Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ááááá koukám, že Martin je velmi oblíben
Taky už na něj mám alergii. Včera jsem neviděla zúčtování, nějak jsem to zaspala, ale těšim se, že to zítra před výzvou zopakujou, tak se juknu, jestli mu dali pořádně do kožichu ![]()
Tak to si měla sledovat dnešní rekapo, jak se choval po výzvě… Fakt truhlík ![]()
MirkaV hehe - truhlík- tak to si slušná, tak to si nenechte ujít zítra rekap, četla jsem on-line co se tam dnes dělo, to je takový pohlavní úd, že není rovno hehe
![]()
No fakt jsem zvědavá na Duel… Jenže on i z toho případně udělá, jaký je chudák a že ven chtěl… Chudáček. Jdu na online VV ![]()
MirkaV jdi na on-line na okounovi, tam je to psáno bez pardonů ![]()
ahoj holky, já teda rekapky sleduji jen na netu, ale to co jsem včera viděla v TV, to byl děs. M a T - tak to jsou fakt psychopati, kteří si nevidí na špičku nosu. Pořád si o sobě myslí, že jsou nejsilnější hráči a ani je nenapadlo, že by Pavel a Pluto mohli být oblíbenější u diváků. To,co tam předvedl včera Martin, bylo ubohé a vhodné podle velikosti jeho mozku… Jak mu vypadla ta zmrzka z lednice… tak se nechová ani dítě… a on prý je už dospělý… A pak na terase, jak všechny přeřvával - to byla síla… T a M se už více ztrapnit nemohli!!!!!!
Fakt mi přijde trapný co tam ti dva rádoby manželé předvádí. Jak jsem měla Martina ráda, tak ted mi leze krkem.
Je to takový přicmrndávač Tonyho…Tony se do někoho pustí a ona začne taky rejpat… A že se Pluto každýho zastává…zastává se toho kdo má podle něj pravdu!A myslím, že Plutovo chování se změnilo a nevidím na tom nic špatnýho ani vypočítavýho, spíše mi přijde bez sil a jsem zvědavá zda tam Martinovi či Tonymu jednu ubalí. Já už bych to asi udělala.Marcy mi přišla divná, ale fakt v tý hlavě něco má! Je jen extrémně lítostivá. Škoda, že si Pavel nestojí za svým názorem, jak řekl, že jsou krysy a pak se mu za to omluvil.Fuj! To bych mu plivla do huby ( Tonymu) on tam napadá kde koho každýho rozebere a pak se takhle rozčiluje. At jdou do řiti!
Jsem zvědavá kdo do toho duelu půjde a zda dostane Mertin alespon tisíc hlasů.
L.
tak co kdo to vyhraje,asi Tony co?ale prala bych to marusce.
Tak to vyhrál ten blbeček Tony.Tomu jsem to fakt nepřála.
Nevěřim,že tolik lidí mu poslalo tolik hlasů,že to byli tak hodně velké rozdíly.
Jsem moc ráda,že to Tony vyhrál,myslím si že ty hlasy opravdu dostal taky jsem mu pravidelně hlas posílala od začátku.Má svoje chyby,ale kdo z nás je nemá a v podstatě je to normální chlap.
gepy
Tak ja se pridam a jsem rada, ze vyhral Tony. Mezi ostatnima to byl totiz jedinej dospelej chlap hlavne chovanim, i vizazi. Vzhledove se mi libil moc pac presnou figuru mel muj byvaly
Jen moc nepreju tech 15 mega Kajdzas - nevim proc, vypada sice dobre, ale jednanim mi prijde jak trhovkyne, ale to je asi imidz ![]()
já jsem teda zklamaná, že to vyhrál Tony a prej se moc hezky po VV2 k Martinovi nechová, asi ho fakt jen využil. No ale kdo ví co je pravda a co novinářskej výmysl.
Mějte se a brzy na další diskuzi o VV3
e nebo spíš na diskuzi o super star ![]()
páá
Cauves,
asi sem ulitla ale jo
koukam, sem zvedava jak dopadne ta frashka Rene s Radimem
se mu vubec nedivim ze by ji zadnou imunitu nedal
ta pani proste strasne jeci, jo a ta „Ruzenka“ to je taky dobry dilko, bych ji fakt nehadala 43 nebo kolik to rikali ze ji je (jsem myslela minimalne 50). Kazdopadne je to ale krasna podivana, lepsi nez v zoo
.
Ahoj Gissele ![]()
Taky koukám, ale ne všechno stíhám, někdy jsem večer v práci ![]()
Jo René a Radim
To je dobrá dvojka, mě se líbí jak ona pořád do něj šije, taková provokatérka
![]()
Růženka
Ta mi nesedne, oni ji provokujou, jsou to ještě (někteří) puberťáci a baví je to, prostě ten věkový rozdíl je tam znát…
Dan se mi líbí jako chlap, ale docela přelítává a drbe, no něco jako Tony
Ale má šanci na vítězství ![]()
Verunka, tak ta je dost hloupoučká ![]()
Milan je v pohodě
Dominik taky ok, něco jako Hranáč ze dvojky, dělá legraci ![]()
Juli je cíťa a hodnej.
Nancy, Marcela a Ivana normální.
Linda prudička ![]()
A David v pohodě, líbilo se mi, že uznal, že jeho máma přehnala to s René a její dcerou ![]()