VyVolení :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4258
17.5.06 12:37

co rikate tomuto?
http://www.super.cz/…-pityho.html
myslite vazne ze je mozne ze prima divaky ovlivni?jako ze nam pousti co chce? a tim padem ze treba chce aby vyhral pavel,ze nam nepousti ze drzi porad lahev??jako vidam ho s pivem,ale zase ne tak jak to popisoval tony,tak fakt nevim.
jsem naivka ja myslela ze vazne zalezi na lidech,vy myslite ze se teda ty hlasy berou kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
17.5.06 12:42

Podle mě mu zatím neškodí :roll: Uvidíme 8) Každopádně, teď by si asi dali pozor :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
17.5.06 12:56

Já si myslím, že mu taky zatím neškodí a že ted si budou dávat majzla. Ono to asi není jen tak udělat nějakej sestřih, aby člověk vysek to zajímavý…
Ale já si myslím, že je taky dost lidí sleduje na netu, my máme taky online službu zaplacenou a chovají se v podstatě tak jak v sestřihu a neviděla jsem ještě nic co by bylo důležitý a oni vysekli…ale nesedím u toho celý den,že? :-) tak kdo ví.
Každopádně je to zajímavý.
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
17.5.06 14:35

Ahoj, bohužel tenhle pořad taky sleduji :roll:

Martin je podle mě rozmazlený, líný fracek. Manžel jak ho vidí, tak by střílel. Slovo práce je pro něj velká neznámá - galeje na něho. Prostě totální nesympaťák s nezdravým sebevědomím.

Tony - cholerik, ze začátku jsem ho mohla. Teď je už docela vidět, jak mu Martinovo mamkovství leze na nervy, ale snad v rámci taktiky(?) se snaží to udržet.

Pavel - překvapilo mě, kolik má u diváků podpory. Fakt to nechápu. Vidím ho jako burana, který dřív mluví a jedná, než myslí.

Marcy je podle mě chytrá a inteligentní (bylo úžasné, jak slovně rozmetala Jakuba), ale hrozně precitlivělá. Kdo z nás je ale dokonalý?

Marie - nezajímavá a nudná.

Pluto - nenapadá mě, co o něm říct. Taky mi nepřijde nijak zvlášť zajímavý.?

Pitty - slušný, pracovitý. Myslím, že i v hlavě něco má.

Abych řekla pravdu, výhru jsem přála Karolíně - no, bohužel. Teď už je mi to vcelku jedno. Hlavně nééé Martin nebo Pavel!!!!!

Ještě jsem chtěla dodat, že na každém klepu je pravdy trochu. A podle mě si štáb Primy život ve vile trochu upravuje k obrazu svému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
17.5.06 15:04

Já musím ještě reagovat na tu s scénku s novinama, nemyslím si, že by to nějak extra hrubě vytrhla, nepřišlo mi to tak hrozný a Karolína to asi taky nebrala nijak hrozně, protože se uculovala. A kdyby to klaďas Tony nechal bez povšimnutá, tak by hádka nevznikla.......
A že Tony bude jednou dobrým tátou? To teda bych za to ruku do ohně nedala. Já mu to jeho klaďáčství nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
17.5.06 16:51

Lauro - já mám pocit, že hlasy si poslal, spíše zajistil, „kouzelník“, který byl s Pavlem v rozstřelu… On tím dost právě oponoval, že si je jistý, že měl hlasy za 8000,–, což vycházelo na počet více, než měl Pavel… A tím zpochybnil hlasování Primy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
17.5.06 17:10

Tak to mi uteklo… Ale vím, že se řešilo i to, co jsem popsala výše :wink:

Tony - já mu moc nevěřím. Spíš nevím, jak ho brát… Umí hrát a to na všechny strany, kam se mu to hodí. A moc se mi líbilo, jak je včera Karolínka utřela… Moc si hošánci byli jistí Martinovou imunitou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
17.5.06 17:12

Asi máš pravdu s tím Tonym…já ho měla ze začátku ráda, ale ted si tam hraje až na moc fér chlapa a to mi nesedí.
Ten rozstřel jsem taky zrovna neviděla a mrzí mě to, ten ,, kouzelník,, je přítel mé spolužačky ze střední :-). škoda že jsem to neviděla.rozstřelů jsem prošvihla spoustu. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
17.5.06 17:16

Papko - já ty rozstřely taky nesloedovala, protože jsem netušila, že mě to chytne 8) Ale po pár rekapitulacích mi přišlo, že VV2 mají mnohem větší šťávu než VV1

Mimochodem, když včera v rekapu vyplňoval Tony s Martinem papíry na občanku, tuším, tak jsem byla mrtvá :) Když nedělají ty svoje podlosti, tak je s nimi fakt prča :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
17.5.06 17:27

Hm, tak ja som hodne prekvapena 8O .
Vasich VV sledujem poctivo s nasimi sa to neda vobec porovnat!!!
Vasa 2-ka sa mi zda lepsia ako jednotka a to uz je co povedat!!
Hlavne dramaturgia je super, u nas je to nenormalne nudne a o nicom a ti ludia co su u vas su zaujimavy, u nas absolutne nudni :-(
No a aby som presla k veci :-)
Tak ja som tu asi jedina, co fandi Martinovi a to tak, ze HODNE!!.
Martin je sice rozmaznany fracek s tym suhlasim, ale co je sympaticke mne, ze to neskryva, naopak robi si zo seba srandu.
Mne jeho humor pride celkom inteligentny, ma nadhlad a sebaironiu, ktoru som inde nevidela, proste podla mna ma talent a je original s velkou charizmou.
Mne sa take typy chlapov vobec nepacia, ale on ma niecim proste pritahuje. S muzom sa na jeho vtipoch dobre zabavame dava tomu dost stavu spolu s Tonym.
No a vnutri je to citlivy kluk. Okrem toho ide najviac s kozou na trh, ved tam otvorene priznava take veci, napr. bisexualitu.
A neviem si to vobec predstavit bez neho, preboha ved by to bolo totalne nudne!!!
Na co by sme sa pozerali? Na nudneho Pluta s Pavlom?? preboha zaco si to tam zasluzi vyhrat Pavel?? za to, ze tam cele dni nic nerobi, len chlasce? A to, ze tam chlasce, je uplne evidentne, ved ked sa hadal s Tonym, tak sa motal a nevedel ani poriadne rozpravat!! A co robi okrem toho?? akurat furt opakuje, ze je na pohodu!! No a co mam proti nemu? Ak ste sledovali pozorne, tak davali jeho agresivny vystup a ked sa vsetci divili, co mu je, tak ich do oci oklamal, ze ma tajnu ulohu, ze ma byt nasraty!!
A to este ukazovali v zostrihu s komentarom, ze ziadnu taku ulohu nema!! To sa mi pri ich paranoji, ze ma niekto ulohu, zda maximalna podpasovka.
A on to myslel uplne vazne, nerobil si srandu, ako ked si ju robi Martin, ktory vzdy nakoniec prizna, ze to bola sranda.
A co jeho absolutny nedostatatok empatie?? to sme sami dvaja s muzom, co to vidime?
Ok.argumentujete tym, ze sa mal pravo tesit, ze postupil, no mne sa moc normalne nezda, ze to robil rovno pred placucou Karol, ale dobre beriem. Ale co to jeho vytesovanie, ked vypadol Peter?
Pity tam plakal a on si siel otvorit sampanske!! To fakt chcete, aby vyhralo take bezcitne prasa? On mi presne predstavuje typyckeho ceskeho primitivneho chlapa, co dojde domov, vyvaly si tlsty pupok, otvori si 10 piv a kuka na futbal do toho oplzlo nadava s kamosmi.
Podla mna nema vobec ziadnu uroven. Je uplne nudny a nezaujimavy, keby tam nebol, tak si to nikto ani nevsimne.
Ved to by fakt mohli dat tych 15 melonov hocijakemu chlapovi z hospody. Podla mna by vitaz mal byt niecim zaujimavy, mal by sa tam vediet zhovadit, dat tam nieco zo seba, robit show!!!
Jeho absolutna egocentickost sa ukazala aj vcera ked to napalil do Pityho, jasne, nespravil to naschval, ale vobec nebral ohlad, ze ho moze poranit, slo mu len o to vyhrat a nadzgat si brucho ;-((
My zase ked vidime jeho, tak si vravime, kde maju ti cesi oci??
To fakt staci z neho spravit ukrivdeneho chudacika a hned ma hlasy??
To je to iste ako Sany, tiez to hrala na chudinku a hlasy pribudali ;-(
Dalsia vec proti Pavlovi, vy sa Tonymu cudujete, ked tam plakal kvoli Renate a Pavel akoby sa nic nestalo, si tam vyhukoval ako je na pohodu? Ja verim tomu, ze byt tam, tak ho polka z vas neznasa.
Stab je max proti Tonymu a Martinovi, sa pozrite koho najviac drbali vojaci, komu stale beru cigarety, deptaju ho s Renatou. Martina tam stale len drbu, vid vcerajsi vylet. Ale on to aj tak plni, jasne, ze robi chudinku, ale snazi sa v ramci svojich moznosti.
Karol sa dala, tiez bola clovek, co si vedel robit srandu sam zo seba.
Pityho mam rada, akurat sa trocha malo prejavuje, ale je to fakt dobry clovek, zlaty
Maruska-nie je zly clovek, aj dobre vyzera (az na tie kerky :-) ale je strasne hlupucka a ovplyvnitelna :-(
Tony-mozem ho celkom, ale tiez mam pocit, ze to ma nahrate a ze ide podla nejakeho scenara, ze nie je uprimny. Nechapem ani ten jeho vztah z Renatou, asi sa chce cez nu zviditelnit. Dost ma prekvapuje, ze je truhlar, alebo tesar? teraz neviem, ale je na to dost inteligentny, to by zahrat nevedel.
Ale tatka a mamka ja teda mozem ;-)
Okrem toho, kto tam nerobi taktiku?? Pavel, Pluto??? ved davaju stale Tonyho, alebo Martina, aby sa zbavili silnych. Akurat o tom tolko nehovoria, v tomto su martin a tony trocha blbi, viac si tym skodia ako pomahaju.
Marcy-nejak zvlast mi nevadi, da sa.
Pluto-no tak to je kapitola sama o sebe, bez kometara. Uz mal byt davno vonku.
No a co spravila Karol?? A vas nikoho nenapadlo, ze tym vlastne dala spravu Martinovi a Tonymu, ze to prehanaju, ze davaju len zostrihy, kde oni nadavaju na Pavla? Ze im tym dala siganal, aku maju podporu vonku?? Karol je daleko inteligentnejsia a este aj tym, co povedala, ako tam Pavel trpi im dala jasnu spravu. A este im tym mohla dat najavo, ze Pavel vyhral duel-vec, ktoru oni ani netusia.
Tak to aspon vidim ja.
A vazne som vcera videla nejaky konflikt, co bol uz skor a ukazali len nervozneho Tonyho, ale Pavla uz v zlom svetle neukazali. Je to cele len hra Primy, sa stavim, ze tento tyzden budu hovadit zase Pavla, aby sa to vyrovnalo a hlasy sli aj Tonymu a Martinovi aby este nevypadli. Ved kto by tam robil srandu?? Kludne verim aj tej manipulacii s hlasmi, my tam mame vo VV jedneho debila transsexuala, co tam ludom oplzlo nadava, zabil tam sliepku, co tam chovali kvoli cigaretam!!! No fakt hovado hrozne a stale dojde ako vitaz duelu :-( Takze bud su u nas ludia slepi, alebo to niekto pekne manipuluje. :-( Co som postrehla, tak obvykle vyhra clovek, ktory je kontroverzny a dava tam zo seba najviac, proste im robi zabavu a najviac si to tam „odmaka“ co sa tyka divakov a tym co da aj zo svojho „ja“ a sukromia. Vid u vas Vladko a u nas Linda, ale aj vo svete, co som citala, to bolo podobne.
On je totiz ten nas Ericek tiez taky hodne kontroverzny a vyvolava konflikty a to je to, na co sa ludia radi pozeraju. Preto mam pocit, ze sa ho Joj nechce vzdat a vracaju ho stale do hry :-((
Takze takto nejak to vidim ja, dufam, ze ma neukamenujete :-)) ale uz to tu zacinalo byt ako fun klub Pavla tak som sa rozhodla, to tu trocha nazorovo vyrovnat :-)
Neberte mi Martina, prosim !!! :-))))))) Ked som sla z dovolenky, tak som sa uplne najviac tesila na vasich VV :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
17.5.06 17:30

Taky mi dvojka přijde akčnější než jednička. Včera jsem zrovínka přemýšlela zda Hanka byla v jedničce či v dvojce…nakonec jsem si vzpoměla.
Jo vyplnování papírů bylo super! Já se u nich nasměju, ale chování vůči Pavlovi se mi nelíbí.
Všimli jste si taky jak se Tereza Karolíny při bleskovém výslechu při duelu ptala s kým vypadl Jakub v duelu a ona že s Lůcou a Treze jí opravila že s Marcy a pak se opravila za chvilku znova, že měla pravdu, že s Lůcou? Nebno jak to bylo? Ted jsem se do toho pro změnu zamotala já :-).
Ale vím, že tam padla blbost ze strany Terky…Já myslela, že to má připravený i s odpověďma?Nebo že by jela s fleku? No je profík.Fakt to uvádí dobře! Vyloženě se mi tram hodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
17.5.06 17:44

Teda Gothic! Tys mi dala! Já než to přelouskala! :-)
Já bych taky sledovala vv na slovensku, ale bohužel nemám šanci…
Musím, ale říct, že když jsem sledovala konec VV1 u vás spolu s českýma, tak mě ten konec moc nebral. přijde mi, že ty lidičky už nakonci nemají sílu a VV jsou taky vysátí. Moc mě pak zajímalo kdo to u vás vyhraje. Když dávali první přenos od vás z vily říkala jsem si a jéje pojali to jako BB, ale postupně mi lidičky přirostli k srdci. Linda byla fakt kus a přišla mi fajn, ale nic moc jsem o ní nevěděla.
Co ted vůbec dělá? Teda jestli něco dělá…O Vladovi jsem taky dlouho nic neslyšela. Vlastně pořádně o nikom, jen vím že Emil dělá toho číšníka( a moc mu to nejde manžovi přinesl místo hranolek,am. brambory…ale stane se) jinak s ním byla legrace i si k nám sednul na chvilku a povídal. Odpověděl snad úplně na všechno.
Regina měla mít nějakou tu výžstavu......
Jsem zvědavá jak se chytnou lidičky z dvojky…ani nedostávají nic od sazky jako loni jednička a nejsou tam exvyvolení, aby povyprávěli jaký to bylo první noc venku a na co se ted chystají…:-(
jéé já se zas rozkecala.
Tak jdu vařit večeři, aby to moje dítko usnulo než VV začnou :wink:
Pa
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
17.5.06 18:59

Ahoj,

sleduji VV2 VELMI SPORADICKY, ale od začátku fandím Martinovi :lol: Na nic si nehraje a fakt mne BAVÍ :lol:

Pak byla ještě velmi sympatická „depresačka“ Karol :wink: , ale bohužel…

Pavel je (sorry) BURAN :evil: … a nad Tonym bych přemýšlela, kdyby ty prachy potřeboval stejně jako Ti ostatní :roll:

Ostatní nějak nevyčnívají… nestojí za zmínku :twisted:

Toť můj názor 8)

Peťula + Pavlík 11,5měs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
17.5.06 19:34

gothic - vyčerpávající :)
Občas jsem slovenské Vyvolené sledovala, ale dokonale mě znechutil Erik. Byla jsem z něj naprosto v šoku. Sakra, co to je za člověka 8O 8O 8O . Jeho účast v této soutěži je výsměchem všem, kteří se tam přihlásili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
17.5.06 20:17

Teda Gothic, ty si se rozepsala :) Je fajn, že Martin má fanoušky, aspoň je to potom zajímavější… Ale popravdě, jsem čekala, že teď už konečně vypadne :lol: Takže sorry 8)

• slovenské VV taky nemám šanci sledovat, kdyby byla, tak mrknu a okouknu :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí