká tam bude, bych tam s prckem zůstala a nebo to prostě vzdala a odešla. Nějakou tu pokutu by mi snad odpustili, když to odpustili jedné těhotné v 1.měsíci ve slovenských Vyvolených cca 2005.
Jsem prostě máma, která chce své rodině zajistit o stupeň lepší živobytí. Nepotřebuji se topit v milionech, stačí mi slušnější hypotéka abychom měli vlastní bydlení event. lepší zaměstnání a v pohodě to fin. utáhli.
Co si o tom myslíte a co byste dělaly vy?
myslím se že je to kravina na entou, a ty si ještě větší… když tam chceš jít v sedmém měsíci těhotenství
![]()
vyvolení je, byla a bude šou o kurvách a kurevníkoch,.
@pannacotta píše:
myslím se že je to kravina na entou, a ty si ještě větší… když tam chceš jít v sedmém měsíci těhotenství![]()
![]()
![]()
vyvolení je, byla a bude šou o kurvách a kurevníkoch,.
Bůh ví, co je autorka příspěvků zač, vždyť tohle je taky prodej
![]()
@martina0310 píše:
Nejsi mama,,jsi magor!
Magor je každý kdo do tohohle jde dobrovolně.
@MarkétkaU píše:
Nechápu proč by Vám měl někdo dávám lepší hypotéku apod. jen proto, že jsi v TV.
Ty nejsi máma co se snaží. ty si totálně vymletá. navíc velmi silně pochybuju, že si vyberou těhuli. holka zapni hlavu ![]()
no, myslím, že to tu ještě nebylo..porod v přímém přenosu..myslím si, že pro diváky to bude hodně zajímavé, pokud se tam dostaneš a jsi zajímavá osobnost, což těhotná žena ve vile asi zajímavá pro diváky bude..
jestli se tam dostaneš a budeš tam, tak já asi nevynechám ani jeden díl ![]()
@paola white píše:
Ty nejsi máma co se snaží. ty si totálně vymletá. navíc velmi silně pochybuju, že si vyberou těhuli. holka zapni hlavu
oni jsou schopní si těhuli vzít už jen kvůli sledovanosti ![]()
To si snad děláš srandu? Já bych věřila že vyberou těhotnou. Víte jaká by byla sledovanost kdyby se tam očekával porod.
@paola white píše:
Ty nejsi máma co se snaží. ty si totálně vymletá. navíc velmi silně pochybuju, že si vyberou těhuli. holka zapni hlavu
No nedivila bych se kdyby ji vybrali, pro sledovanost udělají cokoliv ![]()
@paola white
tak coz o to, prislib porodu v primem prenosu by mozna brali, to by melo sledovanost. ale pevne doufam, ze tam sedi nekdo soudny, kdo bude mit na mysli zdravotni a pravni dopady… ![]()
zakladatelce:
proc jako mas dojem, ze na zaklade ucasti v tv show ti banka odpusti uroky nebo da lepsi hypoteku??? ![]()