VyVolení :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5548
21.7.13 23:39

A ty chceš jít na části v Praze? Už ti došel email, že té vybrali do prvního kola?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2811
21.7.13 23:44

Vždyť i třeba takové Miss, která vyhraje, dají byt jen na rok a ty si myslíš, že tobě jen tak někdo věnuje byt za účast? Nebo dá lepší hypotéku? Banku zajímá jen to, jestli jste schopní platit, tím, že půjčí jen tak někomu, kdo byl v televizi přeci nic nezíská. Ona z toho nic mít nebude a já si teda nepamatuju, že bych u vyřizování hypotéky vyplňovala kolonku- Účast v televizní show, porod v přímém přenosu = hypotéka bez úroků. Jak jsi sama psala, za pár let po tobě ani pes neštěkne, ale banka, ta teda rozhodně štěkat bude, banka nedává nic jen tak, není to sociálka. A chápu, že té v 1. měsíci odpustili pokutu, protože u té je pravděpodobné, že o tom nevěděla, ale ty tam s tím, že jsi těhotná chceš jít, tak proč by něco odpouštěli, nebuď naivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
21.7.13 23:44

Sranda, ne :?: :?: :mrgreen: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
21.7.13 23:50

Ale téhle tam myslím už jednou bylaa pak si to rozmyslela a odešla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
21.7.13 23:56

No tak to je moc… Tak ať jde do vyvolených tvůj partner když už si myslíte, že být v tv vám pomůže k lepším úrokům :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
21.7.13 23:58

@jajda32 :pankac: třeba bude vonět Pokornýmu a dostane ho do nějaké reklamy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
21.7.13 23:59

Hlavně předpokládám, že na castingu bylo takových magorů zase několik tisíc, takže šance, že jí vyberou je skoro žádná. Tak ani není co řešit :D
Nebo když já půjdu na casting miss, tak jsem už taky modelka? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
22.7.13 00:08
@tamata píše:
Hlavně předpokládám, že na castingu bylo takových magorů zase několik tisíc, takže šance, že jí vyberou je skoro žádná. Tak ani není co řešit :D
Nebo když já půjdu na casting miss, tak jsem už taky modelka? :lol:

Našpul pusu, vyfoť se před zrcadlem s bleskem a dej to na FB, ani nebudeš muset jít do Miss a budeš modelka :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2811
22.7.13 00:11

@tamata hlavně velkej výstřih a vyšpuléná pusa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.13 00:12

Navrhnu produkci sepsání smlouvy s tím, že tam budu účinkovat jen do porodu, porod bude v porodnici za přítomnosti kamer a poté se sbalím a pojedu s prckem domů. Za to budu požadovat nějakou fin. částku. Buď to přijmou nebo ne. S novorozenětem být ve vile nechci, ale období těhotenství si myslím, že bych tam strávit mohla v pohodě. Televize z toho bude mít dobrou sledovanost a moje dcera penízky na lepší školku, školu, vysokou, kroužky… Pokud na tento návrh nepřistoupí, tak nebudu ani o vstup do vily usilovat. Když může mamá Štiková požadovat deset melounů, co bych nemohla za svou krátkou účast něco chtít i já, protože s těhotenstvím i porodem mám divákům co nabídnout a televizi to zvýší sledovanost. Jednoduchá matematika.
No a v tomto případě nejsou vaše narážky na to, že miminko tím bude trpět na místě. Protože miminko pojede z porodnice se mnou domů do soukromí bez kamer. ;)

• Citovat
  • Upravit
13073
22.7.13 00:18
@Anonymní píše:
Navrhnu produkci sepsání smlouvy s tím, že tam budu účinkovat jen do porodu, porod bude v porodnici za přítomnosti kamer a poté se sbalím a pojedu s prckem domů. Za to budu požadovat nějakou fin. částku. Buď to přijmou nebo ne. S novorozenětem být ve vile nechci, ale období těhotenství si myslím, že bych tam strávit mohla v pohodě. Televize z toho bude mít dobrou sledovanost a moje dcera penízky na lepší školku, školu, vysokou, kroužky… Pokud na tento návrh nepřistoupí, tak nebudu ani o vstup do vily usilovat. Když může mamá Štiková požadovat deset melounů, co bych nemohla za svou krátkou účast něco chtít i já, protože s těhotenstvím i porodem mám divákům co nabídnout a televizi to zvýší sledovanost. Jednoduchá matematika.
No a v tomto případě nejsou vaše narážky na to, že miminko tím bude trpět na místě. Protože miminko pojede z porodnice se mnou domů do soukromí bez kamer. ;)

ano a produkce to udělá přesně tak jak ty jim to navrhneš. Co by pro tebe neudělali že? Obzvláště pokud tě ještě ani nevybrala a produkce ani netuší, že existuješ. Ale sebevědomí ti nechybí :lol:
A nenarozená dcera už jde rovnou na vysokou jo? To to letí, milé děti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35797
22.7.13 00:20

Nojo devce, ale Ornela je jina liga, ta si to aspon upletla s celebritou, co si vezmou na tobe? Cim jsi zajimava, vyjimecna? Jen tim, ze jsi tehotna? Trochu malo, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
22.7.13 00:26
@Anonymní píše:
No a v tomto případě nejsou vaše narážky na to, že miminko tím bude trpět na místě. Protože miminko pojede z porodnice se mnou domů do soukromí bez kamer. ;)

Jestli se srovnavas s,,mamou Stikovou,,, tak uz se ani nedivim, ze mas takove debilni napady :lol: :roll: :zed: Hlavne jako k cemu to bude??? Pravidla jsou dana, ze ve vile budes od zacatku az do vyrazeni ne? Tak ja nechapu, proc by jsi mela mit furt nejake vyjimky :nevim:? Kde to zijes :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13073
22.7.13 00:28

Ne, ona má pocit, že to všechno pojede podle ní a jejích pravidel a podle toho jak ona jim to navrhne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
22.7.13 00:29

EH? 8o

Děvče spadni z mraku, dej si studenou sprchu…proc myslis, ze by si zrovna tebe vybrali, v cem jsi tak vyjimecna…jen to ze jsi tehotna? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí