Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Cauves,
tak jsem byla vcera docela dost zklamana. To ze vyrazili Dana me teda dostalo, to jsem opravdu necekala. Ja toho Milana nejak nemuzu. Mi prijde tak nejak retardovanej
, no ale treba se mi to jen zda. Hlavne mi vadi, ze kazdymu radi jak co ma delat, chovat se, poucuje, plus to jeho vecny vystavovani pivniho mozolu me dost vadi
to uz je fakt ujety
. No kazdopadne jsem se vypovidala, jsem zhrzeny fanda
chjo se clovek mohl aspon v ty telce podivat na peknyho chlapa a ted tam zustalo todle
.
Ahoj ![]()
No mě to taky zaskočilo, Dan mi byl nějak sympatičtější. Ale dostala mě René s tím hasičákem
![]()
Cauves,
to teda jo
to me taky dostala. Ale jak na ni „Ruzenka“ rvala bylo dost hnusny, holt asi pani nepocitala, ze bude delat taky neco jinyho nez si valet
.
Růžena je mi nesympatická a ani já bych s ní se svou povahou nevycházela
Navíc nechápu, proč na rené ječela, když o tom věděla, že to chystá. jsem zvědavá, co jí dají za trest, jestli fakt poničila kamerový systém
Ale zase jí napsali, že může všechno, tak se holt chytla
![]()
No jiste, s tim museli pocitat, ze kdyz takovymu dablikovi reknou delej cokoli tak proste neco vymysli
. Ruzenku bych teda taky zcela urcite poslala do jistych mist, dela ze je madam a mluvi jako kanal
, ten jeji syn asi musi bejt fakt nadsenej, ze je tam s mati
.
Ahoj, tak co říkáš duelu? Neříkám, že je mi Linda zrovna sympatická, ale vyrazila bych spíš Růženu
Dominik se asi teď zblázní ![]()
Jsem v sedmém měsíci těhotenství a byla jsem na castingu. Jestli se do vily dostanu, tak tam i porodím. Ale co potom? Mám strach o svou nenarozenou berušku, aby u ní kvůli tomu prostředí tam nebylo zvýšené riziko SIDS v jejím novorozeném věku a tak, taky si moc neumím představit jak to tam bude jako probíhat až bude prcek na světě. Jde mi o to, se v té televizi ukázat a získat tím nějaké finance pro dceru na studia event. účast v reklamách a tak, aby měla naspořené nějaké penízky do budoucna. Bydlíme s partnerem v podnájmu a díky téhle šou, by nám mohly banky vyjít vstříc s lepší hypotékou, odpustit úrok.. prostě abychom měli normální slušné měsíční splátky a mohly slušně žít. Nebo by nám někdo rovnou mohl věnovat nějaký byt. S partnerem jsme si miminko přáli, oba pracujeme, máme směšné „podprůměrné“ platy, dluhy nikde žádné nemáme a jsme slušní lidi. Tuhle šou vidím jen jako dobrou příležitost na přilepšení a usnadnění celkové ekonom. situace a jsem za to ochotná porodit v přímém přenosu, protože získání např. vlastního bydlení za to stojí. Partner s tímto krokem souhlasí. Ale pořád ve mě hlodá červíček nejistoty, mám strach, bojím se, pukne mi z toho srdce. Ale potřebujeme získat vlastní bydlení a tohle by byla snadná cesta a za pár let by si na mě nikdo nevzpomněl (což uvítám). Zvažuji, že po porodu bych z vily odešla, že i ta krátká účast ve vile během těhotenství a porodu by byla pro nás prospěšná. Podle situace jaká tam bude, bych tam s prckem zůstala a nebo to prostě vzdala a odešla. Nějakou tu pokutu by mi snad odpustili, když to odpustili jedné těhotné v 1.měsíci ve slovenských Vyvolených cca 2005.
Jsem prostě máma, která chce své rodině zajistit o stupeň lepší živobytí. Nepotřebuji se topit v milionech, stačí mi slušnější hypotéka abychom měli vlastní bydlení event. lepší zaměstnání a v pohodě to fin. utáhli.
Co si o tom myslíte a co byste dělaly vy?
Já bych nešla do Vyvolených ani jako netěhotná. Natož těhotná porodit tam a ještě tam být s miminkem ![]()
jedinné co mě napadlo je, to si děláš pr..l?, beru to jako vtip nebo výlev puberťáka co chce prudit.
Celý příspěvek píšeš jen o tom, jak vám někdo odpustí úrok, odpustí pokutu, dá zadarmo byt. Proboha proč by to někdo dělal ![]()
Myslím, že si děláš prču a jestli ne, tak si klepu na čelo. Miminko a matka v šesinedělí. Ha, pochybuju, že tě vyberou. Asi bych neobětovala první týdny s miminkem pro šou. Nepodrobila bych ho tomu chaosu, zrakům mnoha lidí, nepohodlí.
Přijde mi to bezohledné vůči miminku. Myslíš, že by se ve vile podřizovali miminku?
A nemyslím si, že by sis tím až tak polepšila, to bys musela vyhrát ![]()
Myslím si, že je to pěkná blbost a neudělala bych to.. Hlavně si myslím, že tě tam nevezmou už kvůli tomu těhotenství.. mě to přijde padlé na hlavu..
Nechápu proč by Vám měl někdo dávám lepší hypotéku apod. jen proto, že jsi v TV.