VyVolení :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
450
23.9.07 09:53

Cauves,

tak jsem byla vcera docela dost zklamana. To ze vyrazili Dana me teda dostalo, to jsem opravdu necekala. Ja toho Milana nejak nemuzu. Mi prijde tak nejak retardovanej :oops: , no ale treba se mi to jen zda. Hlavne mi vadi, ze kazdymu radi jak co ma delat, chovat se, poucuje, plus to jeho vecny vystavovani pivniho mozolu me dost vadi :lol: to uz je fakt ujety :lol: . No kazdopadne jsem se vypovidala, jsem zhrzeny fanda :D chjo se clovek mohl aspon v ty telce podivat na peknyho chlapa a ted tam zustalo todle 8O .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
23.9.07 23:18

Ahoj :wink:
No mě to taky zaskočilo, Dan mi byl nějak sympatičtější. Ale dostala mě René s tím hasičákem :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
23.9.07 23:21

Cauves,

to teda jo :lol: to me taky dostala. Ale jak na ni „Ruzenka“ rvala bylo dost hnusny, holt asi pani nepocitala, ze bude delat taky neco jinyho nez si valet :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
23.9.07 23:25

Růžena je mi nesympatická a ani já bych s ní se svou povahou nevycházela :roll: Navíc nechápu, proč na rené ječela, když o tom věděla, že to chystá. jsem zvědavá, co jí dají za trest, jestli fakt poničila kamerový systém 8O Ale zase jí napsali, že může všechno, tak se holt chytla :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
24.9.07 08:56

No jiste, s tim museli pocitat, ze kdyz takovymu dablikovi reknou delej cokoli tak proste neco vymysli :lol: . Ruzenku bych teda taky zcela urcite poslala do jistych mist, dela ze je madam a mluvi jako kanal 8O , ten jeji syn asi musi bejt fakt nadsenej, ze je tam s mati :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
29.9.07 22:24

Ahoj, tak co říkáš duelu? Neříkám, že je mi Linda zrovna sympatická, ale vyrazila bych spíš Růženu :x Dominik se asi teď zblázní :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.13 22:36

2013

Jsem v sedmém měsíci těhotenství a byla jsem na castingu. Jestli se do vily dostanu, tak tam i porodím. Ale co potom? Mám strach o svou nenarozenou berušku, aby u ní kvůli tomu prostředí tam nebylo zvýšené riziko SIDS v jejím novorozeném věku a tak, taky si moc neumím představit jak to tam bude jako probíhat až bude prcek na světě. Jde mi o to, se v té televizi ukázat a získat tím nějaké finance pro dceru na studia event. účast v reklamách a tak, aby měla naspořené nějaké penízky do budoucna. Bydlíme s partnerem v podnájmu a díky téhle šou, by nám mohly banky vyjít vstříc s lepší hypotékou, odpustit úrok.. prostě abychom měli normální slušné měsíční splátky a mohly slušně žít. Nebo by nám někdo rovnou mohl věnovat nějaký byt. S partnerem jsme si miminko přáli, oba pracujeme, máme směšné „podprůměrné“ platy, dluhy nikde žádné nemáme a jsme slušní lidi. Tuhle šou vidím jen jako dobrou příležitost na přilepšení a usnadnění celkové ekonom. situace a jsem za to ochotná porodit v přímém přenosu, protože získání např. vlastního bydlení za to stojí. Partner s tímto krokem souhlasí. Ale pořád ve mě hlodá červíček nejistoty, mám strach, bojím se, pukne mi z toho srdce. Ale potřebujeme získat vlastní bydlení a tohle by byla snadná cesta a za pár let by si na mě nikdo nevzpomněl (což uvítám). Zvažuji, že po porodu bych z vily odešla, že i ta krátká účast ve vile během těhotenství a porodu by byla pro nás prospěšná. Podle situace jaká tam bude, bych tam s prckem zůstala a nebo to prostě vzdala a odešla. Nějakou tu pokutu by mi snad odpustili, když to odpustili jedné těhotné v 1.měsíci ve slovenských Vyvolených cca 2005.
Jsem prostě máma, která chce své rodině zajistit o stupeň lepší živobytí. Nepotřebuji se topit v milionech, stačí mi slušnější hypotéka abychom měli vlastní bydlení event. lepší zaměstnání a v pohodě to fin. utáhli.
Co si o tom myslíte a co byste dělaly vy?

• Citovat
  • Upravit
8940
21.7.13 22:40

Já bych se v první řadě vzpamatovala 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
21.7.13 22:40

Já bych nešla do Vyvolených ani jako netěhotná. Natož těhotná porodit tam a ještě tam být s miminkem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1779
21.7.13 22:41

8o jedinné co mě napadlo je, to si děláš pr..l?, beru to jako vtip nebo výlev puberťáka co chce prudit.
Celý příspěvek píšeš jen o tom, jak vám někdo odpustí úrok, odpustí pokutu, dá zadarmo byt. Proboha proč by to někdo dělal :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223

Myslím, že si děláš prču a jestli ne, tak si klepu na čelo. Miminko a matka v šesinedělí. Ha, pochybuju, že tě vyberou. Asi bych neobětovala první týdny s miminkem pro šou. Nepodrobila bych ho tomu chaosu, zrakům mnoha lidí, nepohodlí. :nevim: Přijde mi to bezohledné vůči miminku. Myslíš, že by se ve vile podřizovali miminku? :nevim: A nemyslím si, že by sis tím až tak polepšila, to bys musela vyhrát :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200

Myslím si, že je to pěkná blbost a neudělala bych to.. Hlavně si myslím, že tě tam nevezmou už kvůli tomu těhotenství.. mě to přijde padlé na hlavu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
900

8o Nejsi mama,,jsi magor!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899

Že jsi hloupá? chudák to dítě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563

Nechápu proč by Vám měl někdo dávám lepší hypotéku apod. jen proto, že jsi v TV.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí