VyVolení :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3910
22.7.13 11:42
@Anonymní píše:
Navrhnu produkci sepsání smlouvy s tím, že tam budu účinkovat jen do porodu, porod bude v porodnici za přítomnosti kamer a poté se sbalím a pojedu s prckem domů. Za to budu požadovat nějakou fin. částku. Buď to přijmou nebo ne. S novorozenětem být ve vile nechci, ale období těhotenství si myslím, že bych tam strávit mohla v pohodě. Televize z toho bude mít dobrou sledovanost a moje dcera penízky na lepší školku, školu, vysokou, kroužky… Pokud na tento návrh nepřistoupí, tak nebudu ani o vstup do vily usilovat. Když může mamá Štiková požadovat deset melounů, co bych nemohla za svou krátkou účast něco chtít i já, protože s těhotenstvím i porodem mám divákům co nabídnout a televizi to zvýší sledovanost. Jednoduchá matematika.
No a v tomto případě nejsou vaše narážky na to, že miminko tím bude trpět na místě. Protože miminko pojede z porodnice se mnou domů do soukromí bez kamer. ;)

Bože, ty nemáš na vlastní bydlení a myslíš, že ušetříš z toho mála co tam dostaneš peníze na VŠ pro dceru? Jestliže bude po tobě, tak je vlastně ani nebudeš potřebovat, možná na soukromou, ale to budeš muset jít do těch reality show vícekrát :zed:
Upřímně?! Mě porod v přímém přenosu vůbec nezajímá. To se raději podívám na dokument o porodu, kde je vše dostatečně okomentováno.
Kolik myslíš, že teda dostaneš za účinkování v téhle show? Když tam teda nezůstaneš i s dítětem. A i kdyby, věřím, že lidi jsou natolik rozumní, že by tě vyhrát ani nenechali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
22.7.13 11:51

Vtip? 8o Asi tady někdo byl dlouho na slunku, jinak si to nedovedu představit.
Přeskočilo ti? Liskni si, aby ses vzpamatovala. Chudák dítě. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
22.7.13 13:48

Propanicka, dlouho uz tady nebyla zadna hloupoucka provokace… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
22.7.13 14:04

Takže ty bys jako nesoutěžila o výhru, jen bys tam prostě pobyla dokud neporodíš. Přece soutěž má určitá pravidla, soutěží se o výhru. proč by tě tam měli jen tak nechat a pak filmovat porod??
Mimochodem myslíš, že nějaká porodnice dovolí vysílat porod v přímém přenosu?? To asi sotva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
22.7.13 20:13

Dneska ve VIP zprávách ukazovali casting do vily a mihla se tam těhule. Nejsi to ty zakladatelko? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
22.7.13 21:14

@Tereza1986
taky jsem to viděla! Bílý pruhovaný tričko, co??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
22.7.13 22:18
@jajda32 píše:
@Tereza1986
taky jsem to viděla! Bílý pruhovaný tričko, co??

Jojo :lol: Pochybuju, že by tam bylo víc těhulí :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
22.7.13 22:24

@Tereza1986 ženský kde se podívám na záznam těch vip zpráv a nevíte v který minutě tam jde vidět ta těhotná?? :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
23.7.13 12:05

Jestli dítě po tobě zdědí inteligenci, tak to peníze na vysokou nepotřebuješ :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
23.7.13 12:18
@MarkétkaU píše:
Jestli dítě po tobě zdědí inteligenci, tak to peníze na vysokou nepotřebuješ :D :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
23.7.13 19:41
@Deniel píše:
@Tereza1986 ženský kde se podívám na záznam těch vip zpráv a nevíte v který minutě tam jde vidět ta těhotná?? :mrgreen: ;)

Je to na stránkách Primy. Takže myslím iprima.cz,včerejší VIP. Minutu nevím, ale je na konci reportáže o těch Vyvolených :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1285
5.8.13 14:45

Ahojky tak nějak vidím že už se tu nediskutuje, ale říkám si co to zase neobnovit… po přečtení co tu bylo psáno jsem se chlámala snad celou dobu… mno, ale proč píšu jsem si řekla že je potřeba prodiskutovat vyvolený http://www.super.cz/…m-muzem.html
:pocitac: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
23.8.13 12:44

:lol: Tak jsem z nudy hledala nějakou zábavnou diskuzi a už jsem našla :D díky za pobavení :D jinak vyvolené z duše nesnáším, a to co tam teda dali na casting no nevím třeba jen rozhodnutí zda tam bude nadržená a namyšlená bloncka nebo barbie, která teda není barbie :D a nebo holka, která vypadá alespoň trošku normálně. Nechápu moc v čem spočívá teda zábava této reality show :nevim: mám pocit, že když tam lidé teda zvolí „zábavné lidi“ tak to jim jako i přejí tu výhru? Trošku padlé na hlavu. Při představě, že by to třeba vyhrál Zvěřina a koupil si teda za prachy to auto :nevim: sobecký idiot a namyšlený k tomu…machýrek nechutný. Moc nechápu proč se k této stupidní zábavě prima vrátila, rozumný člověk to stejně sledovat nebude a hlupáci, alespoň opět mají o čem diskutovat. No nevím. Jako na této diskuzi jsem se pobavila, ale tu kravinu v TV bych nesledovala ani kdyby mi drželi nůž u krku :nevim: :lol: Tak a můžete mne taky ukamenovat za můj názor :D alespoň nebude nuda :pankac: Jo a proč jsem vlastně sem psala, zaujala mě ta těhule :D jen jsem od ní nějak odbočila :D no jsem zvědavá zda její plán výjde :D a jestli je to ta co byla v ukázkách :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1285
23.8.13 13:24

@Edita2 hmmm zajímavé… se zvěřinou musím souhlasit temu nafoukanci bych to nepřála :cert:
a tím že se tu diskutuje tak hned nazívat hlupákem :think: trochu moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
23.8.13 15:07

@Vejinka Nemyslela jsem jako diskuze zde, ale myslím jako diskuze po hospodách o otm komu fandí a jak si někdo z VV pšouknul a já nevím co všechno. Takto jsem to myslela. Občas se zle vyjadřuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí