VyVolení :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
JellyBean
22.7.13 00:31
@pikola píše:
Nojo devce, ale Ornela je jina liga, ta si to aspon upletla s celebritou, co si vezmou na tobe? Cim jsi zajimava, vyjimecna? Jen tim, ze jsi tehotna? Trochu malo, ne?

Ona si mysli, ze diky tomuhle hovezimu napadu prave bude celebritou :lol: a pak to prijde…byt zadarmo, auto zadarmo a proste uplne vsechno zadarmo :mrgreen: a to se vyplati ne? :zed: :roll:

• Citovat
  • Upravit
1332
22.7.13 00:32
@Anonymní píše:
Navrhnu produkci sepsání smlouvy s tím, že tam budu účinkovat jen do porodu, porod bude v porodnici za přítomnosti kamer a poté se sbalím a pojedu s prckem domů. Za to budu požadovat nějakou fin. částku. Buď to přijmou nebo ne. S novorozenětem být ve vile nechci, ale období těhotenství si myslím, že bych tam strávit mohla v pohodě. Televize z toho bude mít dobrou sledovanost a moje dcera penízky na lepší školku, školu, vysokou, kroužky… Pokud na tento návrh nepřistoupí, tak nebudu ani o vstup do vily usilovat. Když může mamá Štiková požadovat deset melounů, co bych nemohla za svou krátkou účast něco chtít i já, protože s těhotenstvím i porodem mám divákům co nabídnout a televizi to zvýší sledovanost. Jednoduchá matematika.
No a v tomto případě nejsou vaše narážky na to, že miminko tím bude trpět na místě. Protože miminko pojede z porodnice se mnou domů do soukromí bez kamer. ;)

S „přirozenou inteligencí“ tebe jako matky, kterou tu ukazuješ, bude to miminko asi vcelku trpět i bez tvého účinkování ve vile :roll:

Ale good luck, tu banku, co vám dá lepší hypošku, nebo blázna, co by vám věnoval bydlení bych chtěla vidět :pankac:

A mít na školku, školu, VŠ i kroužky, no, tak to si řekni podobnou částku jako máma Štiková :mrgreen: :mrgreen: A pak dej vědět, jak moc si z tebe produkce sedla na zadek :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
22.7.13 00:36
@Ms.Blueberry píše:
Ona si mysli, ze diky tomuhle hovezimu napadu prave bude celebritou :lol: a pak to prijde…byt zadarmo, auto zadarmo a proste uplne vsechno zadarmo :mrgreen: a to se vyplati ne? :zed: :roll:

Ano, vsichni co jsou v televizi maji vsechno zadarmo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
22.7.13 00:38
@pikola píše:
Ano, vsichni co jsou v televizi maji vsechno zadarmo :mrgreen:

Tak vsichni do telvizeeee :lol: :mrgreen: ze me to nenapdlo driv sakra :lol: :lol: :lol: :roll:

• Citovat
  • Upravit
15995
22.7.13 03:38

Boooze do cehos tu dusi dal? Ale mozna prave na takove tam cekaji, na slusne, chytre atd lidi by prece nikdo nekoukal..si to predstavte, skupinka sedi vecer kolem caje a bavi se u tlumeneho svetla o poslednim nositeli Nobelovy ceny za literaturu, pak si reknou dobrou noc a jdou spat, to by byla sledovanost :mrgreen:
Ten napad je tak sileny, ze mam az strach, ze to zakladatelce vyjde :mrgreen: Az pak ziska cislo na nekoho z Blesku a bude mu volat pokazde, kdyz si nalakuje nechty jinou barvou, tak z toho mozna i nejake prachy vyzdima :lol: Bude nova seleeebrita :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
22.7.13 07:26

Ale jo, jdi do toho, já se ráda podívám na porod, kor kdyby to bylo online :mrgreen: :P chudáci porodníci :lol: být v přímém přenosu při akci.
Už vidím jak na nově přerušují program a dávají porod :mrgreen: :palec: (bez ironie)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.7.13 07:37

Nějak nechápu inteligenci ženy, která se hlásí do vyvolených, ještě ke všemu těhotná 8o opravdu vysoké IQ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3149
22.7.13 08:15

Já bych do toho šla a i těhotná a klidně bych tam zůstala i po porodu (pokud by nebyli komplikace). Pokud zůstane tam má obrovskou šanci to vyhrát! Držím ti place! A pokud se dostaneš budu koukat na max. dílů co stihnu!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
22.7.13 08:28

Ježkovi oči tak Tvůj další příspěvek to fakt rozsekl :zed: mno neboj jestli bude dítko inteligentní po Tobě tak prachy n Vš fakt potřebovat nebudeš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
22.7.13 09:17

Tak dívat se budu určitě, taková plejáda exotů pohromadě se jen tak nevidí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
22.7.13 09:19

No holky, já bych řekla, že má docela velkou šanci :think:.A i velkou šanci to vyhrát. Můj názor je ale takový, že je to bláznovství. Já bych tam nešla ani netěhotná, natož těhotná. Ale je to každého věc, pokud se na to cítíš tak to zkus a já si opravdu myslím, že tu šanci máš. Ale jen pokud by si tam zůstala i s miminem, jináč asi né. Když jim řekneš, že to pak zabalíš, tak si bez šance úplně. Tot můj názor :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
22.7.13 09:20
Přesně :mrgreen:,to se jen tak nevidí.
@suik píše:
Tak dívat se budu určitě, taková plejáda exotů pohromadě se jen tak nevidí :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
22.7.13 09:27
@Anonymní píše:
Navrhnu produkci sepsání smlouvy s tím, že tam budu účinkovat jen do porodu, porod bude v porodnici za přítomnosti kamer a poté se sbalím a pojedu s prckem domů. Za to budu požadovat nějakou fin. částku. Buď to přijmou nebo ne. S novorozenětem být ve vile nechci, ale období těhotenství si myslím, že bych tam strávit mohla v pohodě. Televize z toho bude mít dobrou sledovanost a moje dcera penízky na lepší školku, školu, vysokou, kroužky… Pokud na tento návrh nepřistoupí, tak nebudu ani o vstup do vily usilovat. Když může mamá Štiková požadovat deset melounů, co bych nemohla za svou krátkou účast něco chtít i já, protože s těhotenstvím i porodem mám divákům co nabídnout a televizi to zvýší sledovanost. Jednoduchá matematika.
No a v tomto případě nejsou vaše narážky na to, že miminko tím bude trpět na místě. Protože miminko pojede z porodnice se mnou domů do soukromí bez kamer. ;)
:roll: no coment.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
22.7.13 09:31

Ty vole :mrgreen: Tvuj další příspěvěk ty to myslíš fakt vážně??Co by jsi měla dostat? Prd dostaneš
vždit si tě ještě ani nevybrali a ty si tu sama píšeš scénář a nároky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
22.7.13 09:31

Milá zakladatelko,
casting se koná 27.7 na Praze 3.Až ti přijde pozvánka tak si to pořádně precti-oni té tyhle nápady přejdou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí