VyVolení :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
900
21.7.13 22:41

8o Nejsi mama,,jsi magor!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899

Že jsi hloupá? chudák to dítě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563

Nechápu proč by Vám měl někdo dávám lepší hypotéku apod. jen proto, že jsi v TV.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1779
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
21.7.13 22:42

8o Teda dost blbý nápad. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
21.7.13 22:45
@Anonymní píše:
Jsem v sedmém měsíci těhotenství a byla jsem na castingu. Jestli se do vily dostanu, tak tam i porodím. Ale co potom? Mám strach o svou nenarozenou berušku, aby u ní kvůli tomu prostředí tam nebylo zvýšené riziko SIDS v jejím novorozeném věku a tak, taky si moc neumím představit jak to tam bude jako probíhat až bude prcek na světě. Jde mi o to, se v té televizi ukázat a získat tím nějaké finance pro dceru na studia event. účast v reklamách a tak, aby měla naspořené nějaké penízky do budoucna. Bydlíme s partnerem v podnájmu a díky téhle šou, by nám mohly banky vyjít vstříc s lepší hypotékou, odpustit úrok.. prostě abychom měli normální slušné měsíční splátky a mohly slušně žít. Nebo by nám někdo rovnou mohl věnovat nějaký byt. S partnerem jsme si miminko přáli, oba pracujeme, máme směšné „podprůměrné“ platy, dluhy nikde žádné nemáme a jsme slušní lidi. Tuhle šou vidím jen jako dobrou příležitost na přilepšení a usnadnění celkové ekonom. situace a jsem za to ochotná porodit v přímém přenosu, protože získání např. vlastního bydlení za to stojí. Partner s tímto krokem souhlasí. Ale pořád ve mě hlodá červíček nejistoty, mám strach, bojím se, pukne mi z toho srdce. Ale potřebujeme získat vlastní bydlení a tohle by byla snadná cesta a za pár let by si na mě nikdo nevzpomněl (což uvítám). Zvažuji, že po porodu bych z vily odešla, že i ta krátká účast ve vile během těhotenství a porodu by byla pro nás prospěšná. Podle situace jaká tam bude, bych tam s prckem zůstala a nebo to prostě vzdala a odešla. Nějakou tu pokutu by mi snad odpustili, když to odpustili jedné těhotné v 1.měsíci ve slovenských Vyvolených cca 2005.
Jsem prostě máma, která chce své rodině zajistit o stupeň lepší živobytí. Nepotřebuji se topit v milionech, stačí mi slušnější hypotéka abychom měli vlastní bydlení event. lepší zaměstnání a v pohodě to fin. utáhli.
Co si o tom myslíte a co byste dělaly vy?

myslím se že je to kravina na entou, a ty si ještě větší… když tam chceš jít v sedmém měsíci těhotenství :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:
vyvolení je, byla a bude šou o kurvách a kurevníkoch,.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
21.7.13 22:46
@pannacotta píše:
myslím se že je to kravina na entou, a ty si ještě větší… když tam chceš jít v sedmém měsíci těhotenství :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:
vyvolení je, byla a bude šou o kurvách a kurevníkoch,.

Bůh ví, co je autorka příspěvků zač, vždyť tohle je taky prodej :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
21.7.13 22:46
@martina0310 píše:
8o Nejsi mama,,jsi magor!

Magor je každý kdo do tohohle jde dobrovolně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
21.7.13 22:47
@MarkétkaU píše:
Nechápu proč by Vám měl někdo dávám lepší hypotéku apod. jen proto, že jsi v TV.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
21.7.13 22:48

Ty nejsi máma co se snaží. ty si totálně vymletá. navíc velmi silně pochybuju, že si vyberou těhuli. holka zapni hlavu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
21.7.13 22:50

8o no, myslím, že to tu ještě nebylo..porod v přímém přenosu..myslím si, že pro diváky to bude hodně zajímavé, pokud se tam dostaneš a jsi zajímavá osobnost, což těhotná žena ve vile asi zajímavá pro diváky bude.. :nevim: jestli se tam dostaneš a budeš tam, tak já asi nevynechám ani jeden díl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
21.7.13 22:51
@paola white píše:
Ty nejsi máma co se snaží. ty si totálně vymletá. navíc velmi silně pochybuju, že si vyberou těhuli. holka zapni hlavu :lol:

oni jsou schopní si těhuli vzít už jen kvůli sledovanosti :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104

To si snad děláš srandu? Já bych věřila že vyberou těhotnou. Víte jaká by byla sledovanost kdyby se tam očekával porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
@paola white píše:
Ty nejsi máma co se snaží. ty si totálně vymletá. navíc velmi silně pochybuju, že si vyberou těhuli. holka zapni hlavu :lol:

No nedivila bych se kdyby ji vybrali, pro sledovanost udělají cokoliv :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
21.7.13 22:52

@paola white
tak coz o to, prislib porodu v primem prenosu by mozna brali, to by melo sledovanost. ale pevne doufam, ze tam sedi nekdo soudny, kdo bude mit na mysli zdravotni a pravni dopady… :roll:

zakladatelce:
proc jako mas dojem, ze na zaklade ucasti v tv show ti banka odpusti uroky nebo da lepsi hypoteku??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí