Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A ty chceš jít na části v Praze? Už ti došel email, že té vybrali do prvního kola?
Vždyť i třeba takové Miss, která vyhraje, dají byt jen na rok a ty si myslíš, že tobě jen tak někdo věnuje byt za účast? Nebo dá lepší hypotéku? Banku zajímá jen to, jestli jste schopní platit, tím, že půjčí jen tak někomu, kdo byl v televizi přeci nic nezíská. Ona z toho nic mít nebude a já si teda nepamatuju, že bych u vyřizování hypotéky vyplňovala kolonku- Účast v televizní show, porod v přímém přenosu = hypotéka bez úroků. Jak jsi sama psala, za pár let po tobě ani pes neštěkne, ale banka, ta teda rozhodně štěkat bude, banka nedává nic jen tak, není to sociálka. A chápu, že té v 1. měsíci odpustili pokutu, protože u té je pravděpodobné, že o tom nevěděla, ale ty tam s tím, že jsi těhotná chceš jít, tak proč by něco odpouštěli, nebuď naivní.
Ale téhle tam myslím už jednou bylaa pak si to rozmyslela a odešla…
No tak to je moc… Tak ať jde do vyvolených tvůj partner když už si myslíte, že být v tv vám pomůže k lepším úrokům
![]()
@jajda32
třeba bude vonět Pokornýmu a dostane ho do nějaké reklamy ![]()
Hlavně předpokládám, že na castingu bylo takových magorů zase několik tisíc, takže šance, že jí vyberou je skoro žádná. Tak ani není co řešit ![]()
Nebo když já půjdu na casting miss, tak jsem už taky modelka? ![]()
@tamata píše:
Hlavně předpokládám, že na castingu bylo takových magorů zase několik tisíc, takže šance, že jí vyberou je skoro žádná. Tak ani není co řešit
Nebo když já půjdu na casting miss, tak jsem už taky modelka?
Našpul pusu, vyfoť se před zrcadlem s bleskem a dej to na FB, ani nebudeš muset jít do Miss a budeš modelka
![]()
Navrhnu produkci sepsání smlouvy s tím, že tam budu účinkovat jen do porodu, porod bude v porodnici za přítomnosti kamer a poté se sbalím a pojedu s prckem domů. Za to budu požadovat nějakou fin. částku. Buď to přijmou nebo ne. S novorozenětem být ve vile nechci, ale období těhotenství si myslím, že bych tam strávit mohla v pohodě. Televize z toho bude mít dobrou sledovanost a moje dcera penízky na lepší školku, školu, vysokou, kroužky… Pokud na tento návrh nepřistoupí, tak nebudu ani o vstup do vily usilovat. Když může mamá Štiková požadovat deset melounů, co bych nemohla za svou krátkou účast něco chtít i já, protože s těhotenstvím i porodem mám divákům co nabídnout a televizi to zvýší sledovanost. Jednoduchá matematika.
No a v tomto případě nejsou vaše narážky na to, že miminko tím bude trpět na místě. Protože miminko pojede z porodnice se mnou domů do soukromí bez kamer. ![]()
@Anonymní píše:
Navrhnu produkci sepsání smlouvy s tím, že tam budu účinkovat jen do porodu, porod bude v porodnici za přítomnosti kamer a poté se sbalím a pojedu s prckem domů. Za to budu požadovat nějakou fin. částku. Buď to přijmou nebo ne. S novorozenětem být ve vile nechci, ale období těhotenství si myslím, že bych tam strávit mohla v pohodě. Televize z toho bude mít dobrou sledovanost a moje dcera penízky na lepší školku, školu, vysokou, kroužky… Pokud na tento návrh nepřistoupí, tak nebudu ani o vstup do vily usilovat. Když může mamá Štiková požadovat deset melounů, co bych nemohla za svou krátkou účast něco chtít i já, protože s těhotenstvím i porodem mám divákům co nabídnout a televizi to zvýší sledovanost. Jednoduchá matematika.
No a v tomto případě nejsou vaše narážky na to, že miminko tím bude trpět na místě. Protože miminko pojede z porodnice se mnou domů do soukromí bez kamer.
ano a produkce to udělá přesně tak jak ty jim to navrhneš. Co by pro tebe neudělali že? Obzvláště pokud tě ještě ani nevybrala a produkce ani netuší, že existuješ. Ale sebevědomí ti nechybí ![]()
A nenarozená dcera už jde rovnou na vysokou jo? To to letí, milé děti ![]()
Nojo devce, ale Ornela je jina liga, ta si to aspon upletla s celebritou, co si vezmou na tobe? Cim jsi zajimava, vyjimecna? Jen tim, ze jsi tehotna? Trochu malo, ne?
@Anonymní píše:
No a v tomto případě nejsou vaše narážky na to, že miminko tím bude trpět na místě. Protože miminko pojede z porodnice se mnou domů do soukromí bez kamer.
Jestli se srovnavas s,,mamou Stikovou,,, tak uz se ani nedivim, ze mas takove debilni napady
Hlavne jako k cemu to bude??? Pravidla jsou dana, ze ve vile budes od zacatku az do vyrazeni ne? Tak ja nechapu, proc by jsi mela mit furt nejake vyjimky
? Kde to zijes
![]()
Ne, ona má pocit, že to všechno pojede podle ní a jejích pravidel a podle toho jak ona jim to navrhne ![]()
EH? ![]()
Děvče spadni z mraku, dej si studenou sprchu…proc myslis, ze by si zrovna tebe vybrali, v cem jsi tak vyjimecna…jen to ze jsi tehotna? ![]()